Тушковані свинячі реберця

Свинячі реберця тушковані з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо тонкими півкільцями і викладаємо в чашу мультиварки, промазану гарненько рослинним маслом. Зверху кладемо оброблені і промиті свинячі реберця і посипаємо їх сіллю і сумішшю перців. Потім вливаємо трохи фільтрованої води і все як слід перемішуємо. Морква добре промиваємо, чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Кидаємо її до м'яса додаємо стиглі томати, нарізану кружечками, і за бажанням кладемо оброблений болгарський перець, нарізаний скибочками. Тепер настав час зайнятися картоплею: очищаємо картоплю, промиваємо і шаткуємо тоненькими кружальцями. Посипаємо картоплю меленим перцем, викладаємо в чашу мультиварки, додаємо за смаком сіль і кладемо нежирну сметану або майонез. Ретельно все перемішуємо, встановлюємо на дисплеї режим «Гасіння» і готуємо страву 15 години, періодично помішуючи. Після звукового сигналу смачні і ніжні свинячі реберця тушковані з овочами готові. Подаємо страву на стіл, прикрасивши за бажанням свіжою зеленню.
Тушковані свинячі реберця в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Далі ми розповімо вам, як приготувати тушковані свинячі реберця в мультиварці. Отже, ребра промиваємо, обсушуємо

Рекомендуємо добрі рецепти

Реберця на мангалі
Реберця на мангалі виходять такими смачними тому, що міжреберна м'ясо соковите, солодке і дуже ніжне. До того ж реберця ще й коштують набагато

Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили

Картопля з реберцями - рецепт
Картопля з реберцями - досить просте у приготуванні страва. Але, незважаючи на свою примітивність, воно виходить дуже смачним і ароматним. Давайте

Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно

Страви з реберець
Напевно, кожен знає не один спосіб приготування реберець, адже страви з них виходять дійсно поживними та смачними! Готувати реберця можна як до

Свинячі реберця в мультиварці
Свинячі реберця - це смачний субпродукт, який можна готувати різними способами: варити, смажити, тушкувати і запікати. І сьогодні ми поділимося з