Печеня зі свинини з грибами в мультиварці
Печеня – традиційне, споконвічно російська страва. Варіантів його приготування досить багато, починаючи від смаженого і закінчуючи запечений в духовці. А ми розповімо вам, як приготувати смачну печеню зі свинини в мультиварці.
Інгредієнти:
картопля – 1 кг;
свіжі печериці – 500 г;
м'якоть свинини – 500 г;
вода – 200 мл;
вершки – 100 мл;
сметана нежирна – 100 мл;
цибулина – 1 шт.;
спеції ;
олія рослинна.
Приготування
М'ясо обробляємо, рубаємо скибочками і підрум'янюємо хвилин 20 на маслечко в чашу мультиварки, вибравши програму «Випічка». Потім додаємо шампіньйони, нарізані скибочками, і пасеруємо ще 15 хвилин. Цим часом чистимо картоплю, розрізаємо його великими кубиками і додаємо до овочів. Підсолюємо блюдо і заливаємо сумішшю, приготовленою з сметани, вершків і води. Всі перемешиваеми тушкуємо жарке на тому ж режимі протягом години. Перед подачею прикрашаємо страву рубаною свіжої зеленню.
Інгредієнти:
свинина – 500 г;
свіжі печериці – 400 г;
картопля – 10 шт.;
часник – 3 зубчики;
червоний солодкий перець – 1 шт.;
зелений консервований горошок – 150 г;
спеції.
Приготування
Для приготування печені по-домашньому в мультиварці м'ясо, цибулю, моркву, солодкий перчик і картоплю обробляємо і нарізаємо кубиками. Часник обробляємо і видавлюємо через прес, а гриби шаткуємо скибочками. На дно чаші наливаємо трохи масла і підрум'янюємо свинину, вибравши програму «Випічка» близько 10 хвилин. Потім кидаємо часник, злегка обсмажуємо разом з м'ясом, а потім додаємо моркву і перець. Гарненько все перемішуємо, пасеруємо хвилин 5 і викладаємо гриби. Тушкуємо ще 5 хвилин, а потім відключаємо прилад. Додаємо картоплю, зелений горошок, підсолюємо і встановлюємо режим «Гасіння».
Інгредієнти:
свинина – 1 кг;
картопля – 5 шт.;
цибулина – 1 шт.;
морква – 3 шт.;
болгарський перець – 1 шт.;
помідор – 3 шт.;
сметана – 150 мл;
сир – 200 г;
спеції.
Приготування
М'ясо рубаємо шматочками і обсмажуємо в режимі «Випічка» 20 хвилин. Цибулину, моркву, перець і картоплю чистимо і шаткуємо кубиками, а помідори подрібнюємо часточками. Після звукового сигналу додаємо цибулю, потім моркву, далі викладаємо шар картоплі, розподіляємо помідори з перцем. Кожен шар підсолюємо і вливаємо трохи води зі сметанкою. Посипаємо рагу тертим сиром, вибираємо програму «Гасіння» і засікаємо 15 години.
Печеня зі свинини з грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо, рубаємо скибочками і підрум'янюємо хвилин 20 на маслечко в чашу мультиварки, вибравши програму «Випічка». Потім додаємо шампіньйони, нарізані скибочками, і пасеруємо ще 15 хвилин. Цим часом чистимо картоплю, розрізаємо його великими кубиками і додаємо до овочів. Підсолюємо блюдо і заливаємо сумішшю, приготовленою з сметани, вершків і води. Всі перемешиваеми тушкуємо жарке на тому ж режимі протягом години. Перед подачею прикрашаємо страву рубаною свіжої зеленню.
Печеня зі свинини з грибами і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування печені по-домашньому в мультиварці м'ясо, цибулю, моркву, солодкий перчик і картоплю обробляємо і нарізаємо кубиками. Часник обробляємо і видавлюємо через прес, а гриби шаткуємо скибочками. На дно чаші наливаємо трохи масла і підрум'янюємо свинину, вибравши програму «Випічка» близько 10 хвилин. Потім кидаємо часник, злегка обсмажуємо разом з м'ясом, а потім додаємо моркву і перець. Гарненько все перемішуємо, пасеруємо хвилин 5 і викладаємо гриби. Тушкуємо ще 5 хвилин, а потім відключаємо прилад. Додаємо картоплю, зелений горошок, підсолюємо і встановлюємо режим «Гасіння».
Печеня по-домашньому з грибамии сиром
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо рубаємо шматочками і обсмажуємо в режимі «Випічка» 20 хвилин. Цибулину, моркву, перець і картоплю чистимо і шаткуємо кубиками, а помідори подрібнюємо часточками. Після звукового сигналу додаємо цибулю, потім моркву, далі викладаємо шар картоплі, розподіляємо помідори з перцем. Кожен шар підсолюємо і вливаємо трохи води зі сметанкою. Посипаємо рагу тертим сиром, вибираємо програму «Гасіння» і засікаємо 15 години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Овочеве рагу з кабачками в мультиварці
Найбільш популярний літній страва - це овочеве рагу. Адже тільки зі свіжих молодих овочів виходить настільки неймовірно смачне і ароматне страву. Це
Рагу з м'ясом в мультиварці
Перевагою мультиварки є можливість тривалого томління продуктів, що дозволяє отримати максимум смаку та користі. Ця функція підходить для
Печеня в духовці
Печеня - одне з найпростіших страв в приготуванні і улюблена багатьма. Ми пропонуємо вам різноманітні варіанти його створення в духовці. Вибирайте,
Печеня по-домашньому в мультиварці
Домашнє жарке вже зовсім не обов'язково готувати в печі або духовці, тушкувати в горщиках, або на плиті, адже за вас все зробить мультиварка. При
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте