Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » М'ясо у фользі в духовці

М'ясо у фользі в духовці

19-03-2015, 09:57
879
М'ясо у фользі в духовці
Ви напевно знаєте, що м'ясо можна приготувати різними способами. Пропонуємо вашій увазі найпростіший рецепт запікання м'яса у фользі в духовці, який, безумовно, сподобається всім господиням, викличе захоплення у ваших гостей і буде просто чудовим прикрасою на святковому столі!

Рецепт приготування м'яса у фользі в духовці


Інгредієнти:

  • свинина - 1 кг;

  • аджика - за смаком;

  • часник - 5 зубчиків;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, для приготування цієї страви, м'ясо ретельно промиваємо холодною водою, виймаємо прожилки і витираємо паперовим рушником. Далі розрізаємо свинину впоперек на 2 однакові частини, рясно натираємо з усіх сторін сіллю, присипаємо спеціями і залишаємо маринуватися. Головку часничку чистимо, розбираємо на зубчики і ріжемо кожну навпіл.
    Далі м'ясо шпигуємо часником і прянощами, натираємо домашньою аджикою або майонезом. Після цього акуратно загортаємо кожен шматочок м'яса у фольгу і відправляємо на 30 хвилин у холодильник, щоб свинина за цей час виділила сік і злегка замаринувалась. По закінченні цього часу, викладаємо м'ясо на деко і ставимо запікатися в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 2-25 години. Приблизно через 2 години духова шафа акуратно відкриваємо, протикаємо м'ясо ножем через фольгу, якщо воно м'яке і легко протикається, значить вже готове.
    Коли шматочок стане досить м'яким, збільшуємо температуру духовки до 200 градусів, робимо зверху невеликий надріз м'ясо і ставимо запікатися ще на 15-25 хвилин. Після цього, акуратно виймаємо м'ясо з духовки, прихваткою, щоб не обпектися, знімаємо фольгу, нарізаємо свинину плоскими шматочками, складаємо на красиве блюдо, прикрашаємо зеленню і подаємо ароматне м'ясо на святковий стіл.

    М'ясо з овочами у фользі в духовці


    Інгредієнти:

  • баклажани - 1 шт.;

  • свинина 2 кг;

  • помідори - 3 шт.;

  • свіжі печериці - 4 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    В першу чергу м'ясо гарненько промиваємо і гострим ножем робимо невеликий надріз у вигляді кишеньки. Натираємо свинину сіллю, меленим чорним перчиком, будь-якими приправами на ваш смак і залишаємо приблизно на 6 годин маринуватися.
    Не втрачаючи часу дарма, обробляємо свіжі гриби, шаткуємо їх пластинами. Баклажани очищаємо від шкірки і нарізаємо кільцями. Точно також рубаємо промиті і висушені помідори. Всі овочі з'єднайте в мисці, посипаємо приправою для м'яса і перемішуємо. Заповнюємо надріз у свинині овочевою начинкою і викладаємо м'ясо на приготований лист фольги. Туго загортаємо все в два шари фольги і залишаємо на 30 хвилин постояти. Після цього відправляємо блюдо запікатися в розігріту духовку, приблизно на 2 години, виставивши температуру 180 градусів. Потім м'ясо акуратно виймаємо і перекладаємо на тарілку.

    Запечена картопля з м'ясом у фользі в духовці


    Інгредієнти:

  • м'ясне філе - 700 г;

  • картопля - 15 кг;

  • цибулю зелений - 100 р;

  • сметанний соус з грибами - 300 мл;

  • сушений базилік;

  • спеції.


  • Приготування
    Ми розповімо вам, як запекти м'ясо у фользі в духовці з картоплею.
    М'ясо у фользі в духовці
    Картопля промиваємо, чистимо й нарізаємо кільцями. М'ясне філе розрізаємо не дуже великими шматочками, з'єднайте з подрібненою зеленою цибулею, спеціями і сметанним соусом . Гарненько все перемішуємо і прибираємо на 1-2 години в холодильник маринуватися. Потім на дно глибокої форми викладаємо фольгу, трохи змащуємо її рослинним маслом, покриваємо шаром картоплі, викладаємо м'ясо, присипаємо базиліком. Зверху закриваємо фольгою і відправляємо хвилин на 40 в духовку, виставивши температуру 250 градусів. При подачі на стіл присипаємо свіжою зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Індичка, запечена у фользі
    Індичка, запечена у фользі
    Індичка - корисне м'ясо, за своїми смаковими якостями ні чим не уступає курці. І самим здоровим способом його приготування є запікання. І зараз ми
    Яловичина у фользі
    Яловичина у фользі
    Яловичина, запечена шматком у фользі, може одночасно бути і вишуканим святковим частуванням, і ситним блюдом на простому сімейній вечері. Пропонуємо
    Рецепт свинини у фользі
    Рецепт свинини у фользі
    Свинина, приготована в фользі виходить м'якою, соковитою і ароматною. Пропонуємо вашій увазі парочку універсальних варіантів створення цього
    Запечена рулька
    Запечена рулька
    Запечена рулька - ситне м'ясне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. До неї добре подати фужер для червоного вина або свіже пиво.
    Свиняча корейка, запечена у фользі
    Свиняча корейка, запечена у фользі
    З м'яса корейки можна приготувати безліч цікавих і вишуканих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно запекти свинячу корейку у фользі. Вийде чудова
    Свинина в аерогрилі
    Свинина в аерогрилі
    Свинина, запечена в аерогрилі - смачне і соковите блюдо, яке неодмінно сподобається вашим гостям. А приготувати його досить просто, і ми зараз