Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Тушковані свинячі реберця

Тушковані свинячі реберця

15-09-2015, 19:21
865
Тушковані свинячі реберця
Тушковані свинячі реберця – смачне блюдо, яке підійде як для повсякденного, так і для святкового столу.

Свинячі реберця тушковані з картоплею


Інгредієнти:

  • реберця свинячі – 10 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • картопля – 5 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • помідор – 1 шт.;

  • болгарський перець – 05 шт.;

  • майонез або сметана – 2 ст. ложки;

  • спеції;

  • вода – 4 ст. ложки.


  • Приготування
    Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо тонкими півкільцями і викладаємо в чашу мультиварки, промазану гарненько рослинним маслом. Зверху кладемо оброблені і промиті свинячі реберця і посипаємо їх сіллю і сумішшю перців. Потім вливаємо трохи фільтрованої води і все як слід перемішуємо. Морква добре промиваємо, чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Кидаємо її до м'яса додаємо стиглі томати, нарізану кружечками, і за бажанням кладемо оброблений болгарський перець, нарізаний скибочками. Тепер настав час зайнятися картоплею: очищаємо картоплю, промиваємо і шаткуємо тоненькими кружальцями. Посипаємо картоплю меленим перцем, викладаємо в чашу мультиварки, додаємо за смаком сіль і кладемо нежирну сметану або майонез. Ретельно все перемішуємо, встановлюємо на дисплеї режим «Гасіння» і готуємо страву 15 години, періодично помішуючи. Після звукового сигналу смачні і ніжні свинячі реберця тушковані з овочами готові. Подаємо страву на стіл, прикрасивши за бажанням свіжою зеленню.

    Тушковані свинячі реберця в мультиварці


    Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 1 кг;

  • цибулина – 1 шт.;

  • соєвий соус – 2 ст. ложки;

  • помідор – 2 шт.;

  • соус томатний – 2 ст. ложки;

  • спеції;

  • свіжа зелень;

  • олія оливкова.


  • Приготування
    Далі ми розповімо вам, як приготувати тушковані свинячі реберця в мультиварці. Отже, ребра промиваємо, обсушуємо
    Тушковані свинячі реберця
    і перекладаємо в глибоку миску. Стиглі помідори нарізаємо невеликими кубиками. Цибулину обробляємо, шаткуємо кубиками і висипаємо овочі в посуд з м'ясом. Додаємо трохи перчика за смаком, вливаємо соєвий соус і оливкове масло. Ретельно все перемішуємо і кладемо трохи томатного соусу. Тепер ставимо миску в холодильник, накривши зверху кришкою і залишаємо приблизно на 2 години. Коли ребра добре промариновались, викладаємо їх разом з овочами та соусом в чашу і включаємо програму «Смаження» на 10 хвилин. Після цього переставляємо на режим «Гасіння» і тушкуємо страву близько години, періодично помішуючи ложкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Реберця на мангалі
    Реберця на мангалі
    Реберця на мангалі виходять такими смачними тому, що міжреберна м'ясо соковите, солодке і дуже ніжне. До того ж реберця ще й коштують набагато
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
    Картопля з реберцями - рецепт
    Картопля з реберцями - рецепт
    Картопля з реберцями - досить просте у приготуванні страва. Але, незважаючи на свою примітивність, воно виходить дуже смачним і ароматним. Давайте
    Свинячі реберця на сковороді
    Свинячі реберця на сковороді
    Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно
    Страви з реберець
    Страви з реберець
    Напевно, кожен знає не один спосіб приготування реберець, адже страви з них виходять дійсно поживними та смачними! Готувати реберця можна як до
    Свинячі реберця в мультиварці
    Свинячі реберця в мультиварці
    Свинячі реберця - це смачний субпродукт, який можна готувати різними способами: варити, смажити, тушкувати і запікати. І сьогодні ми поділимося з