Рагу з кабачків з куркою
Зараз саме час для приготування літніх страв зі свіжих овочів. Припустив їх у власному соку і доповнивши дієтичним м'ясом курки, отримаємо досить ситний обід або вечерю. Вам напевно сподобаються рецепти приготування одного з таких страв під назвою рагу . Овочевий основою сьогодні для нього буде кабачок, смак якого чудово поєднується абсолютно з усіма овочами.
Інгредієнти:
молодий кабачок – 750 г;
філе курячої грудки – 550 г;
солодкий болгарський перець – 250 г;
помідори – 300 г;
морква – 200 г;
цибуля – 200 г;
сметана – 150 г;
сіль – за смаком;
мелений перець – за смаком;
свіжа зелень – за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Всі овочі промиваємо, просушуємо, при необхідності очищаємо і нарізаємо кубиками або соломкою. З помідор попередньо знімаємо шкірку, зануривши їх перед цим на кілька секунд в окріп. Окремо обсмажуємо кожен з овочів на сковорідці з олією по п'ять хвилин, і складаємо в казанок або глибокий сотейник. Якщо є необхідність заощадити час, то можна поєднати цибулю з морквою, а солодкий перець з помідорами.
Філе курячої грудки ріжемо брусочками, теж обсмажуємо до рум'яності, помішуючи, і відправляємо до овочів. Додаємо сметану, сіль і перець, перемішуємо і припускаємо на слабкому вогні під кришкою десять хвилин. Потім вимикаємо плиту і даємо постояти ще десять хвилин. Подаємо до столу, прикрасивши гілочками зелені.
Інгредієнти:
філе курячої грудки – 550 г;
молоді кабачки – 2-3 шт.;
картопля – 3-4 шт.;
великий солодкий болгарський перець – 3 шт.;
помідори – 4 шт.;
морква – 2 шт.;
цибуля – 2 шт.;
вода – 100 мл;
рослинне масло – 75 мл;
сіль – за смаком;
мелений перець – за смаком;
свіжа зелень – за смаком;
спеції.
Приготування
У чашу мультиварки вливаємо олію і обсмажуємо п'ятнадцять хвилин в режимі «Випічка» нарізане шматочками куряче філе і півкільцями цибулю.
Промиті кабачки і картоплю очищаємо від шкірки і нарізаємо брусочками, а моркву і солодкий перець соломкою. Відправляємо все до курки з цибулею, доливаємо воду, перемикаємо на режим «Гасіння» і встановлюємо час на одну годину. Через п'ятнадцять хвилин після початку приготування відкриваємо кришку, додаємо очищені від шкірки і нарізані помідори, приправляємо сіллю, меленим перцем, спеціями і перемішуємо. Після звукового сигналу даємо рагу настоятися ще двадцять-тридцять хвилин, і можемо подавати до столу, приправивши нарубаною зеленню.
Овочеве рагу з куркою і кабачками
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі промиваємо, просушуємо, при необхідності очищаємо і нарізаємо кубиками або соломкою. З помідор попередньо знімаємо шкірку, зануривши їх перед цим на кілька секунд в окріп. Окремо обсмажуємо кожен з овочів на сковорідці з олією по п'ять хвилин, і складаємо в казанок або глибокий сотейник. Якщо є необхідність заощадити час, то можна поєднати цибулю з морквою, а солодкий перець з помідорами.
Філе курячої грудки ріжемо брусочками, теж обсмажуємо до рум'яності, помішуючи, і відправляємо до овочів. Додаємо сметану, сіль і перець, перемішуємо і припускаємо на слабкому вогні під кришкою десять хвилин. Потім вимикаємо плиту і даємо постояти ще десять хвилин. Подаємо до столу, прикрасивши гілочками зелені.
Рагу з кабачків і картоплі з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки вливаємо олію і обсмажуємо п'ятнадцять хвилин в режимі «Випічка» нарізане шматочками куряче філе і півкільцями цибулю.
Промиті кабачки і картоплю очищаємо від шкірки і нарізаємо брусочками, а моркву і солодкий перець соломкою. Відправляємо все до курки з цибулею, доливаємо воду, перемикаємо на режим «Гасіння» і встановлюємо час на одну годину. Через п'ятнадцять хвилин після початку приготування відкриваємо кришку, додаємо очищені від шкірки і нарізані помідори, приправляємо сіллю, меленим перцем, спеціями і перемішуємо. Після звукового сигналу даємо рагу настоятися ще двадцять-тридцять хвилин, і можемо подавати до столу, приправивши нарубаною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Овочеве рагу з кабачками в мультиварці
Найбільш популярний літній страва - це овочеве рагу. Адже тільки зі свіжих молодих овочів виходить настільки неймовірно смачне і ароматне страву. Це
Рагу з кабачків і картоплі в мультиварці
Влітку немає бажання навантажувати організм важкою їжею, а на салатах довго не протягнути. До того ж, у цей час багато свіжих овочів, з яких можна
Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,
Овочеве рагу з куркою в мультиварці
Овочеве рагу - самостійне блюдо, яке відмінно насичує влітку в спеку, не перевантажуючи організм. І навіть, якщо додати до складу куряче м'ясо, важче
Рецепт овочевого рагу з картоплею і капустою
Овочеве рагу - страва дуже корисне і популярний. Для його приготування підходять практично всі дари городу. Головне достоїнство цього ласощі -
Овочеве рагу з кабачками - рецепт
Овочеве рагу - це корисне і дуже смачне блюдо, яке подобається багатьом і його досить просто зробити. Для його приготування можна використовувати