Тушковані свинячі реберця
Тушковані свинячі реберця – смачне блюдо, яке підійде як для повсякденного, так і для святкового столу.
Інгредієнти:
реберця свинячі – 10 шт.;
морква – 1 шт.;
картопля – 5 шт.;
цибулина – 1 шт.;
помідор – 1 шт.;
болгарський перець – 05 шт.;
майонез або сметана – 2 ст. ложки;
спеції;
вода – 4 ст. ложки.
Приготування
Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо тонкими півкільцями і викладаємо в чашу мультиварки, промазану гарненько рослинним маслом. Зверху кладемо оброблені і промиті свинячі реберця і посипаємо їх сіллю і сумішшю перців. Потім вливаємо трохи фільтрованої води і все як слід перемішуємо. Морква добре промиваємо, чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Кидаємо її до м'яса додаємо стиглі томати, нарізану кружечками, і за бажанням кладемо оброблений болгарський перець, нарізаний скибочками. Тепер настав час зайнятися картоплею: очищаємо картоплю, промиваємо і шаткуємо тоненькими кружальцями. Посипаємо картоплю меленим перцем, викладаємо в чашу мультиварки, додаємо за смаком сіль і кладемо нежирну сметану або майонез. Ретельно все перемішуємо, встановлюємо на дисплеї режим «Гасіння» і готуємо страву 15 години, періодично помішуючи. Після звукового сигналу смачні і ніжні свинячі реберця тушковані з овочами готові. Подаємо страву на стіл, прикрасивши за бажанням свіжою зеленню.
Інгредієнти:
свинячі реберця – 1 кг;
цибулина – 1 шт.;
соєвий соус – 2 ст. ложки;
помідор – 2 шт.;
соус томатний – 2 ст. ложки;
спеції;
свіжа зелень;
олія оливкова.
Приготування
Далі ми розповімо вам, як приготувати тушковані свинячі реберця в мультиварці. Отже, ребра промиваємо, обсушуємо і перекладаємо в глибоку миску. Стиглі помідори нарізаємо невеликими кубиками. Цибулину обробляємо, шаткуємо кубиками і висипаємо овочі в посуд з м'ясом. Додаємо трохи перчика за смаком, вливаємо соєвий соус і оливкове масло. Ретельно все перемішуємо і кладемо трохи томатного соусу. Тепер ставимо миску в холодильник, накривши зверху кришкою і залишаємо приблизно на 2 години. Коли ребра добре промариновались, викладаємо їх разом з овочами та соусом в чашу і включаємо програму «Смаження» на 10 хвилин. Після цього переставляємо на режим «Гасіння» і тушкуємо страву близько години, періодично помішуючи ложкою.
Свинячі реберця тушковані з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо тонкими півкільцями і викладаємо в чашу мультиварки, промазану гарненько рослинним маслом. Зверху кладемо оброблені і промиті свинячі реберця і посипаємо їх сіллю і сумішшю перців. Потім вливаємо трохи фільтрованої води і все як слід перемішуємо. Морква добре промиваємо, чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Кидаємо її до м'яса додаємо стиглі томати, нарізану кружечками, і за бажанням кладемо оброблений болгарський перець, нарізаний скибочками. Тепер настав час зайнятися картоплею: очищаємо картоплю, промиваємо і шаткуємо тоненькими кружальцями. Посипаємо картоплю меленим перцем, викладаємо в чашу мультиварки, додаємо за смаком сіль і кладемо нежирну сметану або майонез. Ретельно все перемішуємо, встановлюємо на дисплеї режим «Гасіння» і готуємо страву 15 години, періодично помішуючи. Після звукового сигналу смачні і ніжні свинячі реберця тушковані з овочами готові. Подаємо страву на стіл, прикрасивши за бажанням свіжою зеленню.
Тушковані свинячі реберця в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Далі ми розповімо вам, як приготувати тушковані свинячі реберця в мультиварці. Отже, ребра промиваємо, обсушуємо і перекладаємо в глибоку миску. Стиглі помідори нарізаємо невеликими кубиками. Цибулину обробляємо, шаткуємо кубиками і висипаємо овочі в посуд з м'ясом. Додаємо трохи перчика за смаком, вливаємо соєвий соус і оливкове масло. Ретельно все перемішуємо і кладемо трохи томатного соусу. Тепер ставимо миску в холодильник, накривши зверху кришкою і залишаємо приблизно на 2 години. Коли ребра добре промариновались, викладаємо їх разом з овочами та соусом в чашу і включаємо програму «Смаження» на 10 хвилин. Після цього переставляємо на режим «Гасіння» і тушкуємо страву близько години, періодично помішуючи ложкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Реберця на мангалі
Реберця на мангалі виходять такими смачними тому, що міжреберна м'ясо соковите, солодке і дуже ніжне. До того ж реберця ще й коштують набагато
Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
Картопля з реберцями - рецепт
Картопля з реберцями - досить просте у приготуванні страва. Але, незважаючи на свою примітивність, воно виходить дуже смачним і ароматним. Давайте
Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно
Страви з реберець
Напевно, кожен знає не один спосіб приготування реберець, адже страви з них виходять дійсно поживними та смачними! Готувати реберця можна як до
Свинячі реберця в мультиварці
Свинячі реберця - це смачний субпродукт, який можна готувати різними способами: варити, смажити, тушкувати і запікати. І сьогодні ми поділимося з