Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » М'ясо по-французьки в духовці

М'ясо по-французьки в духовці

8-11-2015, 16:33
692
М'ясо по-французьки в духовці
М'ясо з картоплею — безпрограшний варіант для кожної господині. Таке поєднання цілком вдало і для трапези у будні дні, і для застілля на свята. Сьогодні ми розповімо, як готувати м'ясо по-французьки в духовці, яке включає в себе ці інгредієнти. Читайте, визначайтеся, створюйте свої кулінарні шедеври і балуйте своїх рідних!

М'ясо по-французьки в духовці з курки


Інгредієнти:

  • куряче філе — 580-600 г;

  • картопля — 240 г;

  • бульйон — 70 мл;

  • сметана — 120 мл;

  • цибуля — 80 г;

  • олія рослинна;

  • перець білий;

  • борошно — 35-40 г;

  • сіль;

  • сир твердий — 90-100 шт.;

  • соєвий соус.


  • Приготування
    Цибулю подрібнюємо до кубиків і підсмажуємо. Додаємо пару ложок борошна і ще трохи смажимо. Вливаємо бульйон, сметану, соєвий соус і, заважаючи лопаткою, вводимо сирну стружку. Готуємо 5 хвилин, до легкого загусання.
    Картоплю ріжемо до тонких кілець, викладаємо у форму. Філе ріжемо на шматки, натираємо сіллю, перцем, розподіляємо по картоплі. Заливаємо соусом, ставимо в духовку. Страви для готовність потрібно провести там хвилин 50.

    Приготування м'яса по-французьки в духовці


    Інгредієнти:

  • картопля — 210-240 м;

  • майонез — 50 мл;

  • свиняча корейка — 450 г;

  • цибуля — 75 г;

  • сметана — 45-50 мл;

  • сіль;

  • сир твердий — 125-150 г;

  • перець червоний.


  • Приготування
    Картопля очищаємо, подрібнюємо до тонких гуртків, розподіляємо по дну форми, солимо. Корейку нарізаємо на шматочки і викладаємо на раніше покладений картоплю, також посоливши. Посипаємо цибульними кільцями. Сметану змішуємо з червоним перцем, сіллю і виливаємо на м'ясо. Запікаємо 40 хвилин. Прикриваємо всі продукти сирної стружкою і даємо в духовці зарум'янитися.

    М'ясо по-французьки в духовці з грибами


    Інгредієнти:

  • м'ясна вирізка — 680-700 г;

  • картопля — 420-450 м;

  • часник — 80 г;

  • спеції (кардамон, каррі);

  • сіль;

  • гриби — 130 г;

  • сир твердий — 65-80 г;

  • олія рослинна;

  • майонез — 120 р.


  • Приготування
    Очищений картопля подрібнюємо до тонких гуртків, пересипаємо сіллю, викладаємо у форму. Гриби ріжемо вздовж, щоб зберегти на зрізі їх вигляд, і підсмажуємо. Викладаємо на картоплю, солимо. Вирізку ділимо на шматки, відбиваємо і розміщуємо на грибах. Блендером доводимо до однорідності майонез, спеції, часник. Заливаємо продукти у формі. Тримаємо в духовці 50 хвилин. Сир у вигляді стружки розподіляємо по всій поверхні запеченої маси і зарумяниваем в духовці.

    М'ясо по-французьки в фользі в духовці


    Інгредієнти:

  • свинячі відбивні — 5 шт.;

  • картопля — 280-300 г;

  • морква — 120 г;

  • гірчиця в зернах — 2 ч. ложки;

  • сметана — 120-140 мл;

  • сіль;

  • петрушка;

  • плавлений сир.


  • Приготування
    Свинячі відбивні розм'якшуємо з допомогою відбивання молоточком. Подрібнюємо картоплю і моркву до гуртків. Змішуємо сметану з листочками петрушки, сіллю, гірчицею. Ділимо всі продукти на п'ять частин. Кожну частину викладаємо окремо на фольгу в такій послідовності: картопля, м'ясо, морква, сметанна заливка, тертий плавлений сир. Защипуємо краю фольги зверху і запікаємо наше блюдо 40 хвилин.

    Смачне м'ясо по-французьки в духовці


    Інгредієнти:

  • свинячий ошийок — 900-1100 г;

  • цибуля — 120-150 г;

  • цукор — 15-20 м;

  • зерна гірчиці;

  • прянощі для свинини;

  • картопля — 450 г;

  • соус ткемалі;

  • майонез — 180 мл;
  • М'ясо по-французьки в духовці

  • сир твердий — 120-150 г;

  • часник — 65-80 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Цибулю подрібнюємо і перетираємо із зернами гірчиці, цукром, сіллю, спеціями. Видавлюємо часник, поливаємо соусом ткемалі і перемішуємо. Ошийок, порізаний на шматки, промазуємо цією сумішшю, залишаємо на 30 хвилин. Укладаємо в форму кружечки картоплі, пряне м'ясо, поливаємо майонезом і готуємо в духовці 50 хвилин. Посипаємо стружками сиру і повертаємо до підрум'янення.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курячі стегенця з картоплею в духовці
    Курячі стегенця з картоплею в духовці
    Відмінний варіант одночасно приготувати гаряче з гарніром - це запекти картоплю з курячими ніжками. Це досить бюджетне блюдо оцінять усі по
    М'ясо по-французьки на сковороді
    М'ясо по-французьки на сковороді
    Всім відоме м'ясо по-французьки можна приготувати набагато простіше, ніж звичним способом. У цій статті докладно розповімо, як посмажити це чудове
    Картопляна запіканка з м'ясом
    Картопляна запіканка з м'ясом
    Приготування будь запіканки - процес клопіткий, однак для цієї страви важливо підібрати відповідні компоненти. Поєднання картоплі і м'яса завжди було
    Картопля по-французьки
    Картопля по-французьки
    Картопля по-французьки може бути чудовим гарніром до м'ясних страв, а може бути і самостійною стравою. М'який ароматний картопля, запечена під сирною
    Свинина по-французьки
    Свинина по-французьки
    М'ясо по-французьки насправді має мало спільного з французькою кухнею. У нас же прийнято називати так м'ясо, запечене під шапкою майонезу і сиру, з
    М'ясо по-французьки з свинини
    М'ясо по-французьки з свинини
    Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте