Корейка на кістці на сковороді

Корейка свиняча, смажена на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Корейку очищають ножем від зайвого жиру, моєму вмочаємо паперовим рушником. Розрізаємо м'ясо, щоб на кожному шматочку була кістка. Шматки м'яса викладаємо по черзі в пакет і відбиваємо кухонним молотком, намагаючись не зачіпати кістка. Відбите м'ясо перекладаємо в тарілку солимо і перчимо. У сковороду наливаємо масло, і коли воно добре раскалилось, викладаємо в сковороду наше м'ясо, обсмажуємо до золотавої скоринки. Після зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою сковороду і протушиваем м'ясо. Щоб впевнитись у готовності корейки можна проткнути її вістрям ножа і подивитися який витік сік з м'яса. Сік повинен бути прозорим - це говорить, що страва готова, якщо ж ні, слід тушкувати ще пару хвилин. Корейка на кістці готова.
Як смажити корейку на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Приготуємо маринад, для цього беремо глибоку піалу, наливаємо винний оцет і додаємо мед. Кладемо спеції (за смаком). Інгредієнти перемішуємо до повного розчинення меду і туди ж видавлюємо сік з апельсинів. Корейку розрізаємо на шматки, промиваємо під водою і викладаємо в маринад. Залишаємо промаринуватися м'ясо пару годин. В цей час, чистимо часник і

Рекомендуємо добрі рецепти

Шашлик з корейки
Шашлик з корейки - смачне і ароматне блюдо, яке припаде до смаку багатьом. Він виходить соковитим і м'яким. Розповімо, як зробити шашлик з корейки

Страви з свинячої корейки
Корейка - це так звані спинні м'язи тварини, що проходять уздовж хребта з зовнішніх сторін. У м'ясі корейки міститься дуже мало жиру, воно є пісним.

Свиняча корейка, запечена у фользі
З м'яса корейки можна приготувати безліч цікавих і вишуканих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно запекти свинячу корейку у фользі. Вийде чудова

Бараняча корейка - рецепт
Бараняча корейка, запечена в духовці або приготовані на мангалі, може стати справжнім коронною стравою вашого столу! Ніжне й ароматне м'ясо,

Свиняча корейка в духовці
Свиняча корейка - дуже ніжна і нежирна частину свинини, тому так улюблена багатьма господинями. Готувати корейку можна різними способами, але ми вам

Корейка в мультиварці - рецепт
Корейка прекрасно піддається запікання і гасіння, її можна готувати на кістки або без. Давайте детально розберемося, як зробити свинячу і баранячу