Корейка в мультиварці - рецепт
Корейка може стати частиною вашого святкового столу, так і стравою в буденному меню. Ніжне м'ясо прекрасне піддається запікання і гасіння, а готувати корейку можна на кістки або без неї. У рецептах далі ми навчимося готувати корейку в мультиварці.
Інгредієнти:
вода - 1 л;
сіль - 1 ст.;
свиняча корейка - 25 кг;
коричневий цукор - 1 ст.;
яблучний оцет - 1/2 ст.;
бурбон - 3 ст. ложки;
кайенский перець - 1 ч. ложка;
лист лавра - 1 шт.;
масло оливи - 1/4 ст.;
часник - 6 шт.;
гілочки чебрецю - 6 шт.
Приготування
Перед тим, як приготувати свинячу корейку в мультиварці, з води і солі робимо міцний розчин і кладемо в нього корейку просолитися на 1 добу. Після закінчення часу, засолене м'ясо виймаємо з рідини і обсушуємо з допомогою кухонних рушників.
Змішуємо цукор, оцет, бурбон (або коньяк ) і лавровий лист. Чекаємо закипання суміші і варимо протягом 9 хвилин, поки вона не випарується до кількості рівного 2/3 склянки. Далі проціджуємо розчин через кілька шарів марлі.
Окремо розтираємо зубчики часнику з чорним перцем і маслом. Отриману кашку розподіляємо по просоленої корейке. Розміщуємо м'ясо в чашу мультиварки і покриваємо гілочками чебрецю. Виставляємо режим "Випічка" і готуємо м'ясо на кості протягом 2 годин. Після закінчення часу, змащуємо свинину раніше приготовленою сумішшю на основі бурбона і залишаємо готуватися ще півгодини. Перед нарізкою м'яса необхідно дати настоятися протягом 15 хвилин.
Інгредієнти:
бараняча корейка - 2 кг;
олія соняшникова - 2 ст. ложки;
сіль - 2 ст. ложки;
гострий перець - 1/2 ч. ложки;
вершкове масло - 8 ст. ложок;
часник - 2 зубчики;
листя розмарину - 2 ст. ложки;
сушений чебрець - 1 ст. ложка.
Приготування
Баранячу корейку обсушуємо і вирівнюються так, щоб м'ясо мало однакову товщину по всій поверхні. Зробити це можна або зрізавши надлишки ножем, або підв'язавши тонкий край до толстому за допомогою шпагату. Обсушенное м'ясо кладемо в чашу мультиварки, в якій попередньо підігрівалося масло. Смажимо м'ясо до рум'яної скоринки з усіх боків. Обсмажену баранину повністю охолодити. Поки м'ясо остигає, розтираємо масло з розтертим в пасту часником, сіллю і перцем, розмарином і чебрецем. Натираємо баранину маслом і знову повертаємо корейку в чашу пристрою. Включаємо режим "Випічка" і готуємо баранячу корейку в мультиварці 45-50 хвилин. М'ясо повинно схопитися зовні і залишитися рожевим всередині.
Інгредієнти:
свиняча корейка (без кістки) - 750 г;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
яблука - 2 шт.;
сушена вишня - 1 ст.;
ром - 1 ст.;
червоний цибуля - 1 шт.;
шавлія - 4 листків;
хлібна крихта - 1/4 ст.;
яблучний сік - 2 ст.;
вода - 1 ст.
Приготування
У сотейнику кип'ятимо яблучний сік . Уварюємо сік до 1/4 склянки, а потім змішуємо його з водою і остуджуємо.
У чашу мультиварки розтоплюємо шматок вершкового масла й обсмажуємо на ньому червоний цибулю до інтенсивного золотистого кольору. До цибулі додаємо нарізані кубиками яблука і сушені вишні, а потім вливаємо ром. Як тільки весь ром випарується, додаємо в начинку хлібну крихту і нарізаний шавлія. Перекладаємо суміш на тарілку і охолодити.
За допомогою гострого ножа надрізаємо корейку вздовж по всій довжині і відкриваємо на кшталт книжки. В результаті повинен вийти один шматок м'яса, приблизно рівний по всій товщині. Розподіляємо по м'ясу начинку і звертаємо його рулетом. Фіксуємо м'ясний рулет шпагатом. Обсмажуємо рулет на рослинному маслі до золотистого кольору, а потім виставляємо режим "Випічка" і готуємо запечену корейку в мультиварці близько години, кожні 15 хвилин покриваючи рулет глазур'ю з яблучного соку.
Корейка на кістці в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати свинячу корейку в мультиварці, з води і солі робимо міцний розчин і кладемо в нього корейку просолитися на 1 добу. Після закінчення часу, засолене м'ясо виймаємо з рідини і обсушуємо з допомогою кухонних рушників.
Змішуємо цукор, оцет, бурбон (або коньяк ) і лавровий лист. Чекаємо закипання суміші і варимо протягом 9 хвилин, поки вона не випарується до кількості рівного 2/3 склянки. Далі проціджуємо розчин через кілька шарів марлі.
Окремо розтираємо зубчики часнику з чорним перцем і маслом. Отриману кашку розподіляємо по просоленої корейке. Розміщуємо м'ясо в чашу мультиварки і покриваємо гілочками чебрецю. Виставляємо режим "Випічка" і готуємо м'ясо на кості протягом 2 годин. Після закінчення часу, змащуємо свинину раніше приготовленою сумішшю на основі бурбона і залишаємо готуватися ще півгодини. Перед нарізкою м'яса необхідно дати настоятися протягом 15 хвилин.
Рецепт баранячої корейки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Баранячу корейку обсушуємо і вирівнюються так, щоб м'ясо мало однакову товщину по всій поверхні. Зробити це можна або зрізавши надлишки ножем, або підв'язавши тонкий край до толстому за допомогою шпагату. Обсушенное м'ясо кладемо в чашу мультиварки, в якій попередньо підігрівалося масло. Смажимо м'ясо до рум'яної скоринки з усіх боків. Обсмажену баранину повністю охолодити. Поки м'ясо остигає, розтираємо масло з розтертим в пасту часником, сіллю і перцем, розмарином і чебрецем. Натираємо баранину маслом і знову повертаємо корейку в чашу пристрою. Включаємо режим "Випічка" і готуємо баранячу корейку в мультиварці 45-50 хвилин. М'ясо повинно схопитися зовні і залишитися рожевим всередині.
Фарширована свиняча корейка в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику кип'ятимо яблучний сік . Уварюємо сік до 1/4 склянки, а потім змішуємо його з водою і остуджуємо.
У чашу мультиварки розтоплюємо шматок вершкового масла й обсмажуємо на ньому червоний цибулю до інтенсивного золотистого кольору. До цибулі додаємо нарізані кубиками яблука і сушені вишні, а потім вливаємо ром. Як тільки весь ром випарується, додаємо в начинку хлібну крихту і нарізаний шавлія. Перекладаємо суміш на тарілку і охолодити.
За допомогою гострого ножа надрізаємо корейку вздовж по всій довжині і відкриваємо на кшталт книжки. В результаті повинен вийти один шматок м'яса, приблизно рівний по всій товщині. Розподіляємо по м'ясу начинку і звертаємо його рулетом. Фіксуємо м'ясний рулет шпагатом. Обсмажуємо рулет на рослинному маслі до золотистого кольору, а потім виставляємо режим "Випічка" і готуємо запечену корейку в мультиварці близько години, кожні 15 хвилин покриваючи рулет глазур'ю з яблучного соку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шашлик з корейки
Шашлик з корейки - смачне і ароматне блюдо, яке припаде до смаку багатьом. Він виходить соковитим і м'яким. Розповімо, як зробити шашлик з корейки
Свиняча корейка, запечена у фользі
З м'яса корейки можна приготувати безліч цікавих і вишуканих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно запекти свинячу корейку у фользі. Вийде чудова
Бараняча корейка - рецепт
Бараняча корейка, запечена в духовці або приготовані на мангалі, може стати справжнім коронною стравою вашого столу! Ніжне й ароматне м'ясо,
Свиняча корейка в духовці
Свиняча корейка - дуже ніжна і нежирна частину свинини, тому так улюблена багатьма господинями. Готувати корейку можна різними способами, але ми вам
Корейка на кістці на сковороді
Корейка на кістці - одна з найсмачніших частин свинини, яку можна приготувати різними способами. Один з них - обсмажити на сковороді. Така корейка
Свинячі реберця в мультиварці
Свинячі реберця - це смачний субпродукт, який можна готувати різними способами: варити, смажити, тушкувати і запікати. І сьогодні ми поділимося з