Овочеве рагу з кабачками – цікаве блюдо, яке ми приготуємо сьогодні в мультиварці. Використовувати можна при цьому будь-які овочі, отримавши різноманітні види страви.
Рецепт овочевого рагу з кабачками в мультиварці
Інгредієнти: молода капуста білокачанна – 05 вилка; цибулина – 2 шт.; баклажан -1 шт.; кабачок – 1 шт.; масло рослинне – 1 ст. ложка; перець болгарський – 3 шт.; спеції; морква – 1 шт.; часник – 2 зубчики. Приготування З капусти акуратно знімаємо верхні листочки і тонко шаткуємо. У посуд мультиварки наливаємо масло і викладаємо капусту. Кабачок і баклажан промиваємо, нарізаємо кубиками й викладаємо туди ж. Моркву очищаємо і шаткуємо кружечками. Очищений цибулька подрібнюємо півкільцями або рубаємо невеликими кубиками. Підготовлені овочі перекладаємо в каструлю. Перчик болгарський позбавляємо від насіння і шаткуємо соломкою. Викладаємо його поверх цибулі і підсолюємо все за смаком. Додаємо подрібнений часник, активуємо режим «Гасіння» і встановлюємо таймер на 50 хвилин. Після звукового сигналу гарненько перемішуємо блюдо і подаємо рагу з кабачків і баклажанів, приготоване в мультиварці, не тільки в гарячому вигляді, але і в остиглому.
Рагу з кабачків і капусти в мультиварці
Інгредієнти: брокколі – 150 г; капуста кольорова – 150 г; морква – 1 шт.; кабачок – 1 шт.; паста томатна – 2 ст. ложки; брюссельська капуста – 150 г; масло рослинне – 50 мл; цибулина – 1 шт.; спеції; вода – за бажанням; спеції; лавровий лист. Приготування Цибулину і моркву очищаємо, нарізаємо кубиками й викладаємо в ємність мультиварки. Наливаємо рослинне масло і включаємо програму «Смаження». Встановлюємо таймер приблизно на 15 хвилин і чекаємо, поки овочі придбають золотистий відтінок. Цим часом беремо цвітну капусту і брокколі, промиваємо і розбираємо на великі шматочки. Брюссельську капусту теж обполіскуємо і розрізаємо на половинки. Тепер додаємо в каструлю капусту всіх трьох видів, перемішуємо і кладемо томатну пасту. Кидаємо рубаний кріп, подрібнені шматочки кабачки, приправляємо спеціями за смаком і ретельно все перемішуємо. Далі закриваємо кришку приладу і готуємо в тому ж режимі. При необхідності можете підлити трохи холодної води, щоб блюдо не вийшло сухим і прісним. Готуємо рагу до м'якості овочів, а потім викладаємо на блюдо і подаємо разом з відвареною картоплею.
Рагу з кабачків з куркою в мультиварці
Інгредієнти: м'ясо куряче – 500 г; помідор – 3 шт.; цибулина – 3 шт.; картопля – 2 шт.; кабачок -1 шт.; масло рослинне – 1 шт.; вода – 05 склянки; морква – 3 шт.; перець солодкий невеликий – 2 шт.; спеції . Приготування А зараз ми розповімо вам, як приготувати рагу з кабачків в мультиварці з м'ясом. Отже, курку обробляємо, обполіскуємо, обсушуємо і нарізаємо шматочками. У чашу мультиварки вливаємо трохи рослинного масла, кладемо м'ясо і
включаємо програму «Смаження». Засікаємо 10 хвилин, а цим часом готуємо всі овочі: цибулю шаткуємо півкільцями, моркву рубаємо соломкою. Відправляємо їх до курки, перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 5. Помідори і болгарський перчик кришимо кубиками і теж додаємо до решти інгредієнтів. Картопля і кабачок чистимо, нарізаємо скибочками і викладаємо поверх овочів. Заливаємо вміст водою, приправляємо спеціями, виставляємо режим «Гасіння» і готуємо 30 хвилин. Потім ретельно перемішуємо все дерев'яною ложкою і подаємо готове рагу як самостійне гаряче блюдо, прикрасивши рубаною свіжої зеленню.