Борщ на квасі

Рецепт і борщів зелених з квасом
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі добре промиваємо і обсушуємо. Буряк і моркву відварюємо в шкірці до готовності, охолоджуємо, очищаємо і шаткуємо соломкою. Свіжі огірки подрібнюємо точно також, а зелений цибулька рубаємо і змішуємо з сіллю. Всі нарізані овочі складаємо в миску, заливаємо процідженим овочевим відваром і охолодженим квасом. Додаємо спеції, лимонну кислоту і посипаємо рубаною зеленню. При подачі на стіл у кожну тарілку з борщем кладемо порізані варені яйця і ложечку сметани. Ось і все, холодний борщ з квасом готовий!
Рибний борщ на квасі
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цієї страви використовуємо будь-який вид риби. Розділяємо її на філе, видаляємо всі кістки і припускаємо на сковорідці, підлив трохи води, під закритою кришкою. Після цього перекладаємо рибу на тарілку, остуджуємо і ріжемо невеликими шматочками. Моркву і буряк чистимо, промиваємо їх і шаткуємо невеликою соломкою.
Тепер перекладаємо овочі на сковорідку, додаємо до них трохи води, оцту і також тушкуємо до м'якості під закритою кришкою. Тепер відварюємо в ковшечке курячі яйця, остуджуємо їх, очищаємо від

Свіжі огірки промиваємо, видаляємо з них грубу шкірку і рубаємо дрібними шматочками. Позика ретельно обполіскуємо всю зелень - петрушку, кріп, зелена цибулька і просушуємо її на серветці, щоб пішла зайва рідина, а потім дуже дрібно подрібнюємо ножем.
Після цього беремо зручну каструлю, викладаємо в неї всі підготовлені інгредієнти - рибу, яйця, буряк з морквою, огірки та зелень. Приправляємо всі спеціями, заправляємо холодним квасом і кладемо сметанку. Ретельно все перемішуємо і подаємо до столу борщ!
Рекомендуємо добрі рецепти

Окрошка на квасі
Окрошка - знамените блюдо, яке швидко готується і швидко з'їдається. Якщо ви вирішили зробити цей чудовий суп своїй родині, то варто переглянути наші

Рецепт холодного і борщів зелених
Борщ - популярне блюдо російської кухні з категорії борщів. Класичний холодний борщ готується на основі кефіру з додаванням буряків, свіжих овочів,

Борщ з м'ясом
Борщ - це холодне літнє блюдо, яке добре охолоджує і насичує без калорій. Але щоб зробити страву більш ситним, давайте приготуємо його з м'ясом.

Борщ з маринованої буряків
Борщ - популярне російське блюдо з категорії борщів. Рецептів його створення в даний час досить багато. І зараз ми розберемося, як зварити борщ з

Холодний борщ з ковбасою
Холодний борщ - це чудове бадьорить і освіжає блюдо в літню спеку. Способів його створення досить багато. І ми сьогодні поговоримо про смачне та

Борщ в мультиварці
Борщ - це смачне, насичене і ароматне блюдо, яке відноситься до категорії борщів. Його можна подавати до столу як в гарячому, так і холодному