Антрекот з яловичини на сковороді – рецепт
Антрекот – досить складне назва, причому це ні що інше, як шматок м'яса, вирізаний між ребрами і хребтом. Таке блюдо часто можна зустріти в меню ресторанів, але виявляється готувати його зовсім не складно. Як і скільки смажити антрекот з яловичини ви зараз і дізнаєтеся.
Інгредієнти:
антрекот з яловичини – 400-500 г;
масло рослинне – 30 мл;
перець;
сіль.
Приготування
Яловичину промиваємо, зачищаємо від сухожиль і нарізаємо порційними шматочками товщиною до 20 мм. Акуратно їх відбиваємо. Потім посипаємо їх перцем і сіллю. Тепер на максимально сильному вогні на сковороді нагріваємо масло. Воно повинно бути добре прокалено. Поміщаємо в нього підготовлене відбите м'ясо і смажимо його з двох сторін до апетитної рум'яності. Для цього спочатку смажимо 2 хвилини на сильному вогні. Потім перевертаємо, вогонь зменшуємо до трохи менше середнього і смажимо наш антрекот з яловичини на сковороді ще хвилин 10. Подавати його можна з смаженою картоплею , поливши соком, що виділився в процесі смаження.
Інгредієнти:
антрекот з яловичини – 500 г;
сіль;
перець чорний мелений;
вино Мадера або Херес – 30 мл;
рослинна олія без запаху – 30 мл
Приготування
М'ясо ріжемо шматочками бажаної величини, злегка відбиваємо, з двох сторін обмазуємо рослинним маслом. Викладаємо його на розпечену поверхню і доводимо до апетитної скоринки спочатку з одного боку. Потім перевертаємо, тільки тепер солимо і перчимо (завдяки такому нехитрому прийому м'ясо вийде соковитіше) і доводимо до рум'яності. Вливаємо вино (також можна використовувати для даних цілей коньяк ), накриваємо сковороду кришкою, тушкуємо наш антрекот ще 2 хвилини і відразу ж, поки він гарячий і дуже смачний, подаємо до столу. Приємного всім апетиту!
Як посмажити антрекот з яловичини на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину промиваємо, зачищаємо від сухожиль і нарізаємо порційними шматочками товщиною до 20 мм. Акуратно їх відбиваємо. Потім посипаємо їх перцем і сіллю. Тепер на максимально сильному вогні на сковороді нагріваємо масло. Воно повинно бути добре прокалено. Поміщаємо в нього підготовлене відбите м'ясо і смажимо його з двох сторін до апетитної рум'яності. Для цього спочатку смажимо 2 хвилини на сильному вогні. Потім перевертаємо, вогонь зменшуємо до трохи менше середнього і смажимо наш антрекот з яловичини на сковороді ще хвилин 10. Подавати його можна з смаженою картоплею , поливши соком, що виділився в процесі смаження.
Як приготувати антрекот з яловичини – рецепт на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо ріжемо шматочками бажаної величини, злегка відбиваємо, з двох сторін обмазуємо рослинним маслом. Викладаємо його на розпечену поверхню і доводимо до апетитної скоринки спочатку з одного боку. Потім перевертаємо, тільки тепер солимо і перчимо (завдяки такому нехитрому прийому м'ясо вийде соковитіше) і доводимо до рум'яності. Вливаємо вино (також можна використовувати для даних цілей коньяк ), накриваємо сковороду кришкою, тушкуємо наш антрекот ще 2 хвилини і відразу ж, поки він гарячий і дуже смачний, подаємо до столу. Приємного всім апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати відбивні зі свинини?
Всі чоловіки дуже люблять м'ясні страви, особливо відбивні зі свинини. Адже вони такі смачні - з хрусткою скоринкою зовні, соковиті і м'які
Антрекот з яловичини
Антрекот з яловичини - класичне французьке блюдо. Незважаючи на те, що його подають у найкращих ресторанах Парижа, приготувати антрекот зовсім не
Яловичі реберця - рецепт
Яловичі реберця - не частий гість на столі. Але коли їх вдається дістати, то кожна господиня намагається приготувати щось неймовірне. Ось про таких
Антрекот - рецепт
Любите м'ясо? Значить приготувати антрекоти вам буде тільки в радість. Та й чоловікові ваш витвір кулінарного мистецтва точно припаде до смаку. За
Антрекот з свинини в духовці
Любите смачне і соковите мяско? Тоді вам точно згодиться рецепт антрекотов з свинини, приготованих в духовці. По-перше, таке блюдо корисно, по-друге,
Маринована яловичина
Яловичина не таке ніжне м'ясо як, наприклад, свинина, тому якщо ви зібралися приготувати з яловичини смажена біфштекс, антрекот, шашлик, або