Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинина на грилі

Свинина на грилі

19-03-2015, 14:06
1 204
Свинина на грилі
Виїзд на природу - це завжди свято. Ароматні, смачні страви, приготовані на грилі або на багатті краща їжа на свіжому повітрі. Одним з таких варіантів може стати свинина на грилі, до речі, приготувати її можна і вдома, якщо ваша духовка має функцію «гриль». Це блюдо відрізняється дивовижним чудовим ароматом, соковитим смаком і апетитним, привабливим зовнішнім виглядом. Давайте розглянемо з вами як приготувати свинину на грилі.

Стейк зі свинини на грилі


Інгредієнти:

  • м'якоть свинини - 1 кг;

  • спеції, трави - за смаком;

  • сіль, перець, часник - за смаком.


  • Приготування
    Беремо свинину, гарненько промиваємо та нарізаємо тонкими скибочками - стейками. Посипаємо м'ясо травами, спеціями і залишаємо маринуватися на 2 години.
    Потім викладаємо на свинину гриль, і обсмажуємо з обох сторін, до повної готовності. Солити окремо м'ясо при цьому не потрібно, ми просто ріжемо дрібно зелень, змішати з перцем, часником і сіллю в каструлі, закрити кришкою. А от коли суміш дасть сік, натираємо маринадом для свинини на грилі готові стейки м'яса і даємо їм полежати кілька хвилин. Блюдо виходить неймовірно ароматне і просто тане в роті.

    Свинина в духовці на грилі


    Інгредієнти:

  • м'якоть свинини - 600 г;

  • сіль і спеції - за смаком.


  • Приготування
    Першим ділом включаємо духовку на 240° і виставляємо режим «Гриль». Тепер моєму м'ясо і розрізаємо його на досить великі шматки товщиною 4 див. Рясно натираємо його сіллю і спеціями, посипаємо сушеної кінзою, розмарином і чебрецем. Потім кладемо свинину на решітку і ставимо її на самий верхній рівень духовки. Під решітку обов'язково ставимо деко для збору виділився соку. Як тільки м'ясо почне підрум'янюватися, ставимо решітку і акуратно перевертаємо шматки. Знову відправляємо м'ясо в духовку і чекаємо, поки інша сторона підсмажиться.
    Свинина на грилі
    Потім повторюємо цей процес кілька разів до повного приготування свинини. Будьте дуже обережні і не обожгитесь!
    Точний час приготування визначити дуже складно, воно залежить від величини шматків, максимальної температури вашої духовки і інших факторів. Наприклад, при 240°С для повного приготування свинини потрібно приблизно 20 хвилин. Найголовніше, не передержите м'ясо, інакше воно вийде жорстким і сухим.
    Готові шматочки акуратно знімаємо з решітки і перекладаємо на тарілки. Подаємо зі свіжими овочами, лавашем і зеленою цибулею. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепт свинини у фользі
    Рецепт свинини у фользі
    Свинина, приготована в фользі виходить м'якою, соковитою і ароматною. Пропонуємо вашій увазі парочку універсальних варіантів створення цього
    Стейк зі свинини - рецепт
    Стейк зі свинини - рецепт
    Стейк зі свинини - смачне м'ясне блюдо, яке можна подати на святковий стіл або приготувати на природі. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально
    Рецепт маринаду для свинини
    Рецепт маринаду для свинини
    В весняний і літній період багато хто з нас виїжджають на пікніки або дачі. Незмінним супутником таких виїздів стає приготування м'ясних страв на
    Форель на грилі
    Форель на грилі
    Однією з найсмачніших риб вважається форель. Її можна і просто посмажити, і тушкувати в духовці з овочами, і, звичайно ж, запекти на грилі.
    Стейк на грилі
    Стейк на грилі
    Стейк - це обсмажений зі спеціями шматок м'яса або риби. Його можна посмажити на сковороді в духовці, а також на грилі. Ось рецепти останнього
    Свинина в аерогрилі
    Свинина в аерогрилі
    Свинина, запечена в аерогрилі - смачне і соковите блюдо, яке неодмінно сподобається вашим гостям. А приготувати його досить просто, і ми зараз