Овочеве рагу з кабачками в мультиварці
Овочеве рагу з кабачками – цікаве блюдо, яке ми приготуємо сьогодні в мультиварці. Використовувати можна при цьому будь-які овочі, отримавши різноманітні види страви.
Інгредієнти:
молода капуста білокачанна – 05 вилка;
цибулина – 2 шт.;
баклажан -1 шт.;
кабачок – 1 шт.;
масло рослинне – 1 ст. ложка;
перець болгарський – 3 шт.;
спеції;
морква – 1 шт.;
часник – 2 зубчики.
Приготування
З капусти акуратно знімаємо верхні листочки і тонко шаткуємо. У посуд мультиварки наливаємо масло і викладаємо капусту. Кабачок і баклажан промиваємо, нарізаємо кубиками й викладаємо туди ж. Моркву очищаємо і шаткуємо кружечками. Очищений цибулька подрібнюємо півкільцями або рубаємо невеликими кубиками. Підготовлені овочі перекладаємо в каструлю. Перчик болгарський позбавляємо від насіння і шаткуємо соломкою. Викладаємо його поверх цибулі і підсолюємо все за смаком. Додаємо подрібнений часник, активуємо режим «Гасіння» і встановлюємо таймер на 50 хвилин. Після звукового сигналу гарненько перемішуємо блюдо і подаємо рагу з кабачків і баклажанів, приготоване в мультиварці, не тільки в гарячому вигляді, але і в остиглому.
Інгредієнти:
брокколі – 150 г;
капуста кольорова – 150 г;
морква – 1 шт.;
кабачок – 1 шт.;
паста томатна – 2 ст. ложки;
брюссельська капуста – 150 г;
масло рослинне – 50 мл;
цибулина – 1 шт.;
спеції;
вода – за бажанням;
спеції;
лавровий лист.
Приготування
Цибулину і моркву очищаємо, нарізаємо кубиками й викладаємо в ємність мультиварки. Наливаємо рослинне масло і включаємо програму «Смаження». Встановлюємо таймер приблизно на 15 хвилин і чекаємо, поки овочі придбають золотистий відтінок. Цим часом беремо цвітну капусту і брокколі, промиваємо і розбираємо на великі шматочки. Брюссельську капусту теж обполіскуємо і розрізаємо на половинки. Тепер додаємо в каструлю капусту всіх трьох видів, перемішуємо і кладемо томатну пасту. Кидаємо рубаний кріп, подрібнені шматочки кабачки, приправляємо спеціями за смаком і ретельно все перемішуємо. Далі закриваємо кришку приладу і готуємо в тому ж режимі. При необхідності можете підлити трохи холодної води, щоб блюдо не вийшло сухим і прісним. Готуємо рагу до м'якості овочів, а потім викладаємо на блюдо і подаємо разом з відвареною картоплею.
Інгредієнти:
м'ясо куряче – 500 г;
помідор – 3 шт.;
цибулина – 3 шт.;
картопля – 2 шт.;
кабачок -1 шт.;
масло рослинне – 1 шт.;
вода – 05 склянки;
морква – 3 шт.;
перець солодкий невеликий – 2 шт.;
спеції .
Приготування
А зараз ми розповімо вам, як приготувати рагу з кабачків в мультиварці з м'ясом. Отже, курку обробляємо, обполіскуємо, обсушуємо і нарізаємо шматочками. У чашу мультиварки вливаємо трохи рослинного масла, кладемо м'ясо і включаємо програму «Смаження». Засікаємо 10 хвилин, а цим часом готуємо всі овочі: цибулю шаткуємо півкільцями, моркву рубаємо соломкою. Відправляємо їх до курки, перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 5. Помідори і болгарський перчик кришимо кубиками і теж додаємо до решти інгредієнтів. Картопля і кабачок чистимо, нарізаємо скибочками і викладаємо поверх овочів. Заливаємо вміст водою, приправляємо спеціями, виставляємо режим «Гасіння» і готуємо 30 хвилин. Потім ретельно перемішуємо все дерев'яною ложкою і подаємо готове рагу як самостійне гаряче блюдо, прикрасивши рубаною свіжої зеленню.
Рецепт овочевого рагу з кабачками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
З капусти акуратно знімаємо верхні листочки і тонко шаткуємо. У посуд мультиварки наливаємо масло і викладаємо капусту. Кабачок і баклажан промиваємо, нарізаємо кубиками й викладаємо туди ж. Моркву очищаємо і шаткуємо кружечками. Очищений цибулька подрібнюємо півкільцями або рубаємо невеликими кубиками. Підготовлені овочі перекладаємо в каструлю. Перчик болгарський позбавляємо від насіння і шаткуємо соломкою. Викладаємо його поверх цибулі і підсолюємо все за смаком. Додаємо подрібнений часник, активуємо режим «Гасіння» і встановлюємо таймер на 50 хвилин. Після звукового сигналу гарненько перемішуємо блюдо і подаємо рагу з кабачків і баклажанів, приготоване в мультиварці, не тільки в гарячому вигляді, але і в остиглому.
Рагу з кабачків і капусти в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину і моркву очищаємо, нарізаємо кубиками й викладаємо в ємність мультиварки. Наливаємо рослинне масло і включаємо програму «Смаження». Встановлюємо таймер приблизно на 15 хвилин і чекаємо, поки овочі придбають золотистий відтінок. Цим часом беремо цвітну капусту і брокколі, промиваємо і розбираємо на великі шматочки. Брюссельську капусту теж обполіскуємо і розрізаємо на половинки. Тепер додаємо в каструлю капусту всіх трьох видів, перемішуємо і кладемо томатну пасту. Кидаємо рубаний кріп, подрібнені шматочки кабачки, приправляємо спеціями за смаком і ретельно все перемішуємо. Далі закриваємо кришку приладу і готуємо в тому ж режимі. При необхідності можете підлити трохи холодної води, щоб блюдо не вийшло сухим і прісним. Готуємо рагу до м'якості овочів, а потім викладаємо на блюдо і подаємо разом з відвареною картоплею.
Рагу з кабачків з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
А зараз ми розповімо вам, як приготувати рагу з кабачків в мультиварці з м'ясом. Отже, курку обробляємо, обполіскуємо, обсушуємо і нарізаємо шматочками. У чашу мультиварки вливаємо трохи рослинного масла, кладемо м'ясо і включаємо програму «Смаження». Засікаємо 10 хвилин, а цим часом готуємо всі овочі: цибулю шаткуємо півкільцями, моркву рубаємо соломкою. Відправляємо їх до курки, перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 5. Помідори і болгарський перчик кришимо кубиками і теж додаємо до решти інгредієнтів. Картопля і кабачок чистимо, нарізаємо скибочками і викладаємо поверх овочів. Заливаємо вміст водою, приправляємо спеціями, виставляємо режим «Гасіння» і готуємо 30 хвилин. Потім ретельно перемішуємо все дерев'яною ложкою і подаємо готове рагу як самостійне гаряче блюдо, прикрасивши рубаною свіжої зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рагу з кабачків з куркою
Літо щедро обдаровує нас корисними плодами. Але в спеку часом так не хочеться навантажувати організм важкою їжею. Тому приготоване на обід ситне і, в
Рецепт рагу з м'ясом і картоплею
М'ясне рагу - ситне, смачне і цілком самодостатня страва. Але класичний рецепт настільки універсальний, що його можна змінювати, в залежності від
Рагу з м'ясом в мультиварці
Перевагою мультиварки є можливість тривалого томління продуктів, що дозволяє отримати максимум смаку та користі. Ця функція підходить для
Рагу з кабачків і картоплі в мультиварці
Влітку немає бажання навантажувати організм важкою їжею, а на салатах довго не протягнути. До того ж, у цей час багато свіжих овочів, з яких можна
Овочеве рагу з куркою в мультиварці
Овочеве рагу - самостійне блюдо, яке відмінно насичує влітку в спеку, не перевантажуючи організм. І навіть, якщо додати до складу куряче м'ясо, важче
Овочеве рагу в мультиварці
Овочеве рагу - дуже корисне, ситне і смачне блюдо, яке легко і швидко приготує ваша плита помічниця - мультиварка. Рецепти для створення чергового