Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Корейка на кістці на сковороді

Корейка на кістці на сковороді

18-03-2015, 19:00
2 252
Корейка на кістці на сковороді
Самий простий і смачний спосіб приготувати корейку - це підсмажити на сковороді. Готується легко і просто, навіть не обов'язково маринувати м'ясо перед засмажкою. Це страва підходить для всіх випадків - для вечері або обіду, а може і для звичайного перекусу. А найголовніше, що корейку просто неможливо зіпсувати. Зараз ми вам розповімо, як підсмажити корейку на кістки на сковороді.

Корейка свиняча, смажена на сковороді


Інгредієнти:

  • корейка на кістці - 400 р;

  • чорний перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Корейку очищають ножем від зайвого жиру, моєму вмочаємо паперовим рушником. Розрізаємо м'ясо, щоб на кожному шматочку була кістка. Шматки м'яса викладаємо по черзі в пакет і відбиваємо кухонним молотком, намагаючись не зачіпати кістка. Відбите м'ясо перекладаємо в тарілку солимо і перчимо. У сковороду наливаємо масло, і коли воно добре раскалилось, викладаємо в сковороду наше м'ясо, обсмажуємо до золотавої скоринки. Після зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою сковороду і протушиваем м'ясо. Щоб впевнитись у готовності корейки можна проткнути її вістрям ножа і подивитися який витік сік з м'яса. Сік повинен бути прозорим - це говорить, що страва готова, якщо ж ні, слід тушкувати ще пару хвилин. Корейка на кістці готова.

    Як смажити корейку на сковороді?


    Інгредієнти:

  • корейка свиняча - 500 г;

  • болгарський перець - 2 шт.;

  • апельсин - 2 шт.;

  • винний оцет - 3 ст. ложки;

  • мед - 1 ст. ложка;

  • спеції - 1 ч. ложка;

  • часник - 3 зубчики;

  • рослинне масло - 1 ст. ложка;

  • зелень.


  • Приготування
    Приготуємо маринад, для цього беремо глибоку піалу, наливаємо винний оцет і додаємо мед. Кладемо спеції (за смаком). Інгредієнти перемішуємо до повного розчинення меду і туди ж видавлюємо сік з апельсинів. Корейку розрізаємо на шматки, промиваємо під водою і викладаємо в маринад. Залишаємо промаринуватися м'ясо пару годин. В цей час, чистимо часник і
    Корейка на кістці на сковороді
    нарізаємо його пластинками. Перець розрізаємо, вичищаємо середину і нарізаємо великими смужками. На сковороді нагріваємо олію, обсмажуємо часник до золотистого кольору і прибираємо його зі сковороди. У часникове масло викладаємо нарізаний перець і обсмажуємо до м'якості. Розжарюємо чисту сковороду на вогні. Шматки м'яса дістаємо з маринаду віджимаємо від зайвої рідини, і викладаємо їх на сковорідку, обсмажуємо м'ясо до золотистої скоринки з обох сторін. Коли м'ясо обжарилось, в сковороду вливаємо півсклянки води і накриваємо кришкою. Зменшуємо вогонь і тушкуємо м'ясо протягом 15 хвилин, м'ясо солимо за смаком в самому кінці смаження. Готову корейку на кістки викладаємо на блюдо, поруч укладаємо смажений перець, а зверху прикрашаємо свіжою зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Шашлик з корейки
    Шашлик з корейки
    Шашлик з корейки - смачне і ароматне блюдо, яке припаде до смаку багатьом. Він виходить соковитим і м'яким. Розповімо, як зробити шашлик з корейки
    Страви з свинячої корейки
    Страви з свинячої корейки
    Корейка - це так звані спинні м'язи тварини, що проходять уздовж хребта з зовнішніх сторін. У м'ясі корейки міститься дуже мало жиру, воно є пісним.
    Свиняча корейка, запечена у фользі
    Свиняча корейка, запечена у фользі
    З м'яса корейки можна приготувати безліч цікавих і вишуканих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно запекти свинячу корейку у фользі. Вийде чудова
    Бараняча корейка - рецепт
    Бараняча корейка - рецепт
    Бараняча корейка, запечена в духовці або приготовані на мангалі, може стати справжнім коронною стравою вашого столу! Ніжне й ароматне м'ясо,
    Свиняча корейка в духовці
    Свиняча корейка в духовці
    Свиняча корейка - дуже ніжна і нежирна частину свинини, тому так улюблена багатьма господинями. Готувати корейку можна різними способами, але ми вам
    Корейка в мультиварці - рецепт
    Корейка в мультиварці - рецепт
    Корейка прекрасно піддається запікання і гасіння, її можна готувати на кістки або без. Давайте детально розберемося, як зробити свинячу і баранячу