Свиняча корейка, запечена у фользі
М'ясо корейки саме по собі дуже м'яке і з нього можна приготувати безліч незвичайних і смачних страв. Сьогодні ми поділимося з вами рецептами і розповімо, як правильно запекти свинячу корейку у фользі.
Інгредієнти:
свиняча корейка - 2 шматочки;
часник - 4 зубчики;
журавлина - 30 г;
червона смородина - 30 г;
приправа аджика - 1 ч. ложка;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Свинину на кістки гарненько промиваємо й обсушуємо. Потім кожен шматочок натираємо з усіх сторін сіллю, чорним меленим перцем і аджикою . На сковороду наливаємо рослинне масло, розігріваємо її і обсмажуємо мяско на сильному вогні з двох боків, приблизно за 5 хвилин. Часник чистимо, крупно нарізаємо і, зробивши надрізи в м'ясі, фаршируємо їм корейку. Тепер розстилаємо на столі аркуш фольги, викладаємо на нього м'ясо, щільно загортаємо у фольгу і викладаємо у форму для запікання. Відправляємо блюдо в гарячу духовку і запікаємо 45 хвилин. Подаємо готову корейку з ягодами і будь-якими простими гарнірами на ваш розсуд.
Інгредієнти:
свиняча корейка - 700 р.
Для маринаду:
квітковий мед - 2 ст. ложки;
часник - 2 зубчики;
лимон - 05 шт.;
сушений майоран - 1 ч. ложка;
масло рослинне - 4 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Спочатку давайте приготуємо маринад для корейки: беремо велику скляну миску наливаємо рідкий квітковий мед, кидаємо дрібку чорного меленого перець, сіль і сушений майоран. Потім додаємо рослинне масло і ретельно перемішуємо всю масу ложкою. Після цього видавлюємо в миску сік половини лимончика і знову перемішуємо маринад. Часник чистимо від лушпиння, дрібненько рубаємо ножем і кидаємо в ароматну суміш. Оброблене м'ясо викладаємо обережно в миску з маринадом, обмазуємо його гарненько з усіх боків, закриваємо зверху кришкою і прибираємо на деякий час в холодильник.
Далі загортаємо замариноване м'ясо у фольгу, заздалегідь зробивши з неї конвертик для того, щоб рідина під час смаження не виливалася. На дно чаші наливаємо склянку холодної води, відправляємо свинячу корейку у фользі і допомогою кнопки «Меню» встановлюємо на приладі режим «Випічка». Готуємо корейку приблизно півтори години при температурі 180 градусів, а потім зменшуємо температуру і запікаємо ще хвилин 20. Готову корейку трохи охолоджуємо, розгортаємо, нарізаємо тоненькими шматочками і подаємо гостям.
Рецепт свинячої корейки у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Свинину на кістки гарненько промиваємо й обсушуємо. Потім кожен шматочок натираємо з усіх сторін сіллю, чорним меленим перцем і аджикою . На сковороду наливаємо рослинне масло, розігріваємо її і обсмажуємо мяско на сильному вогні з двох боків, приблизно за 5 хвилин. Часник чистимо, крупно нарізаємо і, зробивши надрізи в м'ясі, фаршируємо їм корейку. Тепер розстилаємо на столі аркуш фольги, викладаємо на нього м'ясо, щільно загортаємо у фольгу і викладаємо у форму для запікання. Відправляємо блюдо в гарячу духовку і запікаємо 45 хвилин. Подаємо готову корейку з ягодами і будь-якими простими гарнірами на ваш розсуд.
Свиняча корейка, запечена у фользі, з майораном
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Спочатку давайте приготуємо маринад для корейки: беремо велику скляну миску наливаємо рідкий квітковий мед, кидаємо дрібку чорного меленого перець, сіль і сушений майоран. Потім додаємо рослинне масло і ретельно перемішуємо всю масу ложкою. Після цього видавлюємо в миску сік половини лимончика і знову перемішуємо маринад. Часник чистимо від лушпиння, дрібненько рубаємо ножем і кидаємо в ароматну суміш. Оброблене м'ясо викладаємо обережно в миску з маринадом, обмазуємо його гарненько з усіх боків, закриваємо зверху кришкою і прибираємо на деякий час в холодильник.
Далі загортаємо замариноване м'ясо у фольгу, заздалегідь зробивши з неї конвертик для того, щоб рідина під час смаження не виливалася. На дно чаші наливаємо склянку холодної води, відправляємо свинячу корейку у фользі і допомогою кнопки «Меню» встановлюємо на приладі режим «Випічка». Готуємо корейку приблизно півтори години при температурі 180 градусів, а потім зменшуємо температуру і запікаємо ще хвилин 20. Готову корейку трохи охолоджуємо, розгортаємо, нарізаємо тоненькими шматочками і подаємо гостям.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шашлик з корейки
Шашлик з корейки - смачне і ароматне блюдо, яке припаде до смаку багатьом. Він виходить соковитим і м'яким. Розповімо, як зробити шашлик з корейки
Страви з свинячої корейки
Корейка - це так звані спинні м'язи тварини, що проходять уздовж хребта з зовнішніх сторін. У м'ясі корейки міститься дуже мало жиру, воно є пісним.
Бараняча корейка - рецепт
Бараняча корейка, запечена в духовці або приготовані на мангалі, може стати справжнім коронною стравою вашого столу! Ніжне й ароматне м'ясо,
Свиняча корейка в духовці
Свиняча корейка - дуже ніжна і нежирна частину свинини, тому так улюблена багатьма господинями. Готувати корейку можна різними способами, але ми вам
Корейка на кістці на сковороді
Корейка на кістці - одна з найсмачніших частин свинини, яку можна приготувати різними способами. Один з них - обсмажити на сковороді. Така корейка
Корейка в мультиварці - рецепт
Корейка прекрасно піддається запікання і гасіння, її можна готувати на кістки або без. Давайте детально розберемося, як зробити свинячу і баранячу