Вернуться назад Распечатать

Свинячі реберця з картоплею в мультиварці

Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
Реберця люблять тривалий ловлення при не сильному жарі, а тому мультиварка, і подібні їй пристрою, ідеально підходять для приготування. Заради власної зручності за допомогою новомодного кухонного гаджета ви можете готувати м'ясо і гарнір відразу, наприклад, у цьому матеріалі ми будемо робити свинячі реберця з картоплею в мультиварці.

Печеня з свинячих реберець з картоплею


У цьому рецепті компанію бульб складуть овочі, а для посилення аромату ми додамо трохи часнику, шафрану і копченої паприки. Замінити останню можна, якщо готувати копчені реберця з картоплею в мультиварці, тоді буде достатньо покласти трохи самої звичайної паприки.
Інгредієнти:

  • свинячі реберця - 12 кг;

  • ріпчаста цибуля - 115 г;

  • солодкий перець - 95 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • картопляні бульби - 830 г;

  • шафран - 1/2 ч. ложки;

  • копчена паприка - 1 ч. ложка;

  • біле вино (сухе) - 210 мл


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати свинячі реберця з картоплею, прогрійте мультиварку, встановивши режим «Випічка», і налийте в чашу пристрою масло. Як тільки масло розігріється, підрум'яньте на ньому свинячі реберця і додайте до м'яса кубики картоплі, а також півкільця цибулі і солодкого перцю. Слідом відправте крупно нарізаний часник. В ступі розітріть шафран і залийте вином. Влийте ароматне вино до вмісту мультиварки, слідом додайте паприку і залийте ребра парою склянок води або м'ясного бульйону. Перейдіть на режим «Гасіння» і залиште страву нудитися на півтори години.

    Як тушкувати свинячі реберця з картоплею?


    Інгредієнти:

  • свинячі ребра - 11 кг;

  • морква - 310 г;

  • картопляні бульби - 12 кг;

  • ріпчаста цибуля - 95 г;

  • стебла селери - 2 шт.;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • сушений майоран - 1 ч. ложка;

  • гілочки розмарину - 2 шт.;
  • Свинячі реберця з картоплею в мультиварці

  • вода - 850 мл;

  • світле пиво - 240 мл


  • Приготування
    Очистивши ребра від плівок і надлишків жиру, підрум'яньте їх у сухий чашу мультиварки на «Випікання» до тих пір, поки частина жиру не розтопиться і не розігріється. У вытопившемся жиру підрум'яньте шматочки картоплі, цибулі, моркву і селеру. Перед додаванням рідини покладіть подрібнений часник і трави, після чого влийте пиво і воду. Перейдіть на «Гасіння» і готуйте тушковані свинячі реберця з картоплею в мультиварці до звукового сигналу.