Як приготувати реберця?

Як приготувати яловичі реберця в духовці?
Класичним доповненням більшості рецептів реберець є щільний, лаковий шар глазурі, приготовленої на основі томатного соусу. Відродити традиційний рецепт ми постараємося далі, взявши за основу яловичі ребра.
Інгредієнти:
Для маринаду:
Для глазурі:
Приготування
З'єднайте спеції зі списку інгредієнтів для маринаду разом. Натріть ребра сухий приправою і розмістіть на деку. Залиште яловичину в духовці при 120 градусах на 2 години.
Для глазурі слід спасерувати шматочки цибулі у великій кількості масла, додати томатне пюре, мед, вустер і часник. Через півгодини легкого кипіння соус слід збити блендером. За допомогою кисті розподіліть глазур по поверхні ребер і залиште їх в духовій шафі ще на 4 години, не забуваючи змащувати м'ясо щогодини.
Що залишився соус подавайте до ребер після того, як вони охолонуть.
Як приготувати реберця в духовці з картоплею?
Незважаючи на те, що ребра готуються дійсно довго, час на приготування вечері з ними реально заощадити, якщо запікати м'ясо відразу разом з овочами. На виході і м'ясо і гарнір досягнутий ідеальної готовності і смакової насиченості.
Інгредієнти:
Приготування
Натріть сухі ребра яловичі універсальної м'ясної приправою. Великі шматки овочів розкладіть по дну дека змішуючи з листочками чебрецю і шматками вершкового масла. Поверх розташуйте ряди ребер і додайте в розігрітій до 150 градусів духовці 3 години.
Якщо ви шукаєте рецепти того, як приготувати реберця в мультиварці, то випробуйте цей варіант страви. Розподіливши всі інгредієнти в чаші пристрою, виставте режим «Гасіння» на 3 години, при необхідності підливайте невелике кількості рідини на дно посуду.
Як смачно приготувати тушковані свинячі реберця?
Пиво є не тільки ідеальним доповненням до готовим свинячим ребрах, але і годиться для їх повільного томління. Класичний ірландський рецепт не залишить байдужим жодного м'ясниць.
Інгредієнти:
Для маринаду:

Приготування
Наріжте часник і цибулю для маринаду і покладіть їх у контейнер разом з м'ясом. Натріть шматок яловичини гірчицею і насінням селери, додайте дрібку солі і свіжомеленого перцю. Залийте вміст посуду пивом і залиште в холодильнику на добу.
По закінченні часу маринад процідіть, а м'ясо підрум'яньте з іншими овочами. Змішайте пивний маринад з крохмалем і томатом, вилийте до м'яса і залиште страву нудитися на слабкому вогні близько 4 годин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати яловичі реберця?
Деякі неохоче беруться за приготування яловичини тільки тому, що не знають, яке блюдо вийде смачнішим з цим компонентом. Пропонуємо ідеї створення

Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
Розпадається на волокна м'ясо в компанії картоплі та насиченого смаку соусу – що може бути смачніше? Представляємо найбільш вдалі ідеї поєднання цих

Реберця на мангалі
Реберця на мангалі виходять такими смачними тому, що міжреберна м'ясо соковите, солодке і дуже ніжне. До того ж реберця ще й коштують набагато

Свинячі реберця на мангалі
У кулінарії існує величезна кількість рецептів приготування шашлику. Вони відрізняються один від одного рецептом маринаду, видом м'яса і способом її

Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили

Реберця з картоплею
Реберця, свинячі або яловичі, можна готувати різними способами: варити, смажити, запікати, коптити на багатті. А до них краще всього подавати