Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Борщ з маринованої буряків

Борщ з маринованої буряків

26-03-2015, 17:20
930
Борщ з маринованої буряків
Боротися зі спекою можна кількома шляхами: або сидіти весь день під кондиціонером, або охолоджуватися зсередини. Перше - загрожує, а от друге легко здійсненно за допомогою прохолодних напоїв і страв. Одним з рецептів "прохолодного" меню може стати борщ з маринованою буряком.

Рецепт і борщів зелених з маринованої буряків


Інгредієнти:

  • маринована буряк - 400 г;

  • яйця - 3-4 шт.;

  • свіжі огірки - 2 шт.;

  • редис - 130 г;

  • зелень кропу - 1 пучок;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Маринований буряк натираємо на крупній тертці. Яйця відварюємо круто і дрібно нарізаємо. Редис також натираємо на тертці. Зелень подрібнюємо. Додаємо всі інгредієнти в холодну, підсолену воду і перемішуємо. Додатково приправляємо готову страву за смаком.
    Подаємо борщ холодним, з дрібно нарізаною вареною картоплею, поданих окремо, і сметаною.

    Борщ з маринованої буряків з ковбасою


    Інгредієнти:

  • буряк маринована - 400 г;

  • ковбаса варена - 350 г;

  • свіжі огірки - 1-2 шт.;

  • кефір - 800 мл;

  • яйця - 3-4 шт.;

  • лимонний сік - за смаком;

  • зелень - за смаком.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати борщ з маринованої буряків необхідно закип'ятити і остудити 400-500 мл підсоленої води.
    Маринований буряк нарізаємо дрібними кубиками або натираємо на крупній тертці. Ковбасу ріжемо кубиками або соломкою. Яйця відварюємо круто і подрібнюємо. Свіжі огірки очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Змішуємо всі інгредієнти в каструлю і заливаємо кефіром. Розводимо борщ постигла водою і приправляємо за смаком. Також заправляємо холодний суп лимонним соком і додаємо подрібнену зелень.

    Оригінальний холодний борщ з маринованою буряком


    Інгредієнти:

  • маринована буряк - 300 г;

  • помідори - 500 г;

  • часник - 1 зубчик;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • оливкова олія - 2 ст. ложки;

  • бульйон або вода - 500 мл;

  • Борщ з маринованої буряків

  • сметана - за смаком;

  • сир фета - 125 г;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Помідори розрізаємо навпіл, скроплюємо маслом і посипаємо пропущеним через прес часником. Запікаємо томати при 190 градусах 25-30 хвилин.
    На сковороді припускаємо ріпчасту цибулю до м'якості, додаємо до нього маринований буряк і заливаємо все бульйоном або водою. Проварюємо інгредієнти 5-10 хвилин, після чого змішуємо з запеченими томатами і пюрируем за допомогою заглибного блендера. Приправляємо холодник по смаку і остуджуємо. Подаємо холодний суп можна з сиром фета і сметаною.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Холодний суп з буряка
    Холодний суп з буряка
    Холодний суп з буряка - це просте і літнє блюдо, відоме також як ботвінья, «холодник» або «борщ». Давайте з вами розглянемо найбільш цікаві рецепти
    Борщ на кефірі
    Борщ на кефірі
    У спекотні літні дні нам на допомогу приходять холодні супи: гаспачо, ботвиньї, окрошки і борщ. Ось про останніх ми вам зараз розповімо детальніше.
    Борщ з м'ясом
    Борщ з м'ясом
    Борщ - це холодне літнє блюдо, яке добре охолоджує і насичує без калорій. Але щоб зробити страву більш ситним, давайте приготуємо його з м'ясом.
    Холодний борщ з ковбасою
    Холодний борщ з ковбасою
    Холодний борщ - це чудове бадьорить і освіжає блюдо в літню спеку. Способів його створення досить багато. І ми сьогодні поговоримо про смачне та
    Борщ на квасі
    Борщ на квасі
    Борщ - це холодний суп з додаванням буряків. За способом приготування схожий на окрошку. Давайте детально розберемося, як його зробити на квасі.
    Маринований буряк - рецепт
    Маринований буряк - рецепт
    Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб