Смажені кабачки з часником і майонезом
Смажені кабачки з часником і майонезом – прекрасне блюдо, яке стане пікантною закускою до основної страви. Приготувати їх досить легко, і вони сподобаються абсолютно всім.
Інгредієнти:
кабачок – 1 шт.;
спеції – за смаком;
борошно – 05 склянки;
вода фільтрована – 2 ст. ложки;
яйце – 2 шт.;
часник – 3 зубчики;
олія рослинна;
майонез – 3 ст. ложки.
Приготування
Перед тим, як посмажити кабачок з часником і майонезом, овоч промиваємо, нарізаємо кільцями і посипаємо сіллю. Через півгодини обережно зливаємо сік, що виділився, і обсушуємо кружечки кабачка на паперовому рушнику. Далі обсипаємо їх з усіх сторін борошном і обсмажуємо з двох сторін на рослинній маслечко. Не гаючи часу, змішуємо в пиалке майонез з подрібненим часником. Готові кабачки промаківающімі акуратно паперовою серветкою, а потім перекладаємо на плоску тарілку і промазуємо часниковим соусом.
Інгредієнти:
кабачок – 2 шт.;
олія – для смаження.
Для кляру:
яйце – 2 шт.;
сіль;
молоко – 250 мл;
борошно – 6 ст. ложок.
Для соусу:
майонез пісний – 2 ст. ложки;
часник – 2 ст. ложки.
Приготування
Кабачки промиваємо і шаткуємо тонкими кільцями. Потім акуратно вирізаємо середину з насінням. У миску розбиваємо яйця, підсолюємо і добре збиваємо міксером. Далі вливаємо молоко, додаємо борошно і вимішуємо до зникнення грудочок. Тепер кожне колечко занурюємо в кляр і обережно викладаємо на розігріту сковорідку. Обсмажуємо кабачки в маслечко з обох боків до появи рум'яної скоринки, а потім витираємо паперовою серветкою, щоб позбутися від надлишків жиру.
Тепер робимо соус: майонез перемішуємо з подрібненим часником. Викладаємо кабачки в клярі на красиву тарілку і поливаємо часниковою сумішшю.
Інгредієнти:
кабачок – 1 шт.;
помідори – 2 шт.;
спеції;
борошно – 3 ст. ложки;
олія рослинна.
Для соусу:
майонез – 2 ст. ложки;
часник – 2 зубчики;
спеції.
Приготування
Для приготування кабачків з часником і майонезом, готуємо спочатку всі продукти. Овочі ретельно промиваємо, чистимо й нарізаємо: кабачок і помідори – кружечками. Потім кабачки підсолюємо і відставляємо в сторону. Далі готуємо соус: майонез з'єднуємо з подрібненим часником і спеціями. Тепер паніруємо кабачки в борошні й обсмажуємо в масло на сковороді до золотистої скоринки. Викладаємо їх на плоску тарілку, промазуємо соусом і накриваємо кружальцями помідорів.
Рецепт смажених кабачків з часником і майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як посмажити кабачок з часником і майонезом, овоч промиваємо, нарізаємо кільцями і посипаємо сіллю. Через півгодини обережно зливаємо сік, що виділився, і обсушуємо кружечки кабачка на паперовому рушнику. Далі обсипаємо їх з усіх сторін борошном і обсмажуємо з двох сторін на рослинній маслечко. Не гаючи часу, змішуємо в пиалке майонез з подрібненим часником. Готові кабачки промаківающімі акуратно паперовою серветкою, а потім перекладаємо на плоску тарілку і промазуємо часниковим соусом.
Кабачки в клярі з часником і майонезом
Інгредієнти:
Для кляру:
Для соусу:
Приготування
Кабачки промиваємо і шаткуємо тонкими кільцями. Потім акуратно вирізаємо середину з насінням. У миску розбиваємо яйця, підсолюємо і добре збиваємо міксером. Далі вливаємо молоко, додаємо борошно і вимішуємо до зникнення грудочок. Тепер кожне колечко занурюємо в кляр і обережно викладаємо на розігріту сковорідку. Обсмажуємо кабачки в маслечко з обох боків до появи рум'яної скоринки, а потім витираємо паперовою серветкою, щоб позбутися від надлишків жиру.
Тепер робимо соус: майонез перемішуємо з подрібненим часником. Викладаємо кабачки в клярі на красиву тарілку і поливаємо часниковою сумішшю.
Кабачок з майонезом, помідорами і часником на сковороді
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Для приготування кабачків з часником і майонезом, готуємо спочатку всі продукти. Овочі ретельно промиваємо, чистимо й нарізаємо: кабачок і помідори – кружечками. Потім кабачки підсолюємо і відставляємо в сторону. Далі готуємо соус: майонез з'єднуємо з подрібненим часником і спеціями. Тепер паніруємо кабачки в борошні й обсмажуємо в масло на сковороді до золотистої скоринки. Викладаємо їх на плоску тарілку, промазуємо соусом і накриваємо кружальцями помідорів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажені кабачки в клярі
Найпростіший спосіб доповнити святковий стіл оригінальними закусками - це посмажити кабачки в хрусткому клярі. Тим більше, рецептів їх приготування
Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
Експрес-рецепт овочевої закуски, популярною під час сезону молодих кабачків! З часником обсмажені кабачки набувають пікантну гостроту і насичений
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
Кабачки, смажені з часником і помідорами
З появою перших молоденьких кабачків, вони так і просяться, щоб їх засмажили з помідорами і подали з часниковим соусом. Ці надзвичайно смачні та
Кабачки в клярі
Кабачок - чудовий овоч, який можна приготувати різними способами. Сьогодні ми поговоримо про кабачках в клярі, оскільки готувати їх дуже просто, а
Закуски з часником
Закуски з часником - чудове рішення для святкового або фуршетного столу. Способів їх приготування досить багато. Ми ж сьогодні розглянемо три