Свинячі реберця на мангалі

Свинячі реберця на мангалі – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте суху суміш для натирання ребер з тростинного цукру, паприки, сушеного чилі, цибулі, часнику, гірчиці і солі. Очистивши ряди ребер від надлишків плівок і жиру, протріть їх сухою серветкою і натріть ароматним міксом. З цього моменту ребра можна відразу викласти на розігрітий гриль, а можна і бажано, залишити маринуватися на цілу добу. По закінченні часу викладіть ребра на вугілля і обсмажуйте по 4-6 хвилин, в залежності від жару вугілля, періодично змащуючи кетчупом для освіти солодкуватою блискучої скоринки на поверхні.
Свинячі реберця барбекю на мангалі
Не секрет, що готовий соус барбекю рясніє добавками з буквою «Е» на початку, домашній хоч і не буде на 100% схожий з магазинним, але гарантовано допоможе зберегти здоров'я ШКТ.
Інгредієнти:
Для маринаду:
Для соусу барбекю:
Приготування
Розділіть ребра на секції, попередньо знявши з них залишки плівок і жиру. Обсушені ребра перекладіть в пластиковий контейнер або глибоку емальовану миску. Маринад для свинячих реберець на мангалі готується на основі збитого з вустером і соком лимона рослинного масла, яке потім доповнюють чилі і розтертими в пасту з сіллю часниковими зубчиками. Якщо справа стосується маринування, то тут діє правило «чим більше, тим краще», а тому, якщо є можливість, залиште м'ясо в спокої аж до 24 годин, у противному випадку пари годин буде достатньо.
Ви можете придбати пляшку готового соусу барбекю і значно скоротити час приготування, а можете зварити домашній аналог, проваріть в сотейнику кетчуп з соком апельсина, невеликою кількістю цукру і копченої паприкою 10 хвилин.
Викладіть ребра на решітку над багаттям і готуйте по 3-4 хвилини з кожного боку, рясно змащуючи соусом.
Свинячі реберця на мангалі в медовому соусі
Зрозуміло, ви можете готувати свинячі реберця в фользі з допомогою духовки, але на мангалі сильний жар забезпечує м'яса не тільки приємну оку глянсову скоринку, але і велика кількість соку, який не витікає назовні завдяки наявності все тієї ж скоринки.
Інгредієнти:
Для маринаду:
Для соусу:

Приготування
Підготувавши свинячі ребра, з допомогою блендера приготуйте маринад з часникових зубчиків з перцем чилі, обома видами цибулі, лаймовим соком, мускатом і чебрецем. Півтори чайної ложки отриманої пасти відкладіть, а іншим натріть м'ясо і залиште принаймні на пару годин.
Залишився маринад змішайте з підігрітим медом і кетчупом в солодко-гострий соус. Готуйте свинячі реберця на мангалі по 7-9 хвилин з кожної зі сторін, регулярно змазуючи медовим соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Маринад для реберець на мангалі
Скільки смаків – стільки може бути маринадів для реберець. Використовуйте відповідні до різних видів м'яса трави і спеції, додавайте різні приправи –

Реберця на мангалі
Реберця на мангалі виходять такими смачними тому, що міжреберна м'ясо соковите, солодке і дуже ніжне. До того ж реберця ще й коштують набагато

Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили

Свинячі реберця в духовці - рецепт
Свинячі реберця - шикарне блюдо, яке оцінить кожен чоловік. Їх можна готувати разом, виставивши як корону і поклавши всередину начинку, а можна

Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно

Свинячі реберця в мультиварці
Свинячі реберця - це смачний субпродукт, який можна готувати різними способами: варити, смажити, тушкувати і запікати. І сьогодні ми поділимося з