М'ясо по-французьки з курячого філе – неймовірно просте і смачне блюдо, яке стане справжньою прикрасою святкового столу. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти.
М'ясо по-французьки з курки в духовці
Інгредієнти: куряче філе – 800 г; помідори – 2 шт.; олія рослинна; картопля – 4 шт.; сир – 100 г; спеції . Приготування Перед тим, як почати приготування м'яса по-французьки з курки, вмикаємо духовку. Картопля очищаємо, рубаємо тонкими скибочками і обсмажуємо в рослинному масло на сковороді. Куряче філе промиваємо, трохи витираємо рушником і нарізаємо шматочками. Підрум'янюємо м'ясо на іншій сковороді до появи скоринки. Помідори обполіскуємо, ошпарюємо окропом і обережно знімаємо шкірку. Після цього шаткуємо помідори кружечками. Деко застеляємо фольгою, викладаємо картоплю, помідори, філе і щедро присипаємо тертим сиром. Запікаємо м'ясо по-французьки з філе курки в розігрітій духовці до золотистої рум'яної скоринки.
М'ясо по-французьки з курки в мультиварці
Інгредієнти: філе курячої грудки – 4 шт.; помідори – 2 шт.; вода – 50 мл; цибулина – 05 шт.; сир – 100 г; сметана 15 % – 2 ст. ложки; спеції; вода холодна – 50 мл Приготування Філе грудки обполіскуємо, викладаємо на стіл, витираємо рушником і злегка відбиваємо. Потім натираємо м'ясо спеціями за смаком і кладемо в чашу мультиварки, підлив трохи води. Зверху посипаємо цибулею, нашаткованою півкільцями, і на кожен курячий кладемо шматочок по ложці сметани і по кружечку помідора. Закриваємо прилад, виставляємо програму «Гасіння» і засікаємо хвилин 30. Після сигналу, щедро присипаємо тертим сиром. Перед подачею прикрашаємо м'ясо по-французьки з курячого філе рубаною зеленню.
Рецепт м'яса по-французьки з курячого філе
Інгредієнти: філе курячої грудки – 500 г; ананаси консервовані – 300 г; цибулина – 1 шт.; сир – 200 г; майонез – за смаком; масло рослинне – 10 мл; спеції. Приготування Цибулину обробляємо від лушпиння, шаткуємо півкільцями і пасеруємо в розігрітому рослинному маслечко, а потім розподіляємо по дну форми. Куряче філе промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками, трохи відбиваємо і відправляємо деко, приправте спеціями. Промазуємо злегка майонезом і покриваємо м'ясо ананасів кільцями. Тепер рясно посипаємо все сиром і відправляємо в розігріту духовку. Через півгодини, м'ясо по-французьки з курки з ананасами буде готове до подачі.