М'ясо по-французьки на сковороді
Сьогодні ми з вами поговоримо про те, як приготувати м'ясо по-французьки на сковороді. І хоч воно жодним чином не відноситься до країні, настільки знаменитої своїм містом закоханих, все ж нам подобається вважати, що ласі шматочки якось пов'язані з нею. Що ж, це наше право, яке анітрохи не применшує достоїнства цієї страви. Давайте вивчимо кілька рецептів і влаштуємо на кухні маленький кулінарний свято.
Інгредієнти:
індиче філе — 370-400 г;
майонез — 2 ст. ложки;
зерна гірчиці — за смаком;
цибуля — 1 шт.;
жир для смаження;
майоран сушений;
сир — 55-60 г;
вершки — 30 мл;
картопля — 3 шт.;
сіль.
Приготування
Індиче філе подрібнюємо до тонких смужок. Підсмажуємо на жирі хвилин 7. М'ясо солимо, приправляємо майораном і прикривають шаром картопляних кружечків. Присаливаем і розкладаємо кільця цибулі. Збиваємо в кухонному комбайні зерна гірчиці з майонезом і вершками. Можна взяти і лише один майонез, але з вершками м'ясо виходить ніжніше і м'якше. Заливаємо цією сумішшю продукти в сковороді, посипаємо стружкою з сиру і залишаємо на самому невеликому вогні. Для доведення до готовності знадобиться хвилин 20.
Інгредієнти:
свинина — 340-350 г;
помідори — 1 шт.;
базилік сушений;
гриби — 120-150 г;
майонез — 3 ст. ложки;
йодована сіль;
цибуля — 1 шт.;
олія для смаження.
Приготування
Свинину нарізаємо дрібними шматочками, перемішуємо з йодованою сіллю, базиліком, маслом, даємо полежати 30 хвилин і нарешті починаємо смажити. Через 7 хвилин додаємо порізані гриби і цибулю, смажимо ще 3 хвилини. На продуктах до цього часу утворюється легка скоринка, а це значить, що настав час займатися складанням нашого страви. Укладаємо зверху кружечки помідорів, поливаємо майонезом, розведеним з 50 мл води, і на самому мінімальному вогні тримаємо 20 хвилин.
Інгредієнти:
куряче філе — 400 г;
приправи (каррі, куркума);
сіль;
картопля — 4 бульби;
сир — 75 г;
жир для смаження;
сметана — 80 мл;
яйця — 2 шт.;
часник.
Приготування
Куряче філе нарізаємо брусочками і смажимо на жирі. Коли на шматочках утворюється красива корочка, відправляємо в сковороду порізані пластинами картопляні бульби. Сметану, перемішавши з парою ложок води, приправами, сіллю, товченим часником і яйцями, виливаємо зверху на картоплю. Присипаємо сирної стружкою. Зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо 20 хвилин.
М'ясо по-французьки на сковороді з картоплею — рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Індиче філе подрібнюємо до тонких смужок. Підсмажуємо на жирі хвилин 7. М'ясо солимо, приправляємо майораном і прикривають шаром картопляних кружечків. Присаливаем і розкладаємо кільця цибулі. Збиваємо в кухонному комбайні зерна гірчиці з майонезом і вершками. Можна взяти і лише один майонез, але з вершками м'ясо виходить ніжніше і м'якше. Заливаємо цією сумішшю продукти в сковороді, посипаємо стружкою з сиру і залишаємо на самому невеликому вогні. Для доведення до готовності знадобиться хвилин 20.
М'ясо по-французьки на сковороді з помідорами і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Свинину нарізаємо дрібними шматочками, перемішуємо з йодованою сіллю, базиліком, маслом, даємо полежати 30 хвилин і нарешті починаємо смажити. Через 7 хвилин додаємо порізані гриби і цибулю, смажимо ще 3 хвилини. На продуктах до цього часу утворюється легка скоринка, а це значить, що настав час займатися складанням нашого страви. Укладаємо зверху кружечки помідорів, поливаємо майонезом, розведеним з 50 мл води, і на самому мінімальному вогні тримаємо 20 хвилин.
М'ясо по-французьки з курки на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе нарізаємо брусочками і смажимо на жирі. Коли на шматочках утворюється красива корочка, відправляємо в сковороду порізані пластинами картопляні бульби. Сметану, перемішавши з парою ложок води, приправами, сіллю, товченим часником і яйцями, виливаємо зверху на картоплю. Присипаємо сирної стружкою. Зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами
У цій статті представлені два цікавих рецепти, які допоможуть вам успішно урізноманітнити своє меню чудовим ситним стравою. М'ясо по-французьки з
Свинина по-французьки
М'ясо по-французьки насправді має мало спільного з французькою кухнею. У нас же прийнято називати так м'ясо, запечене під шапкою майонезу і сиру, з
М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте
М'ясо по-французьки з ананасами
М'ясо по-французьки - це споконвічно російська страва, що нагадує запіканку. Варіацій його створення досить багато. І сьогодні ми розповімо, як його
Картопля по-французьки - рецепт
Багато люблять картоплю і знають десятки різних способів його приготування. Ми хочемо розповісти вам, як приготувати картоплю по-французьки.
Картопля по-французьки - рецепт
Багато люблять картоплю і знають десятки різних способів його приготування. Ми хочемо розповісти вам, як приготувати картоплю по-французьки.