М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами
М'ясо по-французьки зі свіжими помідорами та картоплею - це шалено смачно і дуже просто. З приготуванням цієї вишуканої страви впорається навіть початківець кулінар, слідуючи простим рекомендаціям з наших рецептів.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 550 г;
цибуля ріпчаста – 250 г;
печериці – 320 г;
бульби картоплі – 900 г;
сир твердий – 220 г;
помідори – 200 г;
майонез – 100 г;
перець – за смаком;
сіль – за смаком;
пряні трави – за смаком;
рослинна олія
вода фільтрована – 275 мл
Приготування
Свинину миємо, хорошенечко промаківающімі від вологи і подрібнюємо невеликими скибочками. Потім трохи відбиваємо м'ясні шматочки, приправляємо пряними травами, меленим чорним перцем і сіллю і підрум'янюємо, помішуючи, у великій, глибокій сковорідці або відповідному сотейнику в невеликій порції рослинної олії. Потім викладаємо шар попередньо вимитих і нарізаних грибів, зверху очищений і нашатковану півкільцями ріпчасту цибулю.
Далі черга картоплі, який ми попередньо очистимо й наріжемо невеликими скибочками. Присмачую картопляний шар меленим чорним перцем, пряними травами і сіллю і розкладаємо зверху гуртки помідорів. Тепер покриваємо блюдо шаром майонезу і пропущеного через тертку сиру. Вливаємо підігріту до кипіння воду і готуємо страву на самому мінімальному спеці під кришкою протягом півтора годин.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 550 г;
помідори – 350 г;
твердий сир – 175 г;
бульби картоплі – 550 г;
ріпчаста цибуля – 145 г;
майонез – 220 г або по смаку;
часник – 2-3 зубчики;
рафінована рослинна олія – за смаком;
сухі трави прованські – за смаком;
сіль – за смаком;
перець чорний мелений – за смаком;
свіжа зелень кропу і петрушки – за смаком.
Приготування
М'ясо миємо, обсушуємо, подрібнюємо, відбиваємо трохи, приправляємо сіллю, меленим чорним перчиком і прованськими сухими травами. Бульби картоплі чистимо, шаткуємо гуртками, присмачую сіллю, трохи прованськими травами і рослинним маслом і викладаємо половину в промаслений форму. Потім розподіляємо половину очищеного і порізаного кільцями ріпчастої цибулі, потім м'ясо, знову картопля, півкільця цибулі і завершуємо шаром помідор.
Кожен шар промазуємо соусом, приготованим шляхом змішування майонезу, видавленого часнику, дрібненько нарубаної свіжої зелені і пряних трав. Відправляємо блюдо в заздалегідь прогрітий до 200 градусів духовку на сорок хвилин. Потім розподіляємо зверху шар пропущеного через тертку сиру і запікаємо ще п'ятнадцять хвилин.
Як приготувати м'ясо по-французьки з свинини з картоплею і помідорами на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Свинину миємо, хорошенечко промаківающімі від вологи і подрібнюємо невеликими скибочками. Потім трохи відбиваємо м'ясні шматочки, приправляємо пряними травами, меленим чорним перцем і сіллю і підрум'янюємо, помішуючи, у великій, глибокій сковорідці або відповідному сотейнику в невеликій порції рослинної олії. Потім викладаємо шар попередньо вимитих і нарізаних грибів, зверху очищений і нашатковану півкільцями ріпчасту цибулю.
Далі черга картоплі, який ми попередньо очистимо й наріжемо невеликими скибочками. Присмачую картопляний шар меленим чорним перцем, пряними травами і сіллю і розкладаємо зверху гуртки помідорів. Тепер покриваємо блюдо шаром майонезу і пропущеного через тертку сиру. Вливаємо підігріту до кипіння воду і готуємо страву на самому мінімальному спеці під кришкою протягом півтора годин.
Як приготувати м'ясо по-французьки з картоплею і помідорами в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо миємо, обсушуємо, подрібнюємо, відбиваємо трохи, приправляємо сіллю, меленим чорним перчиком і прованськими сухими травами. Бульби картоплі чистимо, шаткуємо гуртками, присмачую сіллю, трохи прованськими травами і рослинним маслом і викладаємо половину в промаслений форму. Потім розподіляємо половину очищеного і порізаного кільцями ріпчастої цибулі, потім м'ясо, знову картопля, півкільця цибулі і завершуємо шаром помідор.
Кожен шар промазуємо соусом, приготованим шляхом змішування майонезу, видавленого часнику, дрібненько нарубаної свіжої зелені і пряних трав. Відправляємо блюдо в заздалегідь прогрітий до 200 градусів духовку на сорок хвилин. Потім розподіляємо зверху шар пропущеного через тертку сиру і запікаємо ще п'ятнадцять хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясо по-французьки на сковороді
Всім відоме м'ясо по-французьки можна приготувати набагато простіше, ніж звичним способом. У цій статті докладно розповімо, як посмажити це чудове
Картопляна запіканка з куркою
Приготувати простий, швидкий і головне ситний обід з цілком доступних компонентів зовсім не складно. Використовуючи представлені далі рецепти ви без
Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
Домашнім стравою, можна по праву назвати гаряче жарке з свинини. Готується воно просто, без особливих надмірностей. Для більш яскравого смаку,
Тушкована картопля з яловичиною
Навіть з такого нехитрого поєднання інгредієнтів, як картопля з м'ясом можна приготувати чудове друге блюдо, не вимагає додатково гарніру. Загасивши
Свинина по-французьки
М'ясо по-французьки насправді має мало спільного з французькою кухнею. У нас же прийнято називати так м'ясо, запечене під шапкою майонезу і сиру, з
М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте