Вернуться назад Распечатать

Рецепт рагу з м'ясом і картоплею

Рецепт рагу з м'ясом і картоплею
М'ясне рагу з овочами – поживне, корисне і приголомшливо смачне блюдо. Воно поєднує в собі не тільки повноцінне друге, але і підходить як гарнір. Як приготувати рагу з м'ясом і картоплею ми вам зараз розповімо.

Рагу з м'ясом і картоплею в мультиварці


Інгредієнти:

  • м'якоть яловичини – 500 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • картопля – 6 шт.;

  • капуста білокачанна – 300 г;

  • помідор – 2 шт.;

  • перець болгарський – 2 шт.;

  • часник – 3 зубчики;

  • спеції ;

  • вода – 200 мл


  • Приготування
    М'ясо очищаємо від пленочек і промиваємо під холодною водою. Потім обсушуємо, подрібнюємо невеликими шматочками і обсмажуємо в мультиварці, вибравши програму «Випічка»» 20 хвилин. Цим часом очищаємо цибулю, моркву, перець і часник. Нарізаємо овочі кубиками і додаємо до м'яса. Пасеруємо все разом ще хвилин 10. Картоплю чистимо, розрізаємо соломкою і відправляємо слідом за овочами. Після цього додаємо нашатковану капусту і подрібнені томати. Приправляємо блюдо спеціями, заливаємо склянкою теплої води, перемішуємо ложкою і включаємо режим «Гасіння» на 90 хвилин. Після звукового сигналу розкладаємо овочеве рагу з м'ясом і картоплею по тарілках і подаємо, присипавши рубаним зеленим луком.

    Овочеве рагу з м'ясом, картоплею і кабачками


    Інгредієнти:

  • м'ясо (м'якоть яловичини) – 500 г;

  • картопля – 2 шт.;

  • масло рослинне – 2 ст. ложки;

  • цибулина – 2 шт.;

  • кабачок – 1 шт.;

  • стиглий помідор – 2 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Пропонуємо вам ще один рецепт приготування рагу з м'ясом і картоплею. М'ясо обробляємо, обполіскуємо і нарізаємо однаковими невеликими скибочками. Викладаємо його в сковороду з маслом і обсмажуємо до готовності 10-15 хвилин. Якщо блюдо вам потрібно приготувати дуже швидко – просто замініть шматок м'яса фаршем. Овочі очищаємо, нарізаємо
    Рецепт рагу з м'ясом і картоплею
    брусками і відправляємо до яловичині. Капусту дрібненько шаткуємо, а цибулину рубаємо півкільцями і додаємо в рагу. Тушкуємо під кришкою, підлив при необхідності трохи гарячої води. Через 5 хвилин кладемо помідори і дрібненько порізану часничок. Щоб соусу було більше і блюдо вийшло соковитим, можна додати побільше перетертих стиглих томатів. В самому кінці приправляємо спеціями за смаком, перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин при закритій кришці. Безпосередньо перед подачею на стіл викладаємо готове рагу в глибоке блюдо, прикрашаємо свіжою зеленню і доповнюємо за бажанням сметаною або часниковим соусом.