М'ясо по-французьки в духовці
М'ясо з картоплею — безпрограшний варіант для кожної господині. Таке поєднання цілком вдало і для трапези у будні дні, і для застілля на свята. Сьогодні ми розповімо, як готувати м'ясо по-французьки в духовці, яке включає в себе ці інгредієнти. Читайте, визначайтеся, створюйте свої кулінарні шедеври і балуйте своїх рідних!
Інгредієнти:
куряче філе — 580-600 г;
картопля — 240 г;
бульйон — 70 мл;
сметана — 120 мл;
цибуля — 80 г;
олія рослинна;
перець білий;
борошно — 35-40 г;
сіль;
сир твердий — 90-100 шт.;
соєвий соус.
Приготування
Цибулю подрібнюємо до кубиків і підсмажуємо. Додаємо пару ложок борошна і ще трохи смажимо. Вливаємо бульйон, сметану, соєвий соус і, заважаючи лопаткою, вводимо сирну стружку. Готуємо 5 хвилин, до легкого загусання.
Картоплю ріжемо до тонких кілець, викладаємо у форму. Філе ріжемо на шматки, натираємо сіллю, перцем, розподіляємо по картоплі. Заливаємо соусом, ставимо в духовку. Страви для готовність потрібно провести там хвилин 50.
Інгредієнти:
картопля — 210-240 м;
майонез — 50 мл;
свиняча корейка — 450 г;
цибуля — 75 г;
сметана — 45-50 мл;
сіль;
сир твердий — 125-150 г;
перець червоний.
Приготування
Картопля очищаємо, подрібнюємо до тонких гуртків, розподіляємо по дну форми, солимо. Корейку нарізаємо на шматочки і викладаємо на раніше покладений картоплю, також посоливши. Посипаємо цибульними кільцями. Сметану змішуємо з червоним перцем, сіллю і виливаємо на м'ясо. Запікаємо 40 хвилин. Прикриваємо всі продукти сирної стружкою і даємо в духовці зарум'янитися.
Інгредієнти:
м'ясна вирізка — 680-700 г;
картопля — 420-450 м;
часник — 80 г;
спеції (кардамон, каррі);
сіль;
гриби — 130 г;
сир твердий — 65-80 г;
олія рослинна;
майонез — 120 р.
Приготування
Очищений картопля подрібнюємо до тонких гуртків, пересипаємо сіллю, викладаємо у форму. Гриби ріжемо вздовж, щоб зберегти на зрізі їх вигляд, і підсмажуємо. Викладаємо на картоплю, солимо. Вирізку ділимо на шматки, відбиваємо і розміщуємо на грибах. Блендером доводимо до однорідності майонез, спеції, часник. Заливаємо продукти у формі. Тримаємо в духовці 50 хвилин. Сир у вигляді стружки розподіляємо по всій поверхні запеченої маси і зарумяниваем в духовці.
Інгредієнти:
свинячі відбивні — 5 шт.;
картопля — 280-300 г;
морква — 120 г;
гірчиця в зернах — 2 ч. ложки;
сметана — 120-140 мл;
сіль;
петрушка;
плавлений сир.
Приготування
Свинячі відбивні розм'якшуємо з допомогою відбивання молоточком. Подрібнюємо картоплю і моркву до гуртків. Змішуємо сметану з листочками петрушки, сіллю, гірчицею. Ділимо всі продукти на п'ять частин. Кожну частину викладаємо окремо на фольгу в такій послідовності: картопля, м'ясо, морква, сметанна заливка, тертий плавлений сир. Защипуємо краю фольги зверху і запікаємо наше блюдо 40 хвилин.
Інгредієнти:
свинячий ошийок — 900-1100 г;
цибуля — 120-150 г;
цукор — 15-20 м;
зерна гірчиці;
прянощі для свинини;
картопля — 450 г;
соус ткемалі;
майонез — 180 мл;
сир твердий — 120-150 г;
часник — 65-80 г;
сіль.
Приготування
Цибулю подрібнюємо і перетираємо із зернами гірчиці, цукром, сіллю, спеціями. Видавлюємо часник, поливаємо соусом ткемалі і перемішуємо. Ошийок, порізаний на шматки, промазуємо цією сумішшю, залишаємо на 30 хвилин. Укладаємо в форму кружечки картоплі, пряне м'ясо, поливаємо майонезом і готуємо в духовці 50 хвилин. Посипаємо стружками сиру і повертаємо до підрум'янення.
М'ясо по-французьки в духовці з курки
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю подрібнюємо до кубиків і підсмажуємо. Додаємо пару ложок борошна і ще трохи смажимо. Вливаємо бульйон, сметану, соєвий соус і, заважаючи лопаткою, вводимо сирну стружку. Готуємо 5 хвилин, до легкого загусання.
Картоплю ріжемо до тонких кілець, викладаємо у форму. Філе ріжемо на шматки, натираємо сіллю, перцем, розподіляємо по картоплі. Заливаємо соусом, ставимо в духовку. Страви для готовність потрібно провести там хвилин 50.
Приготування м'яса по-французьки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Картопля очищаємо, подрібнюємо до тонких гуртків, розподіляємо по дну форми, солимо. Корейку нарізаємо на шматочки і викладаємо на раніше покладений картоплю, також посоливши. Посипаємо цибульними кільцями. Сметану змішуємо з червоним перцем, сіллю і виливаємо на м'ясо. Запікаємо 40 хвилин. Прикриваємо всі продукти сирної стружкою і даємо в духовці зарум'янитися.
М'ясо по-французьки в духовці з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Очищений картопля подрібнюємо до тонких гуртків, пересипаємо сіллю, викладаємо у форму. Гриби ріжемо вздовж, щоб зберегти на зрізі їх вигляд, і підсмажуємо. Викладаємо на картоплю, солимо. Вирізку ділимо на шматки, відбиваємо і розміщуємо на грибах. Блендером доводимо до однорідності майонез, спеції, часник. Заливаємо продукти у формі. Тримаємо в духовці 50 хвилин. Сир у вигляді стружки розподіляємо по всій поверхні запеченої маси і зарумяниваем в духовці.
М'ясо по-французьки в фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі відбивні розм'якшуємо з допомогою відбивання молоточком. Подрібнюємо картоплю і моркву до гуртків. Змішуємо сметану з листочками петрушки, сіллю, гірчицею. Ділимо всі продукти на п'ять частин. Кожну частину викладаємо окремо на фольгу в такій послідовності: картопля, м'ясо, морква, сметанна заливка, тертий плавлений сир. Защипуємо краю фольги зверху і запікаємо наше блюдо 40 хвилин.
Смачне м'ясо по-французьки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю подрібнюємо і перетираємо із зернами гірчиці, цукром, сіллю, спеціями. Видавлюємо часник, поливаємо соусом ткемалі і перемішуємо. Ошийок, порізаний на шматки, промазуємо цією сумішшю, залишаємо на 30 хвилин. Укладаємо в форму кружечки картоплі, пряне м'ясо, поливаємо майонезом і готуємо в духовці 50 хвилин. Посипаємо стружками сиру і повертаємо до підрум'янення.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі стегенця з картоплею в духовці
Відмінний варіант одночасно приготувати гаряче з гарніром - це запекти картоплю з курячими ніжками. Це досить бюджетне блюдо оцінять усі по
М'ясо по-французьки на сковороді
Всім відоме м'ясо по-французьки можна приготувати набагато простіше, ніж звичним способом. У цій статті докладно розповімо, як посмажити це чудове
Картопляна запіканка з м'ясом
Приготування будь запіканки - процес клопіткий, однак для цієї страви важливо підібрати відповідні компоненти. Поєднання картоплі і м'яса завжди було
Картопля по-французьки
Картопля по-французьки може бути чудовим гарніром до м'ясних страв, а може бути і самостійною стравою. М'який ароматний картопля, запечена під сирною
Свинина по-французьки
М'ясо по-французьки насправді має мало спільного з французькою кухнею. У нас же прийнято називати так м'ясо, запечене під шапкою майонезу і сиру, з
М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте