Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Смажені кабачки з часником і майонезом

Смажені кабачки з часником і майонезом

16-12-2015, 18:57
722
Смажені кабачки з часником і майонезом
Смажені кабачки з часником і майонезом – прекрасне блюдо, яке стане пікантною закускою до основної страви. Приготувати їх досить легко, і вони сподобаються абсолютно всім.

Рецепт смажених кабачків з часником і майонезом


Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт.;

  • спеції – за смаком;

  • борошно – 05 склянки;

  • вода фільтрована – 2 ст. ложки;

  • яйце – 2 шт.;

  • часник – 3 зубчики;

  • олія рослинна;

  • майонез – 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Перед тим, як посмажити кабачок з часником і майонезом, овоч промиваємо, нарізаємо кільцями і посипаємо сіллю. Через півгодини обережно зливаємо сік, що виділився, і обсушуємо кружечки кабачка на паперовому рушнику. Далі обсипаємо їх з усіх сторін борошном і обсмажуємо з двох сторін на рослинній маслечко. Не гаючи часу, змішуємо в пиалке майонез з подрібненим часником. Готові кабачки промаківающімі акуратно паперовою серветкою, а потім перекладаємо на плоску тарілку і промазуємо часниковим соусом.

    Кабачки в клярі з часником і майонезом


    Інгредієнти:

  • кабачок – 2 шт.;

  • олія – для смаження.


  • Для кляру:

  • яйце – 2 шт.;

  • сіль;

  • молоко – 250 мл;

  • борошно – 6 ст. ложок.


  • Для соусу:

  • майонез пісний – 2 ст. ложки;

  • часник – 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Кабачки промиваємо і шаткуємо тонкими кільцями. Потім акуратно вирізаємо середину з насінням. У миску розбиваємо яйця, підсолюємо і добре збиваємо міксером. Далі вливаємо молоко, додаємо борошно і вимішуємо до зникнення грудочок. Тепер кожне колечко занурюємо в кляр і обережно викладаємо на розігріту сковорідку. Обсмажуємо кабачки в маслечко з обох боків до появи рум'яної скоринки, а потім витираємо паперовою серветкою, щоб позбутися від надлишків жиру.
    Тепер робимо соус: майонез перемішуємо з подрібненим часником. Викладаємо кабачки в клярі на красиву тарілку і поливаємо часниковою сумішшю.

    Кабачок з майонезом, помідорами і часником на сковороді


    Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт.;

  • помідори – 2 шт.;

  • спеції;

  • борошно – 3 ст. ложки;

  • олія рослинна.


  • Для соусу:
    Смажені кабачки з часником і майонезом


  • майонез – 2 ст. ложки;

  • часник – 2 зубчики;

  • спеції.


  • Приготування
    Для приготування кабачків з часником і майонезом, готуємо спочатку всі продукти. Овочі ретельно промиваємо, чистимо й нарізаємо: кабачок і помідори – кружечками. Потім кабачки підсолюємо і відставляємо в сторону. Далі готуємо соус: майонез з'єднуємо з подрібненим часником і спеціями. Тепер паніруємо кабачки в борошні й обсмажуємо в масло на сковороді до золотистої скоринки. Викладаємо їх на плоску тарілку, промазуємо соусом і накриваємо кружальцями помідорів.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Смажені кабачки в клярі
    Смажені кабачки в клярі
    Найпростіший спосіб доповнити святковий стіл оригінальними закусками - це посмажити кабачки в хрусткому клярі. Тим більше, рецептів їх приготування
    Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
    Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
    Експрес-рецепт овочевої закуски, популярною під час сезону молодих кабачків! З часником обсмажені кабачки набувають пікантну гостроту і насичений
    Кабачки з часником
    Кабачки з часником
    Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
    Кабачки, смажені з часником і помідорами
    Кабачки, смажені з часником і помідорами
    З появою перших молоденьких кабачків, вони так і просяться, щоб їх засмажили з помідорами і подали з часниковим соусом. Ці надзвичайно смачні та
    Кабачки в клярі
    Кабачки в клярі
    Кабачок - чудовий овоч, який можна приготувати різними способами. Сьогодні ми поговоримо про кабачках в клярі, оскільки готувати їх дуже просто, а
    Закуски з часником
    Закуски з часником
    Закуски з часником - чудове рішення для святкового або фуршетного столу. Способів їх приготування досить багато. Ми ж сьогодні розглянемо три