М'ясо по-французьки в мультиварці неймовірно смачне і святкове блюдо, яке готується досить швидко. Давайте переконаємося в цьому і розглянемо деякі рецепти.
М'ясо по-французьки з картоплею в мультиварці
Інгредієнти: яловичина – 500 г; картопля – 500 г; цибулина – 4 шт.; сир – 300 г; спеції . Для маринаду:
вино – 300 мл; олія оливкова – 200 мл; спеції. Для соусу:
масло «Селянське» – 55 г; мука в/с – 1 ст. ложка; спеції; молоко – 250 мл Приготування М'ясо промиваємо, обробляємо, нарізаємо скибочками і злегка відбиваємо. Десертне вино змішати з оливковою олією, додаємо спеції і викладаємо м'ясо. Маринуємо його 4 години. Для соусу розтоплюємо в ковшичке маслечко, всипаємо борошно і підрум'янюємо її до золотистого кольору. Потім знімаємо з плити і вливаємо тепле молоко, інтенсивно розмішуючи, щоб не було грудочок. Знову відправляємо соус на вогонь, нагріваємо і кидаємо спеції за смаком. На дно чаші викладаємо м'ясо, зверху посипаємо нашаткованою кільцями цибулею і покриваємо кільцями очищеної картоплі. Підсолюємо за смаком, заливаємо блюдо соусом і посипаємо тертим сиром. Закриваємо кришку приладу і готуємо м'ясо по-французьки в мультиварці близько 1 години, вибравши режим «Випічка».
М'ясо по-французьки з курки в мультиварці
Інгредієнти: куряче філе – 800 г; цибулина – 2 шт.; часник – 2 зубчики; сир – 200 г; плавлений сирок – 100 г; майонез – 2 ст. ложки; спеції; олія рослинна. Приготування Пропонуємо вам ще один спосіб, як приготувати м'ясо по-французьки в мультиварці. Філе ретельно промиваємо, розрізаємо на шматочки, накриваємо плівкою і злегка відбиваємо. Потім маринуємо курку в суміші рослинного масла і спецій і залишаємо на 1 годину. Плавлений сирок подрібнюємо на крупній тертці, додаємо видавлений через прес часник, кладемо трохи майонезу і перемішуємо. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і викладаємо на дно чаші, промазанное маслом. Зверху розкладаємо замариноване куряче філе, промазуємо сирною сумішшю і посипаємо тертим сиром. Готуємо страву хвилин 40 на відповідному режимі.
М'ясо по-французьки з грибами в мультиварці
Інгредієнти: свинина – 600 г; гриби свіжі – 500 г; картопля – 500 г; цибулина – 3 шт.; сир – 200 г; помідори – 2 шт.; майонез – 40 мл; спеції. Приготування М'ясо обробляємо, нарізаємо шматочками, відбиваємо, підсолюємо і викладаємо на дно чаші мультиварки. Цибулини чистимо, шаткуємо півкільцями і розподіляємо поверх м'яса. Потім додаємо картоплю, нарізану кружечками, і підсолюємо за смаком. Промазуємо все майонезом. Гриби обробляємо, рубаємо скибочками і обсмажуємо з рештою цибулею на сковороді. Далі розподіляємо овочі наступним шаром і накриваємо кільцями помідорів. Присипаємо блюдо тертим сиром, закриваємо кришку приладу і вибираємо програму «Випічка» на 1 годину.
Рецепт м'яса по-французьки в мультиварці
Інгредієнти: свинина – 500 г; цибулина – 1 шт.; помідори стиглі – 2 шт.; морква – 1 шт.; сир – 200 г; майонез – за смаком; спеції. Приготування М'ясо промиваємо, обсушуємо, ріжемо скибочками і відбиваємо кухонним молоточком. Кожен шматочок промазуємо майонезом, підсолюємо і викладаємо в посуд мультиварки, змащену маслом. Включаємо режим «Випічка» і засікаємо 30 хвилин. Не гаючи часу, чистимо овочі і нарізаємо цибулю – півкільцями, а моркву шаткуємо довгою соломкою на тертці. Помідори розрізаємо тоненькими скибочками, а подрібнюємо сир. Після звукового сигналу, відкриваємо прилад, перевертаємо свинячі шматочки і викладаємо зверху кожного морква, цибулька і томати. Посипаємо рясно сиром і запікаємо на тому ж режимі протягом 35 хвилин.