Тушкована картопля з яловичиною

Тушкована яловичина з картоплею - рецепт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть яловичини промиваємо в холодній проточній воді, гарненько просушуємо паперовим рушником і нарізаємо шматочками середнього розміру. У ємність мультиварки вливаємо трохи рослинного масла і закладаємо в неї шматочки підготовленого м'яса. Включаємо режим «Смаження» або «Випічка» і підрум'янюємо яловичину протягом двадцяти хвилин, пару раз перемішавши.
Тим часом очищаємо моркву і ріпчасту цибулю і подрібнюємо невеликими шматочками бажаної форми. Відправляємо овочі до м'яса, і смажимо ще десять хвилин. Тепер додаємо томатну пасту, а через дві хвилини закладаємо очищені і крупно порізані бульби картоплі, вливаємо воду, присмачую страву сіллю, меленим перцем, пряними травами і перемішуємо. Перемикаємо пристрій на режим «Гасіння» і вибираємо час на одну годину. За десять хвилин до завершення процесу гасіння кидаємо листя лавра і дрібно нарізаний часник.
При подачі посипаємо блюдо подрібненою свіжою зеленню.
Тушкована картопля з яловичиною в горщиках в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Для початку підготуємо всі необхідні для страви продукти. Яловичину промиємо, гарненько просушити за допомогою паперових рушників або серветок, наріжемо невеликими шматочками і підрум'янимо на сильному вогні з усіх боків на топленому вершковому маслі на сковорідці. В кінці смаження приправимо м'ясні шматочки спеціями для м'яса, сіллю і меленим чорним перцем.
Тим часом наріжемо дрібними кубиками свіже сало і укладемо потроху на дно кожного горщика. Очистимо і нашинкуем соломкою ріпчасту цибулю і моркву. Бульби картоплі позбавимо від шкірки і подрібнити кубиками середнього розміру.
Тепер займемося наповненням горщиків. На шматочки сала розкладаємо обсмажені шматочки яловичини. Потім покриваємо шаром картоплі, а завершуємо цибулею з морквою. У кожен горщик кладемо по горошини запашного перцю і лавровому листку. М'ясний або овочевий бульйон підсолюємо за смаком і наповнюємо їм горщики з картоплею і яловичиною на дві третини всього обсягу. Прикриваємо горщики кришками і визначаємо

По готовності присипаємо страву в горщиках свіжої нарубаної зеленню і подаємо до столу зі свіжими або маринованими овочами.
Перед приготуванням страви можна при бажанні додати в кожен горщик по невеликому зубчику часнику і по столовій ложці сметани або майонезу. По завершенні приготування, присипавши зверху страву в горщиках натертим сиром і потримавши в духовці під верхнім грилем ще десять-п'ятнадцять хвилин, отримаємо рум'яну, апетитну скоринку і новий цікавий смак.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кабачки, тушковані в сметані
Кабачок, мабуть, самий універсальний овоч. З нього готують стільки різноманітних страв, що часом можна розгубитися у варіантах. Пропонуємо найбільш

Гороховий суп з копченостями в мультиварці
Гороховий суп дуже люблять дорослі і діти. Процес його приготування займає зовсім не багато часу. А ми розповімо, як урізноманітнити цей неабиякий

Тушкована капуста в мультиварці
Страви, приготовані в мультиварці, відрізняються неповторною м'якістю складових інгредієнтів. Це можливо завдяки функції тривалого гасіння.

Овочеве рагу з картоплею
По суті, рагу може бути і гарніром до гарячого, і самостійною стравою. Готується воно дуже просто, багато часу на приготування не потрібно. У статті

Гуляш в мультиварці
Відмінний смак і чудовий аромат, який забезпечує поєднання звичних продуктів, дозволяє сміливо говорити про вишуканості і переваги такої страви як

Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально