Як готувати м'ясо по-французьки в духовці?
Ми сьогодні розповімо, як готувати в духовці дуже вишукане і неймовірно смачне м'ясо по-французьки. Гармонійне поєднання компонентів у цьому блюді створює приголомшливий кулінарний шедевр, який сподобається навіть вибагливим гурманам.
Інгредієнти:
філе курячої грудки – 850 г;
цибуля ріпчаста 160 г;
часник – 3 зубчики;
сир твердий – 250 г;
сирки плавлені – 200 г;
сметана або майонез – 90 г;
рослинна рафінована олія – 45 мл;
перець – за смаком;
сіль – за смаком;
пряні трави – за смаком.
Приготування
Філе курячої грудки промиваємо, обсушуємо, ріжемо на два-три пласта і відбиваємо їх небагато, помістивши між двома шарами харчової плівки. Потім присмачую м'ясо сіллю, меленим чорним перцем і пряними травами, перемішуємо і даємо промаринуватися протягом двох годин.
Тим часом чистимо і шаткуємо тоненькими кільцями ріпчасту цибулю. Плавлений сир розминаємо виделкою, додаємо очищену і пропущений через прес часник, майонез або сметану, мелений чорний перець і пряні трави. Також можна присмачити масу дрібно нарубаної свіжої зеленню, гострим перцем або іншими прянощами на ваш вибір і смак. Перемішуємо все хорошенечко до максимально кремової консистенції, пробуємо на смак і при необхідності ще підсолюємо.
Потім розподіляємо на промасленому деку кільця цибулі, зверху розкладаємо пласти курячого філе, не залишаючи проміжків, промазуємо шаром пряної суміші плавленого сиру і притрушиваем зверху пропущеним через тертці твердим сиром. Визначаємо блюдо в попередньо розігріту до 185 градусів духовку приблизно на сорок-шістдесят хвилин або до випаровування всієї виділилася рідини.
Інгредієнти:
свиняча вирізка (корейка) – 550 г;
гриби – 250 г;
твердий сир – 175 г;
плавлений сир – 175 г;
ріпчаста цибуля – 140 г;
сметана або майонез – 75 г;
часник – 2-3 зубчики;
рослинне масло – 45 мл;
свіжа зелень – за смаком;
сіль – за смаком;
перець чорний мелений – за смаком.
Приготування
Свинину ріжемо впоперек волокон на скибочки товщиною приблизно один сантиметр, трохи відбиваємо, натираємо сіллю, меленим чорним перцем, збризкуємо рослинним маслом або майонезом і перемішуємо.
Половину ріпчастої цибулі шаткуємо кільцями і викладаємо на дно промасленим форми, а решту цибулі рубаємо кубиками і пасеруємо на сковорідці з олією. Моєму і подрібнюємо грибочки, закладаємо їх до цибулі і обсмажуємо до м'якості. Не забуваємо приправити грибну піджарку сіллю і перцем. Плавлений сир з'єднуємо з подрібненим часником, сіллю і перцем, додаємо трохи дрібно нарубаної зелені, викладаємо гриби з цибулею, сметану або майонез і дуже ретельно перемішуємо.
На цибульний шар розкладаємо внапуск скибочки м'яса, зверху розподіляємо грибну сирну масу, притрушиваем пропущеним через тертці твердим сиром і готуємо страву в прогрітій до 195 градусів духовці протягом тридцяти п'яти хвилин або до випаровування всієї рідини.
Як зробити м'ясо по-французьки в духовці з курки?
Інгредієнти:
Приготування
Філе курячої грудки промиваємо, обсушуємо, ріжемо на два-три пласта і відбиваємо їх небагато, помістивши між двома шарами харчової плівки. Потім присмачую м'ясо сіллю, меленим чорним перцем і пряними травами, перемішуємо і даємо промаринуватися протягом двох годин.
Тим часом чистимо і шаткуємо тоненькими кільцями ріпчасту цибулю. Плавлений сир розминаємо виделкою, додаємо очищену і пропущений через прес часник, майонез або сметану, мелений чорний перець і пряні трави. Також можна присмачити масу дрібно нарубаної свіжої зеленню, гострим перцем або іншими прянощами на ваш вибір і смак. Перемішуємо все хорошенечко до максимально кремової консистенції, пробуємо на смак і при необхідності ще підсолюємо.
Потім розподіляємо на промасленому деку кільця цибулі, зверху розкладаємо пласти курячого філе, не залишаючи проміжків, промазуємо шаром пряної суміші плавленого сиру і притрушиваем зверху пропущеним через тертці твердим сиром. Визначаємо блюдо в попередньо розігріту до 185 градусів духовку приблизно на сорок-шістдесят хвилин або до випаровування всієї виділилася рідини.
Рецепт приготування м'яса по-французьки в духовці з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Свинину ріжемо впоперек волокон на скибочки товщиною приблизно один сантиметр, трохи відбиваємо, натираємо сіллю, меленим чорним перцем, збризкуємо рослинним маслом або майонезом і перемішуємо.
Половину ріпчастої цибулі шаткуємо кільцями і викладаємо на дно промасленим форми, а решту цибулі рубаємо кубиками і пасеруємо на сковорідці з олією. Моєму і подрібнюємо грибочки, закладаємо їх до цибулі і обсмажуємо до м'якості. Не забуваємо приправити грибну піджарку сіллю і перцем. Плавлений сир з'єднуємо з подрібненим часником, сіллю і перцем, додаємо трохи дрібно нарубаної зелені, викладаємо гриби з цибулею, сметану або майонез і дуже ретельно перемішуємо.
На цибульний шар розкладаємо внапуск скибочки м'яса, зверху розподіляємо грибну сирну масу, притрушиваем пропущеним через тертці твердим сиром і готуємо страву в прогрітій до 195 градусів духовці протягом тридцяти п'яти хвилин або до випаровування всієї рідини.
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясо по-французьки з картоплею в духовці
Поєднання картоплі і м'ясних компонентів - ідеально і виручає в будь-якій ситуації. Приготувати м'ясо по-французьки з картоплею, використовуючи
М'ясо по-французьки в духовці
Приготувати м'ясо по-французьки ви вирішите відразу дві проблеми зі створенням ситного обіду, адже у вас вийде чудове гаряче з смачним гарніром.
М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами
У цій статті представлені два цікавих рецепти, які допоможуть вам успішно урізноманітнити своє меню чудовим ситним стравою. М'ясо по-французьки з
Картопляна запіканка з куркою
Приготувати простий, швидкий і головне ситний обід з цілком доступних компонентів зовсім не складно. Використовуючи представлені далі рецепти ви без
Капустяна запіканка в духовці
Найшвидший і безтурботний спосіб ситно нагодувати велику компанію - це приготувати капустяну запіканку. Пропонуємо три варіанти цього смачного і дуже
М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте