Що приготувати з свинячих реберець?

Гороховий суп з копчених свинячих реберець
Інгредієнти:
Приготування
Горох добре промиваємо і на невеликому вогні варимо годинки півтори. За цей час горох повинен добре розвариться. Додаємо подрібнену цибулю і терту моркву. Проварюємо ще хвилин 20. Тепер закладаємо копчені свинячі реберця, розділені на невеликі шматочки. Хвилин через 15 викладаємо картоплю, після чого солимо, перчимо і варимо до готовності. Додаємо подрібнену зелень і кип'ятимо хвилини. Чудовим доповненням до такого супчику будуть грінки.
Суп з свинячих реберець в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі реберця промиваємо, зрізаємо зайвий жир і ріжемо їх на шматки. Отже, спочатку варимо бульйон з свинячих реберець. Для цього поміщаємо їх у чашу мультиварки, додаємо цілу цибулину, лавровий лист, зубчики часнику, заливаємо все це 25 літрами води і підсолюємо за смаком. У режимі «Гасіння» готуємо 1 годину. Після закінчення даного часу додаємо нарізану кубиками картоплю. Моркву тремо на тертці і відправляємо також в мультиварку. Туди ж додаємо мелений корінь петрушки. Готуємо в тому ж режимі 45 хвилин. Після сигналу приправляємо суп чорним меленим перцем. Перед подачею притрушиваем супчик подрібненою зеленню.
Що приготувати з свинячих реберець в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Очищений часник пропускаємо через прес. Додаємо соєвий соус, гірчицю, томатну пасту і всі спеції. Добре перемішуємо. Промиті реберця обсушуємо, ріжемо між кісточками на шматочки. Викладаємо їх у підготовлений маринад, добре розмішуємо, щоб він рівномірно покрив реберця, і прибираємо в холодильник приблизно на годину. Після цього поміщаємо їх в рукав для запікання, скріплюємо краю, на поверхні рукава робимо кілька проколів, щоб був вихід для пари. Викладаємо рукав на деко і ставимо в духовку, нагріту до 160 градусів на 50 хвилин. Потім рукав акуратно розрізаємо, температуру в духовці збільшуємо до 180 градусів і запікаємо реберця хвилин 10-15 щоб вийшла апетитна рум'яна кірочка.
Рецепт з свинячих реберець в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
Спершу свинячі реберця миємо й обсушуємо. Викладаємо їх у велику миску, солимо, перчимо, додаємо спеції і подрібнену дрібними кубиками цибулю. Оцет змішати з водою і виливаємо в миску з ребрами. Перемішуємо, прикриваємо зверху тарілкою і ставимо на неї прес. Ставимо в холодильник години на 3. У чашу мультиварки вливаємо олію і вибираємо режим «Смаження». Викладаємо реберця і обсмажуємо їх хвилин по 7 з кожної сторони. Потім вибираємо режим «Гасіння» і готуємо 50 хвилин. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Що можна приготувати з свинячих реберець?
Серед неймовірного розмаїття рецептів, в основі яких використовують реберця, складно визначитися у виборі основного блюда. Пропонуємо два

Тушковані свинячі реберця
Свинячі реберця, приготовані з абсолютно будь-яким рецептом, виходять смачними і неймовірно соковитими. Пропонуємо приготувати їх в тушкованому

Реберця на мангалі
Реберця на мангалі виходять такими смачними тому, що міжреберна м'ясо соковите, солодке і дуже ніжне. До того ж реберця ще й коштують набагато

Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили

Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно

Страви з реберець
Напевно, кожен знає не один спосіб приготування реберець, адже страви з них виходять дійсно поживними та смачними! Готувати реберця можна як до