Суп з галушками - рецепт приготування
Враховуючи сезонну негоду, бажання зігрітися за допомогою ситного і гарячого супу цілком природно, але так як більшість супів гарантує лише короткий насичення за рахунок високого вмісту рідини, ми пропонуємо приготувати густий суп з галушками, щоб прогнати почуття голоду подалі на довгі години. Про те, як варити суп з галушками читайте нижче.
Гарячі курячі супи – не тільки ситна і диетичная трапеза, але й прекрасний спосіб впоратися з сезонними простудними захворюваннями. Одним з рецептів такого смачного профілактичного кошти ми поділимося з вами нижче.
Інгредієнти:
Для галушок:
борошно - 115 г;
яйце - 1 шт.;
розпушувач - 5 г;
кефір - 115 мл
Для супу:
оливкова олія - 15 мл;
ріпчаста цибуля - 115 г;
морква - 115 г;
стебло селери - 1 шт.;
сушений чебрець - 2 гілочки;
курячий бульйон - 11 л;
борошно - 25 г;
заморожені зелений горошок - 65 г;
куряче філе - 410 р.
Приготування
Якщо ви використовуєте готовий бульйон, то почніть приготування страви з обсмажування овочів: супові овочі наріжте кубиками однакового розміру і спасеруйте на оливковій олії разом з листочками чебрецю. Коли овочі дійдуть до напівготовності, додайте шматочки курки і дочекайтеся, коли птах схопиться. Посипте вміст каструлі борошном, а через півхвилини влийте бульйон, перемішуючи, стежачи за тим, щоб в супі не залишилося грудочок. Киньте в бульйон зелений горошок і накрийте каструлю кришкою.
Перед тим, як зробити галушки для супу за цим рецептом, пропустіть через сито і змішайте всі сухі компоненти, необхідні для приготування. Окремо збийте яйце з кефіром і влийте до сухої суміші. Отщипывайте порції готового тіста і кидайте їх у суп. Накривши каструлю кришкою, варіть галушки близько 15-20 хвилин. З готовністю галушок готовий і сам суп.
Рецепт супу з галушками як у дитячому садку хочуть повторити багато, насправді, простіше нього нічого не буває: інгредієнти максимально бюджетны, а технологія приготування адаптована до того, щоб страву можна було готувати у великих обсягах – ідеальне рішення для багатодітних сімей.
Інгредієнти:
куряче філе на кістки - 540 г;
морква - 110 г;
ріпчаста цибуля - 230 г;
гречана крупа - 65 г;
часникові зубки - 2 шт.;
печериці - 310 г;
борошно - 120 г;
молоко - 210 мл;
картопля - 95 г;
вершкове масло - 25 г;
розпушувач - 1 ч. ложка.
Приготування
Залийте курятину холодною водою і залиште варитися на протязі години. По закінченні часу зніміть м'ясо з кістки, наріжте його, а бульйон процідіть. Подрібніть овочі і спасеруйте їх в рослинному маслі до напівготовності, потім додайте гриби і дочекайтеся, коли волога з них випарується. У фіналі додайте пюрированный зубок часнику. У бульйон всипте гречку, а через пару хвилин додати засмажку з грибів та овочів.
Зробіть галушки для супу, з'єднавши сухі інгредієнти з молоком і розтопленим маслом. До початку варіння супу приготуйте картоплю і пюрируйте його. Додайте пюре в тісто. Кидайте порції тіста на вируючий бульйон і варіть до спливання.
Рецепт супу з галушками можна повторити і в мультиварці, правда з вже готовим бульйоном. Спершу обсмажте всі складові на «Випікання», а після додавання рідини і гречки перейдіть на «Суп». Коли суміш для галушок буде готова, кидайте її порціями в киплячий бульйон і варіть все до спливання.
Готовий гречаний суп може стати частиною раціону дорослого і дитини в будь-який час року, а подавати його краще з домашніми сухариками і великою кількістю зелені.
Курячий суп з галушками – рецепт
Гарячі курячі супи – не тільки ситна і диетичная трапеза, але й прекрасний спосіб впоратися з сезонними простудними захворюваннями. Одним з рецептів такого смачного профілактичного кошти ми поділимося з вами нижче.
Інгредієнти:
Для галушок:
Для супу:
Приготування
Якщо ви використовуєте готовий бульйон, то почніть приготування страви з обсмажування овочів: супові овочі наріжте кубиками однакового розміру і спасеруйте на оливковій олії разом з листочками чебрецю. Коли овочі дійдуть до напівготовності, додайте шматочки курки і дочекайтеся, коли птах схопиться. Посипте вміст каструлі борошном, а через півхвилини влийте бульйон, перемішуючи, стежачи за тим, щоб в супі не залишилося грудочок. Киньте в бульйон зелений горошок і накрийте каструлю кришкою.
Перед тим, як зробити галушки для супу за цим рецептом, пропустіть через сито і змішайте всі сухі компоненти, необхідні для приготування. Окремо збийте яйце з кефіром і влийте до сухої суміші. Отщипывайте порції готового тіста і кидайте їх у суп. Накривши каструлю кришкою, варіть галушки близько 15-20 хвилин. З готовністю галушок готовий і сам суп.
Гречаний суп з грибами і картопляними галушками
Рецепт супу з галушками як у дитячому садку хочуть повторити багато, насправді, простіше нього нічого не буває: інгредієнти максимально бюджетны, а технологія приготування адаптована до того, щоб страву можна було готувати у великих обсягах – ідеальне рішення для багатодітних сімей.
Інгредієнти:
Приготування
Залийте курятину холодною водою і залиште варитися на протязі години. По закінченні часу зніміть м'ясо з кістки, наріжте його, а бульйон процідіть. Подрібніть овочі і спасеруйте їх в рослинному маслі до напівготовності, потім додайте гриби і дочекайтеся, коли волога з них випарується. У фіналі додайте пюрированный зубок часнику. У бульйон всипте гречку, а через пару хвилин додати засмажку з грибів та овочів.
Зробіть галушки для супу, з'єднавши сухі інгредієнти з молоком і розтопленим маслом. До початку варіння супу приготуйте картоплю і пюрируйте його. Додайте пюре в тісто. Кидайте порції тіста на вируючий бульйон і варіть до спливання.
Рецепт супу з галушками можна повторити і в мультиварці, правда з вже готовим бульйоном. Спершу обсмажте всі складові на «Випікання», а після додавання рідини і гречки перейдіть на «Суп». Коли суміш для галушок буде готова, кидайте її порціями в киплячий бульйон і варіть все до спливання.
Готовий гречаний суп може стати частиною раціону дорослого і дитини в будь-який час року, а подавати його краще з домашніми сухариками і великою кількістю зелені.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з галушками на курячому бульйоні
Курячий суп - це саме просте і універсальне блюдо. Адже його можна готувати кожен раз новим, додаючи до складу різні компоненти. Сьогодні пропонуємо
Суп з галушками - рецепт
Суп з галушками - відмінний варіант швидкого, гарячого і смачного обіду. Вариться він дуже легко - для нього знадобитися лише курячий бульйон і
Курячий суп з галушками
Легкі курячі супи запросто можна зробити більш ситними, додавши до страви овочеву зажарку і галушки. Останні можна додавати в готовому вигляді, або
Борщ з галушками - рецепт
Борщ з галушками - це традиційна страва української кухні, приготувати яке досить нескладно. І зараз ми з вами розберемо два оригінальних і смачних
Картопляні галушки
Картопляні галушки - це просте і смачне блюдо, для створення якого не вимагається вишуканих і дорогих продуктів. Їх можна подавати до овочів і
Суп з галушками в мультиварці
Якщо ви вже освоїли приготування перших страв в мультиварці, то і суп з галушками не викличе у вас ніяких труднощів. Це блюдо української кухні