Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
Реберця люблять тривалий ловлення при не сильному жарі, а тому мультиварка, і подібні їй пристрою, ідеально підходять для приготування. Заради власної зручності за допомогою новомодного кухонного гаджета ви можете готувати м'ясо і гарнір відразу, наприклад, у цьому матеріалі ми будемо робити свинячі реберця з картоплею в мультиварці.
У цьому рецепті компанію бульб складуть овочі, а для посилення аромату ми додамо трохи часнику, шафрану і копченої паприки. Замінити останню можна, якщо готувати копчені реберця з картоплею в мультиварці, тоді буде достатньо покласти трохи самої звичайної паприки.
Інгредієнти:
свинячі реберця - 12 кг;
ріпчаста цибуля - 115 г;
солодкий перець - 95 г;
часникові зубки - 3 шт.;
картопляні бульби - 830 г;
шафран - 1/2 ч. ложки;
копчена паприка - 1 ч. ложка;
біле вино (сухе) - 210 мл
Приготування
Перед тим, як приготувати свинячі реберця з картоплею, прогрійте мультиварку, встановивши режим «Випічка», і налийте в чашу пристрою масло. Як тільки масло розігріється, підрум'яньте на ньому свинячі реберця і додайте до м'яса кубики картоплі, а також півкільця цибулі і солодкого перцю. Слідом відправте крупно нарізаний часник. В ступі розітріть шафран і залийте вином. Влийте ароматне вино до вмісту мультиварки, слідом додайте паприку і залийте ребра парою склянок води або м'ясного бульйону. Перейдіть на режим «Гасіння» і залиште страву нудитися на півтори години.
Інгредієнти:
свинячі ребра - 11 кг;
морква - 310 г;
картопляні бульби - 12 кг;
ріпчаста цибуля - 95 г;
стебла селери - 2 шт.;
часникові зубки - 3 шт.;
сушений майоран - 1 ч. ложка;
гілочки розмарину - 2 шт.;
вода - 850 мл;
світле пиво - 240 мл
Приготування
Очистивши ребра від плівок і надлишків жиру, підрум'яньте їх у сухий чашу мультиварки на «Випікання» до тих пір, поки частина жиру не розтопиться і не розігріється. У вытопившемся жиру підрум'яньте шматочки картоплі, цибулі, моркву і селеру. Перед додаванням рідини покладіть подрібнений часник і трави, після чого влийте пиво і воду. Перейдіть на «Гасіння» і готуйте тушковані свинячі реберця з картоплею в мультиварці до звукового сигналу.
Печеня з свинячих реберець з картоплею
У цьому рецепті компанію бульб складуть овочі, а для посилення аромату ми додамо трохи часнику, шафрану і копченої паприки. Замінити останню можна, якщо готувати копчені реберця з картоплею в мультиварці, тоді буде достатньо покласти трохи самої звичайної паприки.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати свинячі реберця з картоплею, прогрійте мультиварку, встановивши режим «Випічка», і налийте в чашу пристрою масло. Як тільки масло розігріється, підрум'яньте на ньому свинячі реберця і додайте до м'яса кубики картоплі, а також півкільця цибулі і солодкого перцю. Слідом відправте крупно нарізаний часник. В ступі розітріть шафран і залийте вином. Влийте ароматне вино до вмісту мультиварки, слідом додайте паприку і залийте ребра парою склянок води або м'ясного бульйону. Перейдіть на режим «Гасіння» і залиште страву нудитися на півтори години.
Як тушкувати свинячі реберця з картоплею?
Інгредієнти:
Приготування
Очистивши ребра від плівок і надлишків жиру, підрум'яньте їх у сухий чашу мультиварки на «Випікання» до тих пір, поки частина жиру не розтопиться і не розігріється. У вытопившемся жиру підрум'яньте шматочки картоплі, цибулі, моркву і селеру. Перед додаванням рідини покладіть подрібнений часник і трави, після чого влийте пиво і воду. Перейдіть на «Гасіння» і готуйте тушковані свинячі реберця з картоплею в мультиварці до звукового сигналу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Реберця з картоплею в мультиварці
Перевага диво-приладу мультиварки - це можливість тривалого гасіння, що в запропонованих далі рецептах стане важливим моментом. Розповімо, як
Тушковані свинячі реберця
Свинячі реберця, приготовані з абсолютно будь-яким рецептом, виходять смачними і неймовірно соковитими. Пропонуємо приготувати їх в тушкованому
Свинячі реберця на мангалі
У кулінарії існує величезна кількість рецептів приготування шашлику. Вони відрізняються один від одного рецептом маринаду, видом м'яса і способом її
Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно
Реберця з картоплею
Реберця, свинячі або яловичі, можна готувати різними способами: варити, смажити, запікати, коптити на багатті. А до них краще всього подавати