Курка з печерицями в сметанному соусі
Напевно, немає нічого смачніше і ніжніше курячого м'яса, приготованого з печерицями в ніжному сметанному соусі . Пропонуємо вам кілька варіацій, які можна використовувати як окрему страву або подавати з гарніром.
Інгредієнти:
цибулина – 1 шт.;
олія рослинна;
курка – 500 г;
свіжі печериці – 400 г;
сметана – 200 мл;
спеції .
Приготування
Цибулю чистимо, обполіскуємо, тонко нарізаємо і обсмажуємо в каструлі на рослинному маслі. Куряче м'ясо обробляємо, промиваємо, виймаємо кісточки і нарізаємо філе тонкими смугами. Додаємо їх до цибулі і підрум'янюємо, помішуючи. Гриби чистимо, шаткуємо скибочками і відправляємо основних інгредієнтів. Тушкуємо хвилин 5 а потім кладемо сметану і підсолюємо за смаком. Накриваємо блюдо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо хвилин 15. По закінченні часу, ароматна і смачна курочка з шампіньйонами в сметані готова!
Інгредієнти:
філе куряче – 1 кг;
http://womanadvice.ru/specii-dlya-kuricy – 100 мл;
свіжі печериці – 500 г;
масло рослинне – 20 мл;
зелень петрушки – 20 р.
Приготування
Філе промиваємо, обсушуємо, ріжемо шматочками і злегка обсмажуємо на маслечко. Гриби обробляємо, шаткуємо тонкими пластинами і підрум'янюємо на іншій сковороді. В середині смаження додаємо до них подрібнену цибулю і перемішуємо. Через кілька хвилин вводимо нежирну сметану, перемішуємо і тушкуємо 10 хвилин, а потім викладаємо обсмажене м'ясо і присипаємо подрібненою зеленню. Доводимо страву до готовності на самому повільному вогні і подаємо до столу з будь-яким гарніром.
Інгредієнти:
філе куряче – 1 кг;
гриби печериці – 400 г;
спеції;
цибулина – 1 шт.;
сир – 100 р.
Для соусу:
сметана нежирна – 250 мл;
вершки – 100 мл;
яйце – 1 шт.;
свіжа зелень – 1 пучок;
часник – 3 зубчики.
Приготування
Куряче філе подрібнюємо невеликими шматочками і замариновываем в будь-яких спеції за смаком. Гриби обробляємо і шаткуємо тонкими скибочками. М'ясо підрум'янюємо на рослинному масло до золотавого кольору і перекладаємо в миску. На тому ж маслі пасеруємо гриби і подрібнену цибулю. Тепер робимо соус: сметану змішуємо з вершками, додаємо часник, видавлений через прес, і кидаємо подрібнену свіжу зелень. Після цього додаємо яйце і перемішуємо. Курку з грибами викладаємо у вогнетривкий посуд, заливаємо сметанним соусом і відправляємо в розігріту духовку на 20 хвилин. Після закінчення часу акуратно дістаємо блюдо, посипаємо тертим сиром і запікаємо ще хвилин 10.
Інгредієнти:
куряче філе – 350 г;
сметана – 200 мл;
цибулина – 1 шт.;
свіжі печериці – 300 г;
борошно – 20 г;
спеції;
масло рослинне – 2 ст. ложки.
Приготування
Куряче м'ясо обробляємо, зрізуючи плівку, гарненько промиваємо, а потім нарізаємо скибочками. Очищену цибулину шаткуємо кубиками. У ємність мультиварки наливаємо рослинне масло, кидаємо цибулю і підрум'янюємо його до прозорого стану, вибравши програму «Випічка». Тим часом беремо пиалку, викладаємо сметану, додаємо борошно і інтенсивно перемішуємо, щоб не утворилися грудочки. Печериці обробляємо, рубаємо пластинами і додаємо разом з куркою в мультиварочную чашу. Підсолюємо за смаком, закриваємо кришку приладу і тушкуємо хвилин 15. Після звукового сигналу виливаємо соус, перемішуємо, виставляємо режим «Гасіння» і засікаємо ще 15 хвилин. В самому кінці посипаємо блюдо рубаною свіжої зеленню і подаємо тушковану курку з шампіньйонами в сметані до столу.
Курка з печерицями в сметанному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, обполіскуємо, тонко нарізаємо і обсмажуємо в каструлі на рослинному маслі. Куряче м'ясо обробляємо, промиваємо, виймаємо кісточки і нарізаємо філе тонкими смугами. Додаємо їх до цибулі і підрум'янюємо, помішуючи. Гриби чистимо, шаткуємо скибочками і відправляємо основних інгредієнтів. Тушкуємо хвилин 5 а потім кладемо сметану і підсолюємо за смаком. Накриваємо блюдо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо хвилин 15. По закінченні часу, ароматна і смачна курочка з шампіньйонами в сметані готова!
Рецепт печериць з куркою в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Філе промиваємо, обсушуємо, ріжемо шматочками і злегка обсмажуємо на маслечко. Гриби обробляємо, шаткуємо тонкими пластинами і підрум'янюємо на іншій сковороді. В середині смаження додаємо до них подрібнену цибулю і перемішуємо. Через кілька хвилин вводимо нежирну сметану, перемішуємо і тушкуємо 10 хвилин, а потім викладаємо обсмажене м'ясо і присипаємо подрібненою зеленню. Доводимо страву до готовності на самому повільному вогні і подаємо до столу з будь-яким гарніром.
Філе курки з печерицями в сметанному соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Куряче філе подрібнюємо невеликими шматочками і замариновываем в будь-яких спеції за смаком. Гриби обробляємо і шаткуємо тонкими скибочками. М'ясо підрум'янюємо на рослинному масло до золотавого кольору і перекладаємо в миску. На тому ж маслі пасеруємо гриби і подрібнену цибулю. Тепер робимо соус: сметану змішуємо з вершками, додаємо часник, видавлений через прес, і кидаємо подрібнену свіжу зелень. Після цього додаємо яйце і перемішуємо. Курку з грибами викладаємо у вогнетривкий посуд, заливаємо сметанним соусом і відправляємо в розігріту духовку на 20 хвилин. Після закінчення часу акуратно дістаємо блюдо, посипаємо тертим сиром і запікаємо ще хвилин 10.
Як приготувати курку з шампіньйонами в сметані в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Куряче м'ясо обробляємо, зрізуючи плівку, гарненько промиваємо, а потім нарізаємо скибочками. Очищену цибулину шаткуємо кубиками. У ємність мультиварки наливаємо рослинне масло, кидаємо цибулю і підрум'янюємо його до прозорого стану, вибравши програму «Випічка». Тим часом беремо пиалку, викладаємо сметану, додаємо борошно і інтенсивно перемішуємо, щоб не утворилися грудочки. Печериці обробляємо, рубаємо пластинами і додаємо разом з куркою в мультиварочную чашу. Підсолюємо за смаком, закриваємо кришку приладу і тушкуємо хвилин 15. Після звукового сигналу виливаємо соус, перемішуємо, виставляємо режим «Гасіння» і засікаємо ще 15 хвилин. В самому кінці посипаємо блюдо рубаною свіжої зеленню і подаємо тушковану курку з шампіньйонами в сметані до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинина в сметанному соусі на сковороді
Зі свинячого м'яса готують безліч різноманітних оригінальних страв, які до того ж і прості у виконанні. Про деякі з них детальніше поговоримо далі.
Курка з грибами у вершковому соусі
Ідеальне кулінарне поєднання курки та грибів, можна зробити більш ароматним і напрочуд ніжним, доповнивши блюдо вершковим соусом. Така страва
Курка, тушкована в сметані
З усього різноманіття рецептів приготування курки складно вибрати найбільш цікаві та смачні. Але ми допоможемо вам у цьому! Курка, тушкована в
Печериці у сметані
Кулінари давно помітили ідеальне поєднання смаку печериць і сметани. Крім того, таке грибне блюдо виходить досить ситним (гриби цілком можуть
Куряче філе в сметанному соусі
Скільки ж можна приготувати страв з курки? Незлічена кількість. І сьогодні ми розповімо, як зробити смачне куряче філе в сметанному соусі. М'ясо
Курка з грибами і картоплею
Курка з грибами і картоплею - чудове блюдо як для повсякденного, так і святкового столу. Приготувати його досить просто. І сьогодні ми поділимося з