Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати шоколадну глазур для торта?

Як приготувати шоколадну глазур для торта?

21-11-2015, 18:23
900
Як приготувати шоколадну глазур для торта?
В залежності від того, якого зовнішнього виду десерту ви намагаєтеся досягти і що за інгредієнти для цього є у вас в розпорядженні, ви можете вибрати той чи інший рецепт глазурі з цієї статті. Проста або складна, глянцева, матова, густа, рідка, на основі шоколаду або какао – про кожного з них ми поговоримо далі.

Рецепт шоколадної глазурі для торта


Ця проста шоколадна глазур включає в себе всього два інгредієнти, змішаних в пропорції 2:1 – це масло і шоколад. Ця основа з основ допоможе вам за лічені хвилини декорувати випічку будь-то торт, тістечко або печиво .
Перед тим, як приготувати шоколадну глазур для торта, виберіть сам шоколад озброївшись власними смаковими пристрастями. Розламайте плитку на шматочки довільної форми та розміру, а потім додайте ємність на водяній бані разом з однією частиною вершкового масла. Регулярно помішуючи, розтопити шоколадні шматочки, дайте глазурі ледь охолонути і приступайте до декорування.

Як зварити шоколадну глазур для торта з какао?


Для даного рецепту ви можете використовувати тільки какао, але ми рекомендуємо поєднати його з шоколадом для того, щоб смак вийшов більш насиченим і багатим.
Інгредієнти:

  • шоколад - 180 г;

  • какао-порошок - 2 ст. ложки;

  • вершки - 55 мл;

  • вершкове масло - 5 р.


  • Приготування
    Попередньо розділивши шоколадну плитку на шматочки, покладіть їх у жароміцну ємність і додайте над киплячою водою. Відразу ж після додайте какао, вершки і масло. Як тільки шоколадні шматочки розійдуться, глазур можна буде знімати з вогню і використовувати для покриття випічки.

    Дзеркальна шоколадна глазур для покриття торта


    Продемонструвати свою кондитерську майстерність будь-яка господиня може з допомогою неймовірно популярної нині дзеркальної глазурі. Назва продукту говорить сама за себе: ідеальна дзеркальна поверхня, що покриває ласощі, дозволить їдцям побачити своє відображення.
    Інгредієнти:

  • вода - 75 мл;
  • Як приготувати шоколадну глазур для торта?

  • цукор - 125 г;

  • какао - 45 г;

  • желатин (листовий) - 7 г;

  • вершки - 75 мл.


  • Приготування
    Слідуючи інструкції, замочіть листи желатину у воді. Поставте 75 мл води на вогонь і розчиніть в ній цукрові кристали. Туди ж відправте какао і вершки, почніть інтенсивно перемішувати, чекаючи початку кипіння. Пропустіть глазур через сито і охолодіть до 60 градусів. Далі розведіть в гарячій глазурі листи желатину і дочекайтеся, коли шоколадна дзеркальна глазур для торта дійде до кімнатної температури.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як зробити шоколадну глазур з какао?
    Як зробити шоколадну глазур з какао?
    Шоколадна глазур з какао виручає, коли потрібно гарно оформити десерт для його подачі до святкового столу. Однак слід зазначити, що сьогодні існує
    Як зробити шоколадну глазур?
    Як зробити шоколадну глазур?
    Глазур надає кожному кондитерському виробу вишуканий смак і ефектний зовнішній вигляд. Далі ми розповімо, як зробити шоколадну глазур самим в
    Шоколадна глазур для торта
    Шоколадна глазур для торта
    Торти і кекси часто прикрашають запашної і апетитною шоколадною глазур'ю, яку приготувати в домашніх умовах не складе великої праці. Вона робить
    Шоколадна глазур з какао та молока - рецепт
    Шоколадна глазур з какао та молока - рецепт
    Будь-який кондитерський виріб виходить не тільки смачним, але і апетитніше виглядає, якщо покрити його або прикрасити глазур'ю. Шоколадна глазур,
    Шоколадна глазур - рецепт
    Шоколадна глазур - рецепт
    Кондитерська глазур - тягуча солодка густа рідина на основі цукрової пудри з додаванням інших компонентів, призначена для покриття різних солодощів.
    Глазур з сметани
    Глазур з сметани
    Глазур, саму по собі, приготувати нескладно. Але щоб ще більше спростити процес її створення, достатньо взяти просту і всім доступну сметану.