Як приготувати яловичі реберця?
Яловичина – досить м'яке м'ясо, яке чудово підходить для смаження, запікання і гасіння, стаючи ідеальним стравою для обіду або вечері. Про те, як приготувати яловичі реберця ми поговоримо в цьому матеріалі.
Тут ми будемо гасити ребра не зі звичайним картопляними бульбами, а з картопляними ньоккі – невеликими галушками на основі картоплі, які стануть оригінальною заміною овочів.
Інгредієнти:
Для ньоккі:
картопля - 480 м;
яєчні жовтки - 3-4 шт.;
тертий пармезан - 45 г;
мелений мускатний горіх - щіпка;
борошно - 115 р.
Для рагу:
яловичі ребра - 19 кг;
ріпчаста цибуля - 115 г;
морква - 140 г;
рослинне масло - 45 мл;
мелена паприка - 2 ст. ложки;
сушений орегано, часник - 2 ч. ложки;
червоне вино (сухе) - 485 мл;
томатна паста - 45 г;
борошно - 35 г;
томати у власному соку - 370 г;
вода - 520 мл
Приготування
Перед тим, як смачно приготувати яловичі реберця, зробіть ньоккі. Картоплю відваріть в мундирі, доводячи до напівготовності, після чого очистіть і пюрируйте, додавши жовтки, борошно, сир та спеції. Сформуйте галушки з отриманої суміші.
М'ясо натріть сухою сумішшю спецій, а потім обсмажте близько 8 хвилин у великій кількості олії. Рум'яні ребра відкладіть в сторону, а замість них обсмажте шматочки овочів. Коли овочі розм'якшаться, всипте борошно, покладіть томатну пасту і влийте вино. Покладіть ребра і додайте томати разом з водою. Залиште страву з яловичих ребер на плиті на 25 хвилин, а по закінченні часу переставте жаровню в розігріту до 180 градусів духовку на 3 години. Приблизно за 10-12 хвилин до закінчення готування покладіть в рагу ньоккі.
Що можна приготувати з яловичих реберець на плиті? Приголомшливу закуску до пива або доповнення до овочевого гарніру. Яловичі ребра по цьому рецепту ми спершу обсмажимо до хрусткої скоринки, а потім покриємо шаром соусу барбекю.
Інгредієнти:
яловичі ребра - 12 кг;
мелена паприка, часник - по 1 ч. ложці;
сушений лук - 1 ч. ложка;
борошно - 55 г;
щіпка кориці;
соус барбекю - по смаку.
Приготування
Розділіть ребра на шматки і натріть сухою сумішшю з паприки, часнику, кориці і цибулі. Обваляйте ребра в борошні і розподіліть на сковороді. Коли м'якоть дійде до готовності, покрийте ребра соусом барбекю і дочекайтеся, поки він схопиться глянцевою карамелізованою скоринкою.
Як приготувати яловичі реберця, тушковані з картоплею в духовці?
Тут ми будемо гасити ребра не зі звичайним картопляними бульбами, а з картопляними ньоккі – невеликими галушками на основі картоплі, які стануть оригінальною заміною овочів.
Інгредієнти:
Для ньоккі:
Для рагу:
Приготування
Перед тим, як смачно приготувати яловичі реберця, зробіть ньоккі. Картоплю відваріть в мундирі, доводячи до напівготовності, після чого очистіть і пюрируйте, додавши жовтки, борошно, сир та спеції. Сформуйте галушки з отриманої суміші.
М'ясо натріть сухою сумішшю спецій, а потім обсмажте близько 8 хвилин у великій кількості олії. Рум'яні ребра відкладіть в сторону, а замість них обсмажте шматочки овочів. Коли овочі розм'якшаться, всипте борошно, покладіть томатну пасту і влийте вино. Покладіть ребра і додайте томати разом з водою. Залиште страву з яловичих ребер на плиті на 25 хвилин, а по закінченні часу переставте жаровню в розігріту до 180 градусів духовку на 3 години. Приблизно за 10-12 хвилин до закінчення готування покладіть в рагу ньоккі.
Як приготувати яловичі реберця на сковороді?
Що можна приготувати з яловичих реберець на плиті? Приголомшливу закуску до пива або доповнення до овочевого гарніру. Яловичі ребра по цьому рецепту ми спершу обсмажимо до хрусткої скоринки, а потім покриємо шаром соусу барбекю.
Інгредієнти:
Приготування
Розділіть ребра на шматки і натріть сухою сумішшю з паприки, часнику, кориці і цибулі. Обваляйте ребра в борошні і розподіліть на сковороді. Коли м'якоть дійде до готовності, покрийте ребра соусом барбекю і дочекайтеся, поки він схопиться глянцевою карамелізованою скоринкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати реберця?
Напевно всі знають, що будь-яке блюдо, приготовлене на основі ароматних реберець, виходить особливим. Далі представлені неймовірні рецепти, які
Реберця на мангалі
Реберця на мангалі виходять такими смачними тому, що міжреберна м'ясо соковите, солодке і дуже ніжне. До того ж реберця ще й коштують набагато
Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
Яловичі реберця - рецепт
Яловичі реберця - не частий гість на столі. Але коли їх вдається дістати, то кожна господиня намагається приготувати щось неймовірне. Ось про таких
Реберця з картоплею
Реберця, свинячі або яловичі, можна готувати різними способами: варити, смажити, запікати, коптити на багатті. А до них краще всього подавати
Яловичі реберця в мультиварці
Любите смачні реберця? Значить дана стаття про приготуванні яловичих реберець в мультиварці вам згодиться і дуже сподобається. Рецепти прості,