Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Антрекот з яловичини на сковороді – рецепт

Антрекот з яловичини на сковороді – рецепт

16-12-2015, 19:10
920
Антрекот з яловичини на сковороді – рецепт
Антрекот – досить складне назва, причому це ні що інше, як шматок м'яса, вирізаний між ребрами і хребтом. Таке блюдо часто можна зустріти в меню ресторанів, але виявляється готувати його зовсім не складно. Як і скільки смажити антрекот з яловичини ви зараз і дізнаєтеся.

Як посмажити антрекот з яловичини на сковороді?


Інгредієнти:

  • антрекот з яловичини – 400-500 г;

  • масло рослинне – 30 мл;

  • перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Яловичину промиваємо, зачищаємо від сухожиль і нарізаємо порційними шматочками товщиною до 20 мм. Акуратно їх відбиваємо. Потім посипаємо їх перцем і сіллю. Тепер на максимально сильному вогні на сковороді нагріваємо масло. Воно повинно бути добре прокалено. Поміщаємо в нього підготовлене відбите м'ясо і смажимо його з двох сторін до апетитної рум'яності. Для цього спочатку смажимо 2 хвилини на сильному вогні. Потім перевертаємо, вогонь зменшуємо до трохи менше середнього і смажимо наш антрекот з яловичини на сковороді ще хвилин 10. Подавати його можна з смаженою картоплею , поливши соком, що виділився в процесі смаження.

    Як приготувати антрекот з яловичини – рецепт на сковороді


    Інгредієнти:

  • антрекот з яловичини – 500 г;

  • сіль;

  • перець чорний мелений;

  • вино Мадера або Херес – 30 мл;

  • рослинна олія без запаху – 30 мл
  • Антрекот з яловичини на сковороді – рецепт


    Приготування
    М'ясо ріжемо шматочками бажаної величини, злегка відбиваємо, з двох сторін обмазуємо рослинним маслом. Викладаємо його на розпечену поверхню і доводимо до апетитної скоринки спочатку з одного боку. Потім перевертаємо, тільки тепер солимо і перчимо (завдяки такому нехитрому прийому м'ясо вийде соковитіше) і доводимо до рум'яності. Вливаємо вино (також можна використовувати для даних цілей коньяк ), накриваємо сковороду кришкою, тушкуємо наш антрекот ще 2 хвилини і відразу ж, поки він гарячий і дуже смачний, подаємо до столу. Приємного всім апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати відбивні зі свинини?
    Як приготувати відбивні зі свинини?
    Всі чоловіки дуже люблять м'ясні страви, особливо відбивні зі свинини. Адже вони такі смачні - з хрусткою скоринкою зовні, соковиті і м'які
    Антрекот з яловичини
    Антрекот з яловичини
    Антрекот з яловичини - класичне французьке блюдо. Незважаючи на те, що його подають у найкращих ресторанах Парижа, приготувати антрекот зовсім не
    Яловичі реберця - рецепт
    Яловичі реберця - рецепт
    Яловичі реберця - не частий гість на столі. Але коли їх вдається дістати, то кожна господиня намагається приготувати щось неймовірне. Ось про таких
    Антрекот - рецепт
    Антрекот - рецепт
    Любите м'ясо? Значить приготувати антрекоти вам буде тільки в радість. Та й чоловікові ваш витвір кулінарного мистецтва точно припаде до смаку. За
    Антрекот з свинини в духовці
    Антрекот з свинини в духовці
    Любите смачне і соковите мяско? Тоді вам точно згодиться рецепт антрекотов з свинини, приготованих в духовці. По-перше, таке блюдо корисно, по-друге,
    Маринована яловичина
    Маринована яловичина
    Яловичина не таке ніжне м'ясо як, наприклад, свинина, тому якщо ви зібралися приготувати з яловичини смажена біфштекс, антрекот, шашлик, або