Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Що приготувати з свинячих реберець?

Що приготувати з свинячих реберець?

21-11-2015, 17:40
758
Що приготувати з свинячих реберець?
Зараз ви дізнаєтеся, як з цілком доступних продуктів приготувати неймовірно смачні і ситні страви. Що приготувати з свинячих реберець сирих і копчених, читайте нижче.

Гороховий суп з копчених свинячих реберець


Інгредієнти:

  • копчені ребра – 450 г;

  • великий картопля – 5 шт.;

  • сухий горох – 2 склянки;

  • цибуля ріпчаста великий – 1 шт.;

  • велика морква - 1 шт.;

  • зелень;

  • сіль.


  • Приготування
    Горох добре промиваємо і на невеликому вогні варимо годинки півтори. За цей час горох повинен добре розвариться. Додаємо подрібнену цибулю і терту моркву. Проварюємо ще хвилин 20. Тепер закладаємо копчені свинячі реберця, розділені на невеликі шматочки. Хвилин через 15 викладаємо картоплю, після чого солимо, перчимо і варимо до готовності. Додаємо подрібнену зелень і кип'ятимо хвилини. Чудовим доповненням до такого супчику будуть грінки.

    Суп з свинячих реберець в мультиварці


    Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 500 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • цибуля – 1 шт.;

  • картопля – 4 шт.;

  • морква середньої величини – 1 шт.;

  • лавровий лист – 2 шт.;

  • мелений корінь петрушки – 1 ч. ложка;

  • сіль;

  • перець;

  • зелень.


  • Приготування
    Свинячі реберця промиваємо, зрізаємо зайвий жир і ріжемо їх на шматки. Отже, спочатку варимо бульйон з свинячих реберець. Для цього поміщаємо їх у чашу мультиварки, додаємо цілу цибулину, лавровий лист, зубчики часнику, заливаємо все це 25 літрами води і підсолюємо за смаком. У режимі «Гасіння» готуємо 1 годину. Після закінчення даного часу додаємо нарізану кубиками картоплю. Моркву тремо на тертці і відправляємо також в мультиварку. Туди ж додаємо мелений корінь петрушки. Готуємо в тому ж режимі 45 хвилин. Після сигналу приправляємо суп чорним меленим перцем. Перед подачею притрушиваем супчик подрібненою зеленню.

    Що приготувати з свинячих реберець в духовці


    Інгредієнти:

  • ребра свинячі – 1 кг;

  • часник – 3 зубчики;

  • соєвий соус – 5 ст. ложок;

  • гірчиця – 2 ст. ложки;

  • томатна паста – 1 ст. ложка;

  • порошок каррі – 1 ч. ложка;

  • мелена паприка – 05 ч. ложки;

  • чорний мелений перець – щіпка;

  • сіль.


  • Приготування
    Очищений часник пропускаємо через прес. Додаємо соєвий соус, гірчицю, томатну пасту і всі спеції. Добре перемішуємо. Промиті реберця обсушуємо, ріжемо між кісточками на шматочки. Викладаємо їх у підготовлений маринад, добре розмішуємо, щоб він рівномірно покрив реберця, і прибираємо в холодильник приблизно на годину. Після цього поміщаємо їх в рукав для запікання, скріплюємо краю, на поверхні рукава робимо кілька проколів, щоб був вихід для пари. Викладаємо рукав на деко і ставимо в духовку, нагріту до 160 градусів на 50 хвилин. Потім рукав акуратно розрізаємо, температуру в духовці збільшуємо до 180 градусів і запікаємо реберця хвилин 10-15 щоб вийшла апетитна рум'яна кірочка.

    Рецепт з свинячих реберець в мультиварці


    Інгредієнти:

  • реберця свинячі – 800 г;

  • вода – 50 мл;

  • цибуля – 1 шт.;

  • оцет 9% – 1 ч. ложка;

  • спеції для м'яса – щіпка;

  • чорний перець мелений – щіпка;

  • сіль – щіпка;
  • Що приготувати з свинячих реберець?

  • масло рослинне – 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Спершу свинячі реберця миємо й обсушуємо. Викладаємо їх у велику миску, солимо, перчимо, додаємо спеції і подрібнену дрібними кубиками цибулю. Оцет змішати з водою і виливаємо в миску з ребрами. Перемішуємо, прикриваємо зверху тарілкою і ставимо на неї прес. Ставимо в холодильник години на 3. У чашу мультиварки вливаємо олію і вибираємо режим «Смаження». Викладаємо реберця і обсмажуємо їх хвилин по 7 з кожної сторони. Потім вибираємо режим «Гасіння» і готуємо 50 хвилин. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Що можна приготувати з свинячих реберець?
    Що можна приготувати з свинячих реберець?
    Серед неймовірного розмаїття рецептів, в основі яких використовують реберця, складно визначитися у виборі основного блюда. Пропонуємо два
    Тушковані свинячі реберця
    Тушковані свинячі реберця
    Свинячі реберця, приготовані з абсолютно будь-яким рецептом, виходять смачними і неймовірно соковитими. Пропонуємо приготувати їх в тушкованому
    Реберця на мангалі
    Реберця на мангалі
    Реберця на мангалі виходять такими смачними тому, що міжреберна м'ясо соковите, солодке і дуже ніжне. До того ж реберця ще й коштують набагато
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
    Свинячі реберця на сковороді
    Свинячі реберця на сковороді
    Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно
    Страви з реберець
    Страви з реберець
    Напевно, кожен знає не один спосіб приготування реберець, адже страви з них виходять дійсно поживними та смачними! Готувати реберця можна як до