Вернуться назад Распечатать

Свиняча корейка, запечена у фользі

Свиняча корейка, запечена у фользі
М'ясо корейки саме по собі дуже м'яке і з нього можна приготувати безліч незвичайних і смачних страв. Сьогодні ми поділимося з вами рецептами і розповімо, як правильно запекти свинячу корейку у фользі.

Рецепт свинячої корейки у фользі


Інгредієнти:

  • свиняча корейка - 2 шматочки;

  • часник - 4 зубчики;

  • журавлина - 30 г;

  • червона смородина - 30 г;

  • приправа аджика - 1 ч. ложка;

  • олія рослинна;

  • спеції.


  • Приготування
    Свинину на кістки гарненько промиваємо й обсушуємо. Потім кожен шматочок натираємо з усіх сторін сіллю, чорним меленим перцем і аджикою . На сковороду наливаємо рослинне масло, розігріваємо її і обсмажуємо мяско на сильному вогні з двох боків, приблизно за 5 хвилин. Часник чистимо, крупно нарізаємо і, зробивши надрізи в м'ясі, фаршируємо їм корейку. Тепер розстилаємо на столі аркуш фольги, викладаємо на нього м'ясо, щільно загортаємо у фольгу і викладаємо у форму для запікання. Відправляємо блюдо в гарячу духовку і запікаємо 45 хвилин. Подаємо готову корейку з ягодами і будь-якими простими гарнірами на ваш розсуд.

    Свиняча корейка, запечена у фользі, з майораном


    Інгредієнти:

  • свиняча корейка - 700 р.


  • Для маринаду:

  • квітковий мед - 2 ст. ложки;

  • часник - 2 зубчики;

  • лимон - 05 шт.;

  • сушений майоран - 1 ч. ложка;

  • масло рослинне - 4 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Спочатку давайте приготуємо маринад для корейки: беремо велику скляну миску наливаємо рідкий квітковий мед, кидаємо дрібку чорного меленого перець, сіль і сушений майоран. Потім додаємо рослинне масло і ретельно перемішуємо всю масу ложкою. Після цього видавлюємо в миску сік половини лимончика і знову перемішуємо маринад. Часник чистимо від лушпиння, дрібненько рубаємо ножем і кидаємо в ароматну суміш. Оброблене м'ясо викладаємо
    Свиняча корейка, запечена у фользі
    обережно в миску з маринадом, обмазуємо його гарненько з усіх боків, закриваємо зверху кришкою і прибираємо на деякий час в холодильник.
    Далі загортаємо замариноване м'ясо у фольгу, заздалегідь зробивши з неї конвертик для того, щоб рідина під час смаження не виливалася. На дно чаші наливаємо склянку холодної води, відправляємо свинячу корейку у фользі і допомогою кнопки «Меню» встановлюємо на приладі режим «Випічка». Готуємо корейку приблизно півтори години при температурі 180 градусів, а потім зменшуємо температуру і запікаємо ще хвилин 20. Готову корейку трохи охолоджуємо, розгортаємо, нарізаємо тоненькими шматочками і подаємо гостям.