Свинина в сметанному соусі на сковороді
Сьогодні ми розповімо вам, як правильно приготувати свинину в сметанному соусі. М'ясо виходить неймовірно м'яким, ніжним і приголомшливо смачним. Таке блюдо чудово підійде в якості ситного сімейного вечері, а для гарніру можна подати спагетті, рисову кашу або картопляне пюре.
Інгредієнти:
свинина – 500 г;
вода – 1 ст.;
цибулина – 2 шт.;
лавровий лист;
перець горошком – за бажанням;
часник – 2 зубчики;
олія рослинна;
спеції .
Для соусу:
сметана – 200 мл;
борошно – 40 р.
Приготування
Свинину добре промиваємо водою і нарізаємо смужками. Потім м'ясо підсолюємо і натираємо з усіх боків улюбленими спеціями. Очищену цибулину шаткуємо півкільцями і підрум'янюємо на рослинній олії, періодично помішуючи. Далі викладаємо м'ясо, вливаємо трохи води, кидаємо лаврушку, перець горошком і тушкуємо півгодини на повільному вогні.
Не гаючи часу, готуємо соус: борошно підрум'янюємо на сухій сковороді, кладемо сметану і уварюють до загусання. Переливаємо вершкову суміш у каструлю зі свининою, добре перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин. У самому кінці приготування додаємо подрібнений часник, накриваємо кришкою і даємо бефстроганову з свинини в сметанному соусі трохи настоятися.
Інгредієнти:
свинина – 300 г;
морква – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
солодка паприка – за смаком;
олія рослинна;
спеції.
Для соусу:
борошно – 1 ст.;
сметана нежирна – 150 мл;
молоко – 50 мл;
часник – 4 зубчики.
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо, нарізаємо порційними шматочками і обсмажуємо. Моркву і цибулину очистити і дрібненько шаткуємо. Після цього висипаємо овочі до м'яса, перемішуємо і обсмажуємо всі інгредієнти 10 хвилин, помішуючи. Далі приправляємо всі спеціями, підливаємо трохи води і тушкуємо до напівготовності. Для приготування соусу для свинини сметану змішуємо з молоком, додаємо борошно, видавлюємо через прес часник і підсолюємо за смаком. Перемішуємо і викладаємо отриману суміш в сковороду з м'ясом і овочами. Доводимо до закипання, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 10 хвилин. Перед подачею на стіл, обов'язково посипаємо блюдо дрібно нарізаним кропом.
Інгредієнти:
свинина – 700 г;
свіжі печериці – 400 г;
сметана – 4 ст. ложки;
сушена зелень;
спеції;
вода – 1 ст.;
крохмаль – 15 ст. ложки.
Приготування
Цибулину очистити, шаткуємо, а м'ясо і гриби нарізаємо кубиками. Потім обсмажуємо свинину на рослинному маслі, подсаливая за смаком. Окремо пасеруємо цибулька і додаємо до нього гриби. Тепер перекладаємо овочі до м'яса, додаємо нежирну сметану, перемішуємо і тушкуємо хвилин 10. Не гаючи часу, розводимо водою крохмаль і акуратно вводимо суміш у страву. Доводимо все до кипіння, приправляємо спеціями і подаємо готову смажену свинину в сметанному соусі до столу.
Свинина в сметанному соусі на сковороді
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Свинину добре промиваємо водою і нарізаємо смужками. Потім м'ясо підсолюємо і натираємо з усіх боків улюбленими спеціями. Очищену цибулину шаткуємо півкільцями і підрум'янюємо на рослинній олії, періодично помішуючи. Далі викладаємо м'ясо, вливаємо трохи води, кидаємо лаврушку, перець горошком і тушкуємо півгодини на повільному вогні.
Не гаючи часу, готуємо соус: борошно підрум'янюємо на сухій сковороді, кладемо сметану і уварюють до загусання. Переливаємо вершкову суміш у каструлю зі свининою, добре перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин. У самому кінці приготування додаємо подрібнений часник, накриваємо кришкою і даємо бефстроганову з свинини в сметанному соусі трохи настоятися.
Свинина в сметано-часниковому соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо, нарізаємо порційними шматочками і обсмажуємо. Моркву і цибулину очистити і дрібненько шаткуємо. Після цього висипаємо овочі до м'яса, перемішуємо і обсмажуємо всі інгредієнти 10 хвилин, помішуючи. Далі приправляємо всі спеціями, підливаємо трохи води і тушкуємо до напівготовності. Для приготування соусу для свинини сметану змішуємо з молоком, додаємо борошно, видавлюємо через прес часник і підсолюємо за смаком. Перемішуємо і викладаємо отриману суміш в сковороду з м'ясом і овочами. Доводимо до закипання, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 10 хвилин. Перед подачею на стіл, обов'язково посипаємо блюдо дрібно нарізаним кропом.
Свинина смажена з грибами в сметанному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину очистити, шаткуємо, а м'ясо і гриби нарізаємо кубиками. Потім обсмажуємо свинину на рослинному маслі, подсаливая за смаком. Окремо пасеруємо цибулька і додаємо до нього гриби. Тепер перекладаємо овочі до м'яса, додаємо нежирну сметану, перемішуємо і тушкуємо хвилин 10. Не гаючи часу, розводимо водою крохмаль і акуратно вводимо суміш у страву. Доводимо все до кипіння, приправляємо спеціями і подаємо готову смажену свинину в сметанному соусі до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинина з грибами в сметанному соусі
Дивно, наскільки смачними можуть бути прості страви на основі свинини. Шматочки м'яса з грибами в сметанною підливі можуть стати варіацією швидкого
Курка з печерицями в сметанному соусі
Ідеальне поєднання курки і печериць можна приготувати в нежнейшем соусі зі сметани. У поданих далі рецептах описаний процес приготування цього
Гриби в сметанному соусі
Будь-яке блюдо приємніше їсти з соусом, ну а оскільки магазинні варіанти не дуже смачні, ми пропонуємо вам приготувати соус з грибами і сметаною
Свинина з грибами в соусі
Ніжні шматочки м'яса в поєднанні з грибами гарні під будь-яким соусом. Сьогодні ми підібрали для вас три його основні види. Таке оригінальне блюдо
Свинина в сметанному соусі
Не знаєте такого смачненького приготувати у вихідний день? Пропонуємо відмінне рішення - зробіть свинину в сметанному соусі. Страва вийде смачним,
Свинина з соусом - рецепти
Свинина з соусом - приголомшливо смачне блюдо, яке неодмінно сподобається вашим близьким і гостям. І сьогодні ми детально розберемося, як її