Що приготувати з свинячих реберець?
Зараз ви дізнаєтеся, як з цілком доступних продуктів приготувати неймовірно смачні і ситні страви. Що приготувати з свинячих реберець сирих і копчених, читайте нижче.
Інгредієнти:
копчені ребра – 450 г;
великий картопля – 5 шт.;
сухий горох – 2 склянки;
цибуля ріпчаста великий – 1 шт.;
велика морква - 1 шт.;
зелень;
сіль.
Приготування
Горох добре промиваємо і на невеликому вогні варимо годинки півтори. За цей час горох повинен добре розвариться. Додаємо подрібнену цибулю і терту моркву. Проварюємо ще хвилин 20. Тепер закладаємо копчені свинячі реберця, розділені на невеликі шматочки. Хвилин через 15 викладаємо картоплю, після чого солимо, перчимо і варимо до готовності. Додаємо подрібнену зелень і кип'ятимо хвилини. Чудовим доповненням до такого супчику будуть грінки.
Інгредієнти:
свинячі реберця – 500 г;
часник – 2 зубчики;
цибуля – 1 шт.;
картопля – 4 шт.;
морква середньої величини – 1 шт.;
лавровий лист – 2 шт.;
мелений корінь петрушки – 1 ч. ложка;
сіль;
перець;
зелень.
Приготування
Свинячі реберця промиваємо, зрізаємо зайвий жир і ріжемо їх на шматки. Отже, спочатку варимо бульйон з свинячих реберець. Для цього поміщаємо їх у чашу мультиварки, додаємо цілу цибулину, лавровий лист, зубчики часнику, заливаємо все це 25 літрами води і підсолюємо за смаком. У режимі «Гасіння» готуємо 1 годину. Після закінчення даного часу додаємо нарізану кубиками картоплю. Моркву тремо на тертці і відправляємо також в мультиварку. Туди ж додаємо мелений корінь петрушки. Готуємо в тому ж режимі 45 хвилин. Після сигналу приправляємо суп чорним меленим перцем. Перед подачею притрушиваем супчик подрібненою зеленню.
Інгредієнти:
ребра свинячі – 1 кг;
часник – 3 зубчики;
соєвий соус – 5 ст. ложок;
гірчиця – 2 ст. ложки;
томатна паста – 1 ст. ложка;
порошок каррі – 1 ч. ложка;
мелена паприка – 05 ч. ложки;
чорний мелений перець – щіпка;
сіль.
Приготування
Очищений часник пропускаємо через прес. Додаємо соєвий соус, гірчицю, томатну пасту і всі спеції. Добре перемішуємо. Промиті реберця обсушуємо, ріжемо між кісточками на шматочки. Викладаємо їх у підготовлений маринад, добре розмішуємо, щоб він рівномірно покрив реберця, і прибираємо в холодильник приблизно на годину. Після цього поміщаємо їх в рукав для запікання, скріплюємо краю, на поверхні рукава робимо кілька проколів, щоб був вихід для пари. Викладаємо рукав на деко і ставимо в духовку, нагріту до 160 градусів на 50 хвилин. Потім рукав акуратно розрізаємо, температуру в духовці збільшуємо до 180 градусів і запікаємо реберця хвилин 10-15 щоб вийшла апетитна рум'яна кірочка.
Інгредієнти:
реберця свинячі – 800 г;
вода – 50 мл;
цибуля – 1 шт.;
оцет 9% – 1 ч. ложка;
спеції для м'яса – щіпка;
чорний перець мелений – щіпка;
сіль – щіпка;
масло рослинне – 2 ст. ложки.
Приготування
Спершу свинячі реберця миємо й обсушуємо. Викладаємо їх у велику миску, солимо, перчимо, додаємо спеції і подрібнену дрібними кубиками цибулю. Оцет змішати з водою і виливаємо в миску з ребрами. Перемішуємо, прикриваємо зверху тарілкою і ставимо на неї прес. Ставимо в холодильник години на 3. У чашу мультиварки вливаємо олію і вибираємо режим «Смаження». Викладаємо реберця і обсмажуємо їх хвилин по 7 з кожної сторони. Потім вибираємо режим «Гасіння» і готуємо 50 хвилин. Приємного апетиту!
Гороховий суп з копчених свинячих реберець
Інгредієнти:
Приготування
Горох добре промиваємо і на невеликому вогні варимо годинки півтори. За цей час горох повинен добре розвариться. Додаємо подрібнену цибулю і терту моркву. Проварюємо ще хвилин 20. Тепер закладаємо копчені свинячі реберця, розділені на невеликі шматочки. Хвилин через 15 викладаємо картоплю, після чого солимо, перчимо і варимо до готовності. Додаємо подрібнену зелень і кип'ятимо хвилини. Чудовим доповненням до такого супчику будуть грінки.
Суп з свинячих реберець в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі реберця промиваємо, зрізаємо зайвий жир і ріжемо їх на шматки. Отже, спочатку варимо бульйон з свинячих реберець. Для цього поміщаємо їх у чашу мультиварки, додаємо цілу цибулину, лавровий лист, зубчики часнику, заливаємо все це 25 літрами води і підсолюємо за смаком. У режимі «Гасіння» готуємо 1 годину. Після закінчення даного часу додаємо нарізану кубиками картоплю. Моркву тремо на тертці і відправляємо також в мультиварку. Туди ж додаємо мелений корінь петрушки. Готуємо в тому ж режимі 45 хвилин. Після сигналу приправляємо суп чорним меленим перцем. Перед подачею притрушиваем супчик подрібненою зеленню.
Що приготувати з свинячих реберець в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Очищений часник пропускаємо через прес. Додаємо соєвий соус, гірчицю, томатну пасту і всі спеції. Добре перемішуємо. Промиті реберця обсушуємо, ріжемо між кісточками на шматочки. Викладаємо їх у підготовлений маринад, добре розмішуємо, щоб він рівномірно покрив реберця, і прибираємо в холодильник приблизно на годину. Після цього поміщаємо їх в рукав для запікання, скріплюємо краю, на поверхні рукава робимо кілька проколів, щоб був вихід для пари. Викладаємо рукав на деко і ставимо в духовку, нагріту до 160 градусів на 50 хвилин. Потім рукав акуратно розрізаємо, температуру в духовці збільшуємо до 180 градусів і запікаємо реберця хвилин 10-15 щоб вийшла апетитна рум'яна кірочка.
Рецепт з свинячих реберець в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Спершу свинячі реберця миємо й обсушуємо. Викладаємо їх у велику миску, солимо, перчимо, додаємо спеції і подрібнену дрібними кубиками цибулю. Оцет змішати з водою і виливаємо в миску з ребрами. Перемішуємо, прикриваємо зверху тарілкою і ставимо на неї прес. Ставимо в холодильник години на 3. У чашу мультиварки вливаємо олію і вибираємо режим «Смаження». Викладаємо реберця і обсмажуємо їх хвилин по 7 з кожної сторони. Потім вибираємо режим «Гасіння» і готуємо 50 хвилин. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Що можна приготувати з свинячих реберець?
Серед неймовірного розмаїття рецептів, в основі яких використовують реберця, складно визначитися у виборі основного блюда. Пропонуємо два
Тушковані свинячі реберця
Свинячі реберця, приготовані з абсолютно будь-яким рецептом, виходять смачними і неймовірно соковитими. Пропонуємо приготувати їх в тушкованому
Реберця на мангалі
Реберця на мангалі виходять такими смачними тому, що міжреберна м'ясо соковите, солодке і дуже ніжне. До того ж реберця ще й коштують набагато
Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно
Страви з реберець
Напевно, кожен знає не один спосіб приготування реберець, адже страви з них виходять дійсно поживними та смачними! Готувати реберця можна як до