Самий простий і смачний спосіб приготувати корейку - це підсмажити на сковороді. Готується легко і просто, навіть не обов'язково маринувати м'ясо перед засмажкою. Це страва підходить для всіх випадків - для вечері або обіду, а може і для звичайного перекусу. А найголовніше, що корейку просто неможливо зіпсувати. Зараз ми вам розповімо, як підсмажити корейку на кістки на сковороді.
Корейка свиняча, смажена на сковороді
Інгредієнти: корейка на кістці - 400 р; чорний перець; сіль. Приготування Корейку очищають ножем від зайвого жиру, моєму вмочаємо паперовим рушником. Розрізаємо м'ясо, щоб на кожному шматочку була кістка. Шматки м'яса викладаємо по черзі в пакет і відбиваємо кухонним молотком, намагаючись не зачіпати кістка. Відбите м'ясо перекладаємо в тарілку солимо і перчимо. У сковороду наливаємо масло, і коли воно добре раскалилось, викладаємо в сковороду наше м'ясо, обсмажуємо до золотавої скоринки. Після зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою сковороду і протушиваем м'ясо. Щоб впевнитись у готовності корейки можна проткнути її вістрям ножа і подивитися який витік сік з м'яса. Сік повинен бути прозорим - це говорить, що страва готова, якщо ж ні, слід тушкувати ще пару хвилин. Корейка на кістці готова.
Як смажити корейку на сковороді?
Інгредієнти: корейка свиняча - 500 г; болгарський перець - 2 шт.; апельсин - 2 шт.; винний оцет - 3 ст. ложки; мед - 1 ст. ложка; спеції - 1 ч. ложка; часник - 3 зубчики; рослинне масло - 1 ст. ложка; зелень. Приготування Приготуємо маринад, для цього беремо глибоку піалу, наливаємо винний оцет і додаємо мед. Кладемо спеції (за смаком). Інгредієнти перемішуємо до повного розчинення меду і туди ж видавлюємо сік з апельсинів. Корейку розрізаємо на шматки, промиваємо під водою і викладаємо в маринад. Залишаємо промаринуватися м'ясо пару годин. В цей час, чистимо часник і

нарізаємо його пластинками. Перець розрізаємо, вичищаємо середину і нарізаємо великими смужками. На сковороді нагріваємо олію, обсмажуємо часник до золотистого кольору і прибираємо його зі сковороди. У часникове масло викладаємо нарізаний перець і обсмажуємо до м'якості. Розжарюємо чисту сковороду на вогні. Шматки м'яса дістаємо з маринаду віджимаємо від зайвої рідини, і викладаємо їх на сковорідку, обсмажуємо м'ясо до золотистої скоринки з обох сторін. Коли м'ясо обжарилось, в сковороду вливаємо півсклянки води і накриваємо кришкою. Зменшуємо вогонь і тушкуємо м'ясо протягом 15 хвилин, м'ясо солимо за смаком в самому кінці смаження. Готову корейку на кістки викладаємо на блюдо, поруч укладаємо смажений перець, а зверху прикрашаємо свіжою зеленню.