Свиняча корейка в духовці

Рецепт свинячої корейки в духовці
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Для початку давайте приготуємо маринад. З апельсинів і лимона вичавлюємо сік, з'єднуємо його з оливковим маслом, гірчицею і медом. М'ясо промиваємо, обсушуємо паперовим рушником, посипаємо спеціями і викладаємо в миску. Додаємо порубаний на четвертинки очищений цибулю, подрібнений часничок і заливаємо маринадом. Накриваємо харчовою плівкою і ставимо на всю ніч у холодильник. Картоплю чистимо, нарізаємо невеликими квадратиками, викладаємо у форму для запікання разом з корейкою. Поливаємо все маринадом і відправляємо в духовку приблизно на 45 хвилин. Після закінчення зазначеного часу акуратно виймаємо деко, розсовуємо картопельку по сторонах і присипаємо м'ясо ще раз орегано. Потім закриваємо фольгою й запікаємо ще 30 хвилин.
Корейка на кістці в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулини чистимо і шаткуємо кільцями. Корейку розрізаємо на порційні шматочки, солимо за смаком і викладаємо в емальовану каструльку. Посипаємо м'ясо цибульними кільцями і гілочками кінзи. В іншу миску наливаємо оцту, додаємо лаврушку, приправу і добре перемішуємо. Цей маринад виливаємо в миску з м'ясом, накриваємо зверху кришкою і ставимо приблизно на 12 годин у холодильник. Потім викладаємо шматки корейки в рукав для запікання, закріплюємо з обох сторін і перекладаємо на деко. Запікаємо приблизно 50 хвилин в розігрітій духовці, а потім акуратно розрізаємо рукав і підрум'янюємо м'ясо 10 хвилин. Готову корейку подаємо з овочевим салатом і картоплею.
Свиняча корейка, запечена в духовці
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Для приготування смачної корейки в духовці, м'ясо обробляємо від зайвого жиру, знімаємо шкіру, робимо в ньому проколи і начиняємо свинину шматочками кураги і часнику. Далі неглибоко надрізаємо сальце уздовж і впоперек на відстані 3 сантиметрів і натираємо сумішшю з солі, перець, паприки і чебрецю. Після цього загортаємо корейку в харчову плівку і прибираємо в холодильник на всю ніч. Моркву і часник очищаємо, шаткуємо невеликими шматочками і з'єднуємо зі спеціями, цукром

Рекомендуємо добрі рецепти

Шашлик з корейки
Шашлик з корейки - смачне і ароматне блюдо, яке припаде до смаку багатьом. Він виходить соковитим і м'яким. Розповімо, як зробити шашлик з корейки

Страви з свинячої корейки
Корейка - це так звані спинні м'язи тварини, що проходять уздовж хребта з зовнішніх сторін. У м'ясі корейки міститься дуже мало жиру, воно є пісним.

Свиняча корейка, запечена у фользі
З м'яса корейки можна приготувати безліч цікавих і вишуканих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно запекти свинячу корейку у фользі. Вийде чудова

Бараняча корейка - рецепт
Бараняча корейка, запечена в духовці або приготовані на мангалі, може стати справжнім коронною стравою вашого столу! Ніжне й ароматне м'ясо,

Корейка на кістці на сковороді
Корейка на кістці - одна з найсмачніших частин свинини, яку можна приготувати різними способами. Один з них - обсмажити на сковороді. Така корейка

Корейка в мультиварці - рецепт
Корейка прекрасно піддається запікання і гасіння, її можна готувати на кістки або без. Давайте детально розберемося, як зробити свинячу і баранячу