Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Антрекот з свинини в духовці

Антрекот з свинини в духовці

19-03-2015, 13:38
1 328
Антрекот з свинини в духовці
Антрекот, в перекладі з французької язика, означає шматок м'яса, зрізаного між хребтом і ребрами тварини. Антрекот з свинини, приготований у духовці виходить дуже ніжним, соковитим, ароматним і готується всього за півгодини. Ну а якщо ви хочете отримати м'ясо з скоринкою, то краще зробити антрекот з свинини на сковороді.
Як гарнір до страви прекрасно підійде відварена або смажена картопля, макарони і гречка. Давайте дізнаємося з вами кілька цікавих і смачних рецептів приготування свинячого антрекота, і ви здивуєте всіх своїми приголомшливими кулінарними здібностями.

Антрекот з свинини у фользі


Рецепт приготування антрекота в духовці досить простий. М'ясо виходить шалено соковитим, ароматним і ніжним. Подавати приготований антрекот можна з відвареною картоплею і свіжою зеленню.
Інгредієнти:

  • м'якоть свинини - 500 г;

  • сир моцарелла - 100 г;

  • часник - 1 зубчик;

  • вершки 10 % - 200 мл;

  • сіль, перець, суміш італійських трав - за смаком;

  • приправа для гриля - за смаком.


  • Приготування
    Беремо м'якоть свинини, гарненько промиваємо, обсушуємо рушником і нарізаємо на 4 однакових антрекота. Фольгу складаємо в 3 шари, надаючи їй форму "тарілочки". Викладаємо на неї м'ясо, посипаємо його сіллю, перцем за смаком, італійськими травами і спеціальної приправою для гриля. Зверху поливаємо нежирними вершками і посипаємо дрібно нарізаним часником.
    Потім акуратно перевертаємо м'ясо, потім з усіх боків на вершковому соусі, закриваємо фольгою і робимо в ній невеликий отвір. Ставимо антрекот в заздалегідь розігріту до 160 градусів духовку і запікаємо протягом 2 годин. Сир моцарелу нарізаємо пластинками і викладаємо по закінченні часу на м'ясо. Знову накриваємо фольгою і відправляємо ще на 30 хвилин у духовку. Подаємо свинячий антрекот, приготований в духовці, гарячим, посипавши зверху свіжою зеленню.

    Антрекот з свинини в аерогрилі


    Приголомшливо соковитий антрекот з свинини, приготований в аерогрилі припаде до смаку навіть дуже примхливим гурманам. Готується страва досить просто, а виходить шалено смачним і ніжним. Переконайтеся в цьому самі!
    Інгредієнти:

  • м'якоть свинини - 700 г;

  • ріпчаста цибуля - 2 шт.;

  • лимон - 05 шт.;

  • сіль, перець, приправи - за смаком;

  • кетчуп, майонез - за смаком.


  • Приготування
    М'якоть свинини промиваємо під холодною водою, обсушуємо і нарізаємо на плоскі шматочки. Злегка відбиваємо кухонним молотком, солимо і перчимо за смаком. Цибулю очищаємо від лушпиння і подрібнюємо півкільцями. Потім перекладаємо його до м'яса, додаємо приправи і вливаємо лимонний сік. Гарненько перемішуємо і залишаємо хвилин на 30 замаринуватися.
    Після закінчення часу викладаємо шматочки свинини на решітку аэрогриля. Змащуємо зверху сумішшю майонезу і кетчупу і запікаємо протягом 40 хвилин при температурі 200 градусів.

    Антрекот з свинини в мультиварці


    Інгредієнти:

  • м'якоть свинини - 500 г;

  • картопля - 8 шт.;

  • лимонний сік - за смаком;

  • майонез - 1 ст. ложка;

  • сіль, перець, спеції - за смаком;

  • рослинне масло - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Свинячий антрекот солимо за смаком, приправляємо спеціями, поливаємо лимонним соком і змащуємо майонезом. Залишаємо маринуватися приблизно на 15 хвилин. Потім кладемо шматочки м'яса в чашу мультиварки, наливаємо трохи води, додаємо рослинне масло.
    Антрекот з свинини в духовці
    Закриваємо кришку і виставляємо програму "Випічка» на 50 хвилин. Після сигналу готовності перевертаємо шматочки і готуємо ще 15 хвилин для засмажки без води.
    Картоплю чистимо, розрізаємо на 3 частини, кладемо в каструлю, солимо, наливаємо води і готуємо на програмі «Випічка» 50 хвилин. Подаємо свинячий антрекот разом з картоплею і насолоджуємося прекрасним смаком страви.
    Звичайно, дане страву можна приготувати не тільки з свинини, а тому пропонуємо вам почитати і інші рецепти антрекота .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати відбивні зі свинини?
    Як приготувати відбивні зі свинини?
    Всі чоловіки дуже люблять м'ясні страви, особливо відбивні зі свинини. Адже вони такі смачні - з хрусткою скоринкою зовні, соковиті і м'які
    Антрекот з яловичини
    Антрекот з яловичини
    Антрекот з яловичини - класичне французьке блюдо. Незважаючи на те, що його подають у найкращих ресторанах Парижа, приготувати антрекот зовсім не
    Антрекот - рецепт
    Антрекот - рецепт
    Любите м'ясо? Значить приготувати антрекоти вам буде тільки в радість. Та й чоловікові ваш витвір кулінарного мистецтва точно припаде до смаку. За
    Рецепт свинини у фользі
    Рецепт свинини у фользі
    Свинина, приготована в фользі виходить м'якою, соковитою і ароматною. Пропонуємо вашій увазі парочку універсальних варіантів створення цього
    Свинина в аерогрилі
    Свинина в аерогрилі
    Свинина, запечена в аерогрилі - смачне і соковите блюдо, яке неодмінно сподобається вашим гостям. А приготувати його досить просто, і ми зараз
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми