Як приготувати суп борщ?

Як приготувати гарячий суп борщ з м'ясом?
Гарячий борщ – один з варіантів борщу, який готується без усіляких премудростей: просто набір овочів, м'ясний бульйон, трохи сметани для подачі і ситне страву готове до подачі на стіл.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати борщ по-домашньому, заливаємо м'ясо двома літрами води і ставимо на вогонь, нехай бульйон вариться близько години. До кінця відведеного часу беремося за підготовку овочів: дрібно нарізаємо солодкий перець, моркву натираємо з буряком, подрібнюємо цибулю, ділимо картопляні бульби на кубики. Картоплю кладемо прямо в бульйон, а решта овочі викладаємо на сковороду і пасеруємо не більше 7 хвилин. В кінці заправляємо овочеве асорті пропущеним через прес часником. Виймаємо м'ясо з бульйону, додаємо овочі. Розбираємо м'ясо на шматочки і повертаємо назад в суп. Ще пара хвилин і борщ можна знімати з вогню. Нехай суп постоїть хвилин 10 а потім його можна буде подавати з порцією сметани і жменею свіжої зелені.
Як правильно приготувати холодний борщ?
Навіть незважаючи на те, що холодний борщ рідко доповнюють м'ясними продуктами, ви можете покласти в холодний суп відварну птицю або яловичину, або додати шматочки вареної ковбаси.
Інгредієнти:

Приготування
Приготування і борщів зелених схоже з приготуванням окрошки. Спершу необхідно відварити овочі (буряк і картопля) окремо один від одного. Картопля очистіть і розділіть на кубики, за аналогією поступите і з відвареної буряком. Ось тільки відвар з-під буряків не виливайте. Змішайте овочі з нарізаними огірками і вареними яйцями, додайте зелені і сметани. Розведіть суп буряковим відваром і доповніть лимонною кислотою. Не забудьте і про сіль.
Рекомендуємо добрі рецепти

Борщ з м'ясом - класичний рецепт
Борщ - це красивий, наваристий суп, який має безліч варіацій. Головна його особливість - він актуальний в будь-який час року: влітку його подають

Холодний борщ - рецепт приготування
Чудовий освіжаючий перше блюдо, борщ, можна приготувати, скориставшись представленими далі рецептами. Пропонуємо зробити це страва кількома

Борщ з буряком і свіжою капустою
Червоний борщ зі свіжої капусти з буряком на обід сподобається дорослим і дітям. Готувати його просто і легко. Виходить однаково смачно на бульйоні з

Борщ з м'ясом
Борщ - це холодне літнє блюдо, яке добре охолоджує і насичує без калорій. Але щоб зробити страву більш ситним, давайте приготуємо його з м'ясом.

Борщ з маринованої буряків
Борщ - популярне російське блюдо з категорії борщів. Рецептів його створення в даний час досить багато. І зараз ми розберемося, як зварити борщ з

Холодний борщ з ковбасою
Холодний борщ - це чудове бадьорить і освіжає блюдо в літню спеку. Способів його створення досить багато. І ми сьогодні поговоримо про смачне та