Шашлик з корейки
Шашлик з корейки - чудово ароматне і смачне блюдо, яке припаде до смаку будь-якому гурману. М'ясо виходить неймовірно соковитим, м'яким і просто тане в роті. А якщо ви не вірите, то переконайтеся самі, приготувавши таку страву за нашими рецептами.
Інгредієнти:
свиняча корейка - 2 кг;
часник - 3 зубчики;
масло оливкове - 2 ст. ложки;
лимонний сік - за смаком;
спеції, сухі трави ароматні.
Приготування
Отже, для приготування смачного і соковитого шашлику з корейки свинини м'ясо розрізаємо впоперек волокон на невеликі порційні стейки товщиною близько 2 сантиметрів. Потім кожен шматочок ретельно промиваємо і витираємо чистою серветкою. Часник чистимо і видавлюємо через прес, а з лимончика у мисочку видавлюємо сік. Далі додаємо в неї оливкова масло, часник, прованські трави. Такий маринад додасть нашому м'ясу неповторний смак і божественний аромат.
Далі натираємо стейки сумішшю, складаємо їх в широку посудину, накриваємо зверху кришкою і ставимо на 4 години на холод. Заздалегідь встановлюємо над вугіллям ґрати, а потім дістаємо м'ясо з каструльки, підсолюємо його ще трохи і викладаємо на решітку. Обсмажуємо з обох сторін, зрідка перевертаючи, до появи скоринки. Подаємо корейку зі свіжими овочами, соусом і зеленню.
Інгредієнти:
бараняча корейка - 1 кг;
цибулина - 2 шт.;
лимон - 1 шт.;
спеції.
Приготування
Корейку акуратно разрубаем по ширині кістки на шматочки, солимо, перчимо і злегка скроплюємо лимонним соком. Цедру лимона натираємо на терочке і додаємо до м'яса разом з подрібненою цибулею. Все гарненько перемішуємо руками і поставити маринуватися в холодне місце, накривши зверху кришкою. Потім нанизуємо на шампури шматочки і обсмажуємо шашлик з корейки баранини над розжареним вугіллям. Подаємо блюдо гарячим, прикрасивши його зеленню, лимонними скибочками і баранячим сальцем.
Інгредієнти:
білий цукор - 1 ст.;
соєвий соус - 1 ст.;
цибулина - 1 шт.;
часник - 5 зубчиків;
спеції;
свиняча корейка на кістці - 1 кг.
Приготування
У мисочці гарненько збиваємо цукровий пісок з соєвим соусом , додаємо подрібнену цибулю і видавлений через прес часник. Потім викладаємо в маринад свинячу корейку на кістки, перемішуємо, накриваємо зверху кришкою і прибираємо маринуватися на всю ніч у холодильник. Відкритий гриль заздалегідь розігріваємо, промазуємо грати маслом і викладаємо на неї замариноване м'ясо. Обсмажуємо корейку приблизно по 5 хвилин з кожної сторони і подаємо страву на стіл.
Шашлик зі свинячої корейки
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування смачного і соковитого шашлику з корейки свинини м'ясо розрізаємо впоперек волокон на невеликі порційні стейки товщиною близько 2 сантиметрів. Потім кожен шматочок ретельно промиваємо і витираємо чистою серветкою. Часник чистимо і видавлюємо через прес, а з лимончика у мисочку видавлюємо сік. Далі додаємо в неї оливкова масло, часник, прованські трави. Такий маринад додасть нашому м'ясу неповторний смак і божественний аромат.
Далі натираємо стейки сумішшю, складаємо їх в широку посудину, накриваємо зверху кришкою і ставимо на 4 години на холод. Заздалегідь встановлюємо над вугіллям ґрати, а потім дістаємо м'ясо з каструльки, підсолюємо його ще трохи і викладаємо на решітку. Обсмажуємо з обох сторін, зрідка перевертаючи, до появи скоринки. Подаємо корейку зі свіжими овочами, соусом і зеленню.
Шашлик з баранячої корейки
Інгредієнти:
Приготування
Корейку акуратно разрубаем по ширині кістки на шматочки, солимо, перчимо і злегка скроплюємо лимонним соком. Цедру лимона натираємо на терочке і додаємо до м'яса разом з подрібненою цибулею. Все гарненько перемішуємо руками і поставити маринуватися в холодне місце, накривши зверху кришкою. Потім нанизуємо на шампури шматочки і обсмажуємо шашлик з корейки баранини над розжареним вугіллям. Подаємо блюдо гарячим, прикрасивши його зеленню, лимонними скибочками і баранячим сальцем.
Шашлик з корейки на кістки
Інгредієнти:
Приготування
У мисочці гарненько збиваємо цукровий пісок з соєвим соусом , додаємо подрібнену цибулю і видавлений через прес часник. Потім викладаємо в маринад свинячу корейку на кістки, перемішуємо, накриваємо зверху кришкою і прибираємо маринуватися на всю ніч у холодильник. Відкритий гриль заздалегідь розігріваємо, промазуємо грати маслом і викладаємо на неї замариноване м'ясо. Обсмажуємо корейку приблизно по 5 хвилин з кожної сторони і подаємо страву на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шашлик з баранини - рецепт
Не в кожного вистачить сміливості взятися за приготування шашлику з баранини, оскільки зіпсувати його досить просто, а от замаринувати і обсмажити
Шашлик зі свинини з лимоном
Жоден виїзд на природу або на дачу, звичайно ж, не обходиться без шашлика. І в сьогоднішній статті ми поділимося цікавими рецептами приготування
Страви з свинячої корейки
Корейка - це так звані спинні м'язи тварини, що проходять уздовж хребта з зовнішніх сторін. У м'ясі корейки міститься дуже мало жиру, воно є пісним.
Свиняча корейка, запечена у фользі
З м'яса корейки можна приготувати безліч цікавих і вишуканих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно запекти свинячу корейку у фользі. Вийде чудова
Свиняча корейка в духовці
Свиняча корейка - дуже ніжна і нежирна частину свинини, тому так улюблена багатьма господинями. Готувати корейку можна різними способами, але ми вам
Корейка на кістці на сковороді
Корейка на кістці - одна з найсмачніших частин свинини, яку можна приготувати різними способами. Один з них - обсмажити на сковороді. Така корейка