Борщ з маринованої буряків
Боротися зі спекою можна кількома шляхами: або сидіти весь день під кондиціонером, або охолоджуватися зсередини. Перше - загрожує, а от друге легко здійсненно за допомогою прохолодних напоїв і страв. Одним з рецептів "прохолодного" меню може стати борщ з маринованою буряком.
Інгредієнти:
маринована буряк - 400 г;
яйця - 3-4 шт.;
свіжі огірки - 2 шт.;
редис - 130 г;
зелень кропу - 1 пучок;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Маринований буряк натираємо на крупній тертці. Яйця відварюємо круто і дрібно нарізаємо. Редис також натираємо на тертці. Зелень подрібнюємо. Додаємо всі інгредієнти в холодну, підсолену воду і перемішуємо. Додатково приправляємо готову страву за смаком.
Подаємо борщ холодним, з дрібно нарізаною вареною картоплею, поданих окремо, і сметаною.
Інгредієнти:
буряк маринована - 400 г;
ковбаса варена - 350 г;
свіжі огірки - 1-2 шт.;
кефір - 800 мл;
яйця - 3-4 шт.;
лимонний сік - за смаком;
зелень - за смаком.
Приготування
Перед тим, як приготувати борщ з маринованої буряків необхідно закип'ятити і остудити 400-500 мл підсоленої води.
Маринований буряк нарізаємо дрібними кубиками або натираємо на крупній тертці. Ковбасу ріжемо кубиками або соломкою. Яйця відварюємо круто і подрібнюємо. Свіжі огірки очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Змішуємо всі інгредієнти в каструлю і заливаємо кефіром. Розводимо борщ постигла водою і приправляємо за смаком. Також заправляємо холодний суп лимонним соком і додаємо подрібнену зелень.
Інгредієнти:
маринована буряк - 300 г;
помідори - 500 г;
часник - 1 зубчик;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
бульйон або вода - 500 мл;
сметана - за смаком;
сир фета - 125 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Помідори розрізаємо навпіл, скроплюємо маслом і посипаємо пропущеним через прес часником. Запікаємо томати при 190 градусах 25-30 хвилин.
На сковороді припускаємо ріпчасту цибулю до м'якості, додаємо до нього маринований буряк і заливаємо все бульйоном або водою. Проварюємо інгредієнти 5-10 хвилин, після чого змішуємо з запеченими томатами і пюрируем за допомогою заглибного блендера. Приправляємо холодник по смаку і остуджуємо. Подаємо холодний суп можна з сиром фета і сметаною.
Рецепт і борщів зелених з маринованої буряків
Інгредієнти:
Приготування
Маринований буряк натираємо на крупній тертці. Яйця відварюємо круто і дрібно нарізаємо. Редис також натираємо на тертці. Зелень подрібнюємо. Додаємо всі інгредієнти в холодну, підсолену воду і перемішуємо. Додатково приправляємо готову страву за смаком.
Подаємо борщ холодним, з дрібно нарізаною вареною картоплею, поданих окремо, і сметаною.
Борщ з маринованої буряків з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати борщ з маринованої буряків необхідно закип'ятити і остудити 400-500 мл підсоленої води.
Маринований буряк нарізаємо дрібними кубиками або натираємо на крупній тертці. Ковбасу ріжемо кубиками або соломкою. Яйця відварюємо круто і подрібнюємо. Свіжі огірки очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Змішуємо всі інгредієнти в каструлю і заливаємо кефіром. Розводимо борщ постигла водою і приправляємо за смаком. Також заправляємо холодний суп лимонним соком і додаємо подрібнену зелень.
Оригінальний холодний борщ з маринованою буряком
Інгредієнти:
Приготування
Помідори розрізаємо навпіл, скроплюємо маслом і посипаємо пропущеним через прес часником. Запікаємо томати при 190 градусах 25-30 хвилин.
На сковороді припускаємо ріпчасту цибулю до м'якості, додаємо до нього маринований буряк і заливаємо все бульйоном або водою. Проварюємо інгредієнти 5-10 хвилин, після чого змішуємо з запеченими томатами і пюрируем за допомогою заглибного блендера. Приправляємо холодник по смаку і остуджуємо. Подаємо холодний суп можна з сиром фета і сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти
Холодний суп з буряка
Холодний суп з буряка - це просте і літнє блюдо, відоме також як ботвінья, «холодник» або «борщ». Давайте з вами розглянемо найбільш цікаві рецепти
Борщ на кефірі
У спекотні літні дні нам на допомогу приходять холодні супи: гаспачо, ботвиньї, окрошки і борщ. Ось про останніх ми вам зараз розповімо детальніше.
Борщ з м'ясом
Борщ - це холодне літнє блюдо, яке добре охолоджує і насичує без калорій. Але щоб зробити страву більш ситним, давайте приготуємо його з м'ясом.
Холодний борщ з ковбасою
Холодний борщ - це чудове бадьорить і освіжає блюдо в літню спеку. Способів його створення досить багато. І ми сьогодні поговоримо про смачне та
Борщ на квасі
Борщ - це холодний суп з додаванням буряків. За способом приготування схожий на окрошку. Давайте детально розберемося, як його зробити на квасі.
Маринований буряк - рецепт
Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб