Холодний борщ з ковбасою

Рецепт холодного і борщів зелених з ковбасою
Борщ з маринованої буряком набуває трохи більш пікантний, злегка кислуватий смак.
Інгредієнти:
Приготування
Свіжий огірок очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Аналогічним чином ріжемо ковбасу. Яйця відварюємо круто і довільно подрібнюємо. Картоплю відварюємо в мундирах, остуджуємо, очищаємо і ріжемо навпіл або на четвертинки. Дрібно нарізаємо зелень. На великій тертці натираємо маринований буряк.
Змішуємо всі підготовлені інгредієнти (крім картоплі) разом і заливаємо буряковим відваром. В буряковий відвар можна відразу ж додати сметану, спершу розвівши її в невеликій порції, а можна подавати окремо під час сервірування. Залишається лише доповнити борщ з ковбасою лимонним соком, додати сіль з перцем за смаком і можна подавати страву до столу, окремо гарнировав відварною картоплею. Врахуйте, що подавати борщ варто лише, сильно попередньо охолодивши, або доповнивши блюдо кубиками льоду.
Рецепт холодного борщу (і борщів зелених) з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Буряк чистимо, миємо, нарізаємо кубиками і кладемо в каструлю з холодною водою.

Готовий буряковий відвар остуджуємо і доповнюємо підготовленими інгредієнтами, сметаною і кефіром, при цьому спершу відберіть частина бурякового відвару, змішайте його з кисломолочними інгредієнтами, і вже потім перелийте в загальну каструлю, в іншому випадку сметана візьметься грудками. Приправляємо борщ сіллю і перцем, якщо це потрібно, і подаємо до столу, попередньо гарненько охолодивши і посипавши зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Гарячий борщ - рецепт
Борщ - смачне і корисне блюдо, яке відмінно підійде для повноцінного обіду чи вечері. Приготувати таку страву досить просто. Пропонуємо вашій увазі

Рецепт холодного і борщів зелених
Борщ - популярне блюдо російської кухні з категорії борщів. Класичний холодний борщ готується на основі кефіру з додаванням буряків, свіжих овочів,

Борщ на кефірі
У спекотні літні дні нам на допомогу приходять холодні супи: гаспачо, ботвиньї, окрошки і борщ. Ось про останніх ми вам зараз розповімо детальніше.

Борщ з м'ясом
Борщ - це холодне літнє блюдо, яке добре охолоджує і насичує без калорій. Але щоб зробити страву більш ситним, давайте приготуємо його з м'ясом.

Борщ з маринованої буряків
Борщ - популярне російське блюдо з категорії борщів. Рецептів його створення в даний час досить багато. І зараз ми розберемося, як зварити борщ з

Борщ на квасі
Борщ - це холодний суп з додаванням буряків. За способом приготування схожий на окрошку. Давайте детально розберемося, як його зробити на квасі.