М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами

Як приготувати м'ясо по-французьки з свинини з картоплею і помідорами на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Свинину миємо, хорошенечко промаківающімі від вологи і подрібнюємо невеликими скибочками. Потім трохи відбиваємо м'ясні шматочки, приправляємо пряними травами, меленим чорним перцем і сіллю і підрум'янюємо, помішуючи, у великій, глибокій сковорідці або відповідному сотейнику в невеликій порції рослинної олії. Потім викладаємо шар попередньо вимитих і нарізаних грибів, зверху очищений і нашатковану півкільцями ріпчасту цибулю.
Далі черга картоплі, який ми попередньо очистимо й наріжемо невеликими скибочками. Присмачую картопляний шар меленим чорним перцем, пряними травами і сіллю і розкладаємо зверху гуртки помідорів. Тепер покриваємо блюдо шаром майонезу і пропущеного через тертку сиру. Вливаємо підігріту до кипіння воду і готуємо страву на самому мінімальному спеці під кришкою протягом півтора годин.
Як приготувати м'ясо по-французьки з картоплею і помідорами в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо миємо, обсушуємо, подрібнюємо, відбиваємо трохи, приправляємо сіллю, меленим чорним перчиком і прованськими сухими травами. Бульби картоплі чистимо, шаткуємо гуртками, присмачую сіллю, трохи прованськими

Кожен шар промазуємо соусом, приготованим шляхом змішування майонезу, видавленого часнику, дрібненько нарубаної свіжої зелені і пряних трав. Відправляємо блюдо в заздалегідь прогрітий до 200 градусів духовку на сорок хвилин. Потім розподіляємо зверху шар пропущеного через тертку сиру і запікаємо ще п'ятнадцять хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

М'ясо по-французьки на сковороді
Всім відоме м'ясо по-французьки можна приготувати набагато простіше, ніж звичним способом. У цій статті докладно розповімо, як посмажити це чудове

Картопляна запіканка з куркою
Приготувати простий, швидкий і головне ситний обід з цілком доступних компонентів зовсім не складно. Використовуючи представлені далі рецепти ви без

Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
Домашнім стравою, можна по праву назвати гаряче жарке з свинини. Готується воно просто, без особливих надмірностей. Для більш яскравого смаку,

Тушкована картопля з яловичиною
Навіть з такого нехитрого поєднання інгредієнтів, як картопля з м'ясом можна приготувати чудове друге блюдо, не вимагає додатково гарніру. Загасивши

Свинина по-французьки
М'ясо по-французьки насправді має мало спільного з французькою кухнею. У нас же прийнято називати так м'ясо, запечене під шапкою майонезу і сиру, з

М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте