Рецепт рагу з м'ясом і картоплею
М'ясне рагу з овочами – поживне, корисне і приголомшливо смачне блюдо. Воно поєднує в собі не тільки повноцінне друге, але і підходить як гарнір. Як приготувати рагу з м'ясом і картоплею ми вам зараз розповімо.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 500 г;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
картопля – 6 шт.;
капуста білокачанна – 300 г;
помідор – 2 шт.;
перець болгарський – 2 шт.;
часник – 3 зубчики;
спеції ;
вода – 200 мл
Приготування
М'ясо очищаємо від пленочек і промиваємо під холодною водою. Потім обсушуємо, подрібнюємо невеликими шматочками і обсмажуємо в мультиварці, вибравши програму «Випічка»» 20 хвилин. Цим часом очищаємо цибулю, моркву, перець і часник. Нарізаємо овочі кубиками і додаємо до м'яса. Пасеруємо все разом ще хвилин 10. Картоплю чистимо, розрізаємо соломкою і відправляємо слідом за овочами. Після цього додаємо нашатковану капусту і подрібнені томати. Приправляємо блюдо спеціями, заливаємо склянкою теплої води, перемішуємо ложкою і включаємо режим «Гасіння» на 90 хвилин. Після звукового сигналу розкладаємо овочеве рагу з м'ясом і картоплею по тарілках і подаємо, присипавши рубаним зеленим луком.
Інгредієнти:
м'ясо (м'якоть яловичини) – 500 г;
картопля – 2 шт.;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
цибулина – 2 шт.;
кабачок – 1 шт.;
стиглий помідор – 2 шт.;
спеції.
Приготування
Пропонуємо вам ще один рецепт приготування рагу з м'ясом і картоплею. М'ясо обробляємо, обполіскуємо і нарізаємо однаковими невеликими скибочками. Викладаємо його в сковороду з маслом і обсмажуємо до готовності 10-15 хвилин. Якщо блюдо вам потрібно приготувати дуже швидко – просто замініть шматок м'яса фаршем. Овочі очищаємо, нарізаємо брусками і відправляємо до яловичині. Капусту дрібненько шаткуємо, а цибулину рубаємо півкільцями і додаємо в рагу. Тушкуємо під кришкою, підлив при необхідності трохи гарячої води. Через 5 хвилин кладемо помідори і дрібненько порізану часничок. Щоб соусу було більше і блюдо вийшло соковитим, можна додати побільше перетертих стиглих томатів. В самому кінці приправляємо спеціями за смаком, перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин при закритій кришці. Безпосередньо перед подачею на стіл викладаємо готове рагу в глибоке блюдо, прикрашаємо свіжою зеленню і доповнюємо за бажанням сметаною або часниковим соусом.
Рагу з м'ясом і картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо очищаємо від пленочек і промиваємо під холодною водою. Потім обсушуємо, подрібнюємо невеликими шматочками і обсмажуємо в мультиварці, вибравши програму «Випічка»» 20 хвилин. Цим часом очищаємо цибулю, моркву, перець і часник. Нарізаємо овочі кубиками і додаємо до м'яса. Пасеруємо все разом ще хвилин 10. Картоплю чистимо, розрізаємо соломкою і відправляємо слідом за овочами. Після цього додаємо нашатковану капусту і подрібнені томати. Приправляємо блюдо спеціями, заливаємо склянкою теплої води, перемішуємо ложкою і включаємо режим «Гасіння» на 90 хвилин. Після звукового сигналу розкладаємо овочеве рагу з м'ясом і картоплею по тарілках і подаємо, присипавши рубаним зеленим луком.
Овочеве рагу з м'ясом, картоплею і кабачками
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам ще один рецепт приготування рагу з м'ясом і картоплею. М'ясо обробляємо, обполіскуємо і нарізаємо однаковими невеликими скибочками. Викладаємо його в сковороду з маслом і обсмажуємо до готовності 10-15 хвилин. Якщо блюдо вам потрібно приготувати дуже швидко – просто замініть шматок м'яса фаршем. Овочі очищаємо, нарізаємо брусками і відправляємо до яловичині. Капусту дрібненько шаткуємо, а цибулину рубаємо півкільцями і додаємо в рагу. Тушкуємо під кришкою, підлив при необхідності трохи гарячої води. Через 5 хвилин кладемо помідори і дрібненько порізану часничок. Щоб соусу було більше і блюдо вийшло соковитим, можна додати побільше перетертих стиглих томатів. В самому кінці приправляємо спеціями за смаком, перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин при закритій кришці. Безпосередньо перед подачею на стіл викладаємо готове рагу в глибоке блюдо, прикрашаємо свіжою зеленню і доповнюємо за бажанням сметаною або часниковим соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Овочеве рагу з кабачками в мультиварці
Найбільш популярний літній страва - це овочеве рагу. Адже тільки зі свіжих молодих овочів виходить настільки неймовірно смачне і ароматне страву. Це
Рагу з м'ясом в мультиварці
Перевагою мультиварки є можливість тривалого томління продуктів, що дозволяє отримати максимум смаку та користі. Ця функція підходить для
Овочеве рагу з куркою в мультиварці
Овочеве рагу - самостійне блюдо, яке відмінно насичує влітку в спеку, не перевантажуючи організм. І навіть, якщо додати до складу куряче м'ясо, важче
Овочеве рагу з м'ясом
Як чудово, що бувають страви, які не тільки неймовірно смачні, але при цьому ще й корисні! Саме до таких і належить овочеве рагу з м'ясом. Ситна, з
Рагу з баранини
Ситне рагу з баранини - страва інтернаціональне, яке потрапивши до нас з Сходу вже давно встигла завоювати загальну любов. Приготувати класичне
Овочеве рагу з кабачками - рецепт
Овочеве рагу - це корисне і дуже смачне блюдо, яке подобається багатьом і його досить просто зробити. Для його приготування можна використовувати