Рецепт свинини у фользі
Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування свинини у фользі. Блюдо виходить чудово м'яким, соковитим і ароматним.
Інгредієнти:
м'якоть свинини - 700 г;
часник - 6 зубчиків;
сіль крупна;
гірчичний соус в зернах;
спеції.
Приготування
Для початку беремо кілька зубчиків часничку, очищаємо їх від лушпиння і розрізаємо вздовж на 3 тонкі пластиночки. М'якоть свинини гарненько промиваємо, обсушуємо і робимо в ній по всій верхній поверхні невеликі надрізи, вставляючи туди часник. Сіль змішуємо з чорним меленим перцем, а потім натираємо цією сумішшю наш шматок м'яса. Зверху свинину рясно змащуємо гірчичним соусом так, щоб зерна практично повністю вкрили м'ясо. Далі кладемо його в щільну, харчову фольгу і туго загортаємо. Поміщаємо м'ясо у форму і відправляємо запікатися на півтори години в розігріту до 180 градусів духовку.
Потім акуратно витягаємо готове м'ясо, даємо йому трохи охолонути і акуратно знімаємо фольгу. Після цього беремо гострий ніж і свинину нарізаємо на порційні шматочки, товщиною близько 15-2 сантиметри. Додатково до такої страви можете подати соус ткемалі або гострий кетчуп. Також запечена свинина чудово поєднується зі свіжим салатом, відварними овочами і рисовим гарніром.
Інгредієнти:
м'якоть свинини - 1 кг;
морква - 1 шт.;
часник - 6 зубчиків.
Для обвалювання:
сіль - 1 ч. ложка;
мускатний горіх - щіпка;
коріандр - щіпка;
запашний перець - 6 шт.;
кумін - 1 ч. ложка;
гвоздика - 5 шт.
Приготування
Зубчики часнику чистимо і розрізаємо навпіл уздовж. Морква шаткуємо маленькими кубиками, а перець і гвоздику заздалегідь подрібнюємо в ступці і змішати з іншими спеціями. Тепер гарненько обвалюємо м'ясо в приготовленої ароматною присипке і гострим ножем проколюємо на поверхні 10-12 отворів. І в кожне вкладаємо одну половинку часничку і часточку морквини. Далі загортаємо свинину у фольгу і ставимо приблизно на 2 години в духовку, виставивши температуру близько 200 градусів.
По закінченні вказаного часу, акуратно виймаємо деко, розгортаємо м'ясо, поливаємо соком, що утворився і підсмажуємо грилем. Готове блюдо виходить дуже м'яке, ароматне і його можна подавати на стіл в будь-якому вигляді, зі свіжими овочами або відварною картоплею.
Рецепт запеченої свинини у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Для початку беремо кілька зубчиків часничку, очищаємо їх від лушпиння і розрізаємо вздовж на 3 тонкі пластиночки. М'якоть свинини гарненько промиваємо, обсушуємо і робимо в ній по всій верхній поверхні невеликі надрізи, вставляючи туди часник. Сіль змішуємо з чорним меленим перцем, а потім натираємо цією сумішшю наш шматок м'яса. Зверху свинину рясно змащуємо гірчичним соусом так, щоб зерна практично повністю вкрили м'ясо. Далі кладемо його в щільну, харчову фольгу і туго загортаємо. Поміщаємо м'ясо у форму і відправляємо запікатися на півтори години в розігріту до 180 градусів духовку.
Потім акуратно витягаємо готове м'ясо, даємо йому трохи охолонути і акуратно знімаємо фольгу. Після цього беремо гострий ніж і свинину нарізаємо на порційні шматочки, товщиною близько 15-2 сантиметри. Додатково до такої страви можете подати соус ткемалі або гострий кетчуп. Також запечена свинина чудово поєднується зі свіжим салатом, відварними овочами і рисовим гарніром.
Рецепт запікання свинини у фользі
Інгредієнти:
Для обвалювання:
Приготування
Зубчики часнику чистимо і розрізаємо навпіл уздовж. Морква шаткуємо маленькими кубиками, а перець і гвоздику заздалегідь подрібнюємо в ступці і змішати з іншими спеціями. Тепер гарненько обвалюємо м'ясо в приготовленої ароматною присипке і гострим ножем проколюємо на поверхні 10-12 отворів. І в кожне вкладаємо одну половинку часничку і часточку морквини. Далі загортаємо свинину у фольгу і ставимо приблизно на 2 години в духовку, виставивши температуру близько 200 градусів.
По закінченні вказаного часу, акуратно виймаємо деко, розгортаємо м'ясо, поливаємо соком, що утворився і підсмажуємо грилем. Готове блюдо виходить дуже м'яке, ароматне і його можна подавати на стіл в будь-якому вигляді, зі свіжими овочами або відварною картоплею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинина на грилі
Свинину на грилі можна приготувати і на природі, і вдома в духовці, тому ми вирішили розповісти вам відразу про двох цих рецептах. Крім покрокових
Свиняча шийка запечена в духовці
Запечена свиняча шийка - справжній делікатес: соковите і незвичайно ніжне м'ясо цієї частини туші чудово поєднується з будь-яким гарніром і багатьма
Буженина з свинини
Буженина - це універсальне блюдо, яке чудово поєднується з різноманітними продуктами, використовується в салатах, бутербродах. І сьогодні ми
М'ясо у фользі в духовці
Багато з нас знають, що м'ясо можна приготувати різними способами: варити, пекти, смажити, замаринувати. І сьогодні ми розповімо, як смачно і
Свинина з кешью
Кешью - смачні горіхи, які до того ж славляться багатством вітамінів і мікроелементів, так необхідних людині для здоров'я. Кешью можна їсти
Свинина в аерогрилі
Свинина, запечена в аерогрилі - смачне і соковите блюдо, яке неодмінно сподобається вашим гостям. А приготувати його досить просто, і ми зараз