Холодний борщ - рецепт приготування

Рецепт холодного класичного і борщів зелених
Інгредієнти:
Приготування
Буряк промиваємо, зрізаємо шкірку, кладемо в каструлю з водою і ставимо на сильний вогонь. Після закипання зменшуємо вогонь, вичавлюємо трохи лимонного соку, накриваємо каструлю кришкою і варимо близько години до готовності овочів. Курячі яйця відварюємо окремо, круто. Селера і огірки промиваємо та нарізаємо дрібними кубиками. Кріп і зелену цибулю подрібнюємо. Варені яйця чистимо, шаткуємо, а буряк натираємо на крупній тертці. Тепер викладаємо всі підготовлені інгредієнти в салатницю, приправляємо сіллю, цукром, перемішуємо і перекладаємо салат в каструлю з буряковим відваром. Прибираємо борщ в холодильник і при подачі додаємо сметану за смаком.
Рецепт приготування холодного і борщів зелених на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Буряк промиваємо, очищаємо і відварюємо до м'якості. Після цього подрібнюємо її разом з огірками на крупній тертці. Кефір збиваємо зі сметаною і підсолюємо за смаком. Яйця відварюємо круто, а потім чистимо і розрізаємо навпіл. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти в каструлю, заливаємо кефіром сумішшю, додаємо за смаком оцет і охолоджуємо борщ. Перед подачею посипаємо суп рубаною зеленню кропу і прикрашаємо яєчними скибочками.
Рецепт приготування холодного і борщів зелених
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам ще один рецепт приготування холодного і борщів зелених з оцтом. Всі овочі ретельно промиваємо. Буряк і моркву відварюємо до готовності в мундирі, а потім остуджуємо, чистимо і шаткуємо соломкою. Зі свіжих огірків зрізаємо шкірку і тонко рубаємо їх. Зелений цибулю шаткуємо і змішуємо з сіллю. Всі овочі заливаємо процідженим овочевим відваром, охолодженим квасом і кидаємо за смаком спеції, лимонку і рубану зелень. При подачі на стіл заправляємо кожну тарілку сметаною і прикрашаємо розрізаними навпіл вареними яйцями.
Рецепт холодного і борщів зелених з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт холодного і борщів зелених досить простий.

Рекомендуємо добрі рецепти

Борщ - рецепт
Одним з найбільш універсальних ситних перших страв є борщ. Його подають в жарку пору холодним, а можна і взимку приготувати його на обід і подати

Рецепт холодного і борщів зелених
Борщ - популярне блюдо російської кухні з категорії борщів. Класичний холодний борщ готується на основі кефіру з додаванням буряків, свіжих овочів,

Борщ на кефірі
У спекотні літні дні нам на допомогу приходять холодні супи: гаспачо, ботвиньї, окрошки і борщ. Ось про останніх ми вам зараз розповімо детальніше.

Борщ з м'ясом
Борщ - це холодне літнє блюдо, яке добре охолоджує і насичує без калорій. Але щоб зробити страву більш ситним, давайте приготуємо його з м'ясом.

Холодний борщ з ковбасою
Холодний борщ - це чудове бадьорить і освіжає блюдо в літню спеку. Способів його створення досить багато. І ми сьогодні поговоримо про смачне та

Борщ на квасі
Борщ - це холодний суп з додаванням буряків. За способом приготування схожий на окрошку. Давайте детально розберемося, як його зробити на квасі.