Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Шашлик з корейки

Шашлик з корейки

21-03-2015, 21:22
1 840
Шашлик з корейки
Шашлик з корейки - чудово ароматне і смачне блюдо, яке припаде до смаку будь-якому гурману. М'ясо виходить неймовірно соковитим, м'яким і просто тане в роті. А якщо ви не вірите, то переконайтеся самі, приготувавши таку страву за нашими рецептами.

Шашлик зі свинячої корейки


Інгредієнти:

  • свиняча корейка - 2 кг;

  • часник - 3 зубчики;

  • масло оливкове - 2 ст. ложки;

  • лимонний сік - за смаком;

  • спеції, сухі трави ароматні.


  • Приготування
    Отже, для приготування смачного і соковитого шашлику з корейки свинини м'ясо розрізаємо впоперек волокон на невеликі порційні стейки товщиною близько 2 сантиметрів. Потім кожен шматочок ретельно промиваємо і витираємо чистою серветкою. Часник чистимо і видавлюємо через прес, а з лимончика у мисочку видавлюємо сік. Далі додаємо в неї оливкова масло, часник, прованські трави. Такий маринад додасть нашому м'ясу неповторний смак і божественний аромат.
    Далі натираємо стейки сумішшю, складаємо їх в широку посудину, накриваємо зверху кришкою і ставимо на 4 години на холод. Заздалегідь встановлюємо над вугіллям ґрати, а потім дістаємо м'ясо з каструльки, підсолюємо його ще трохи і викладаємо на решітку. Обсмажуємо з обох сторін, зрідка перевертаючи, до появи скоринки. Подаємо корейку зі свіжими овочами, соусом і зеленню.

    Шашлик з баранячої корейки


    Інгредієнти:

  • бараняча корейка - 1 кг;

  • цибулина - 2 шт.;

  • лимон - 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Корейку акуратно разрубаем по ширині кістки на шматочки, солимо, перчимо і злегка скроплюємо лимонним соком. Цедру лимона натираємо на терочке і додаємо до м'яса разом з подрібненою цибулею. Все гарненько перемішуємо руками і поставити маринуватися в холодне місце, накривши зверху кришкою. Потім нанизуємо на шампури шматочки і обсмажуємо шашлик з корейки баранини над розжареним вугіллям. Подаємо блюдо гарячим, прикрасивши його зеленню, лимонними скибочками і баранячим сальцем.

    Шашлик з корейки на кістки


    Інгредієнти:

  • білий цукор - 1 ст.;

  • соєвий соус - 1 ст.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • часник - 5 зубчиків;

  • спеції;

  • Шашлик з корейки

  • свиняча корейка на кістці - 1 кг.


  • Приготування
    У мисочці гарненько збиваємо цукровий пісок з соєвим соусом , додаємо подрібнену цибулю і видавлений через прес часник. Потім викладаємо в маринад свинячу корейку на кістки, перемішуємо, накриваємо зверху кришкою і прибираємо маринуватися на всю ніч у холодильник. Відкритий гриль заздалегідь розігріваємо, промазуємо грати маслом і викладаємо на неї замариноване м'ясо. Обсмажуємо корейку приблизно по 5 хвилин з кожної сторони і подаємо страву на стіл.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Шашлик з баранини - рецепт
    Шашлик з баранини - рецепт
    Не в кожного вистачить сміливості взятися за приготування шашлику з баранини, оскільки зіпсувати його досить просто, а от замаринувати і обсмажити
    Шашлик зі свинини з лимоном
    Шашлик зі свинини з лимоном
    Жоден виїзд на природу або на дачу, звичайно ж, не обходиться без шашлика. І в сьогоднішній статті ми поділимося цікавими рецептами приготування
    Страви з свинячої корейки
    Страви з свинячої корейки
    Корейка - це так звані спинні м'язи тварини, що проходять уздовж хребта з зовнішніх сторін. У м'ясі корейки міститься дуже мало жиру, воно є пісним.
    Свиняча корейка, запечена у фользі
    Свиняча корейка, запечена у фользі
    З м'яса корейки можна приготувати безліч цікавих і вишуканих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно запекти свинячу корейку у фользі. Вийде чудова
    Свиняча корейка в духовці
    Свиняча корейка в духовці
    Свиняча корейка - дуже ніжна і нежирна частину свинини, тому так улюблена багатьма господинями. Готувати корейку можна різними способами, але ми вам
    Корейка на кістці на сковороді
    Корейка на кістці на сковороді
    Корейка на кістці - одна з найсмачніших частин свинини, яку можна приготувати різними способами. Один з них - обсмажити на сковороді. Така корейка