Картопляні галушки
Картопля - королева столу, так як з неї можна приготувати багато різних страв, і одне з них - картопляні галушки. Найвдаліші рецепти картопляних галушок ми і пропонуємо вашій увазі.
Інгредієнти:
Для галушок:
картопля середній - 6 шт.;
сметана - 05 склянки;
борошно - 1 ст. ложка;
рослинне масло - 1 ст. ложка;
сіль - за смаком.
Для фаршу:
яловичина - 200 г;
цибуля - 1 шт.;
яйце - 1 шт.;
рослинне масло - 1 ст. ложка;
сіль і перець - за смаком.
Приготування
Картоплю очистіть і натріть. Відіжміть її, всипте борошно, сіль і перемішайте. Яловичину пропустіть через м'ясорубку, після чого обсмажте з подрібненою цибулею. Додайте до неї і порізане варене яйце, сіль і перець.
З отриманої картопляної маси сформуйте галушки, наповніть їх фаршем і готуйте в пароварці приблизно 30-35 хвилин. Готові картопляні галушки з фаршем трохи обсмажте або запечіть в духовці.
Інгредієнти:
курячий бульйон - 1 л;
морква - 1 шт.;
картопля відварна - 1 шт.;
корінь селери - 200 г;
помідор - 2 шт.;
часник - 3 зубчики;
сіль, перець, зелень - за смаком;
борошно - скільки піде.
Приготування
Рецепт супу з картопляними галушками досить простий і не вимагає великих трудовитрат. Для початку зніміть з помідорів шкірку, видаліть напіврідку м'якоть і насіння, а частину м'якоті, яка прилягала до шкірці, наріжте невеликими шматочками. Селера і моркву поріжте кубиками. Остиглий картоплю пропустіть через прес, додати сіль, перець і борошно і замісіть м'яке тісто. Розділіть його на 2-3 частини, розкачайте кожну в ковбаску, товщиною приблизно з великий палець і наріжте невеликими шматочками.
Кожен шматочок злегка розплющить, в бульйон киньте морква, селера і галушки, а коли останні спливуть відправте в суп подрібнений часник і помідори. Проваріть ще пару хвилин, зніміть з вогню і посипати зеленню.
Картопляні галушки з м'ясом
Інгредієнти:
Для галушок:
Для фаршу:
Приготування
Картоплю очистіть і натріть. Відіжміть її, всипте борошно, сіль і перемішайте. Яловичину пропустіть через м'ясорубку, після чого обсмажте з подрібненою цибулею. Додайте до неї і порізане варене яйце, сіль і перець.
З отриманої картопляної маси сформуйте галушки, наповніть їх фаршем і готуйте в пароварці приблизно 30-35 хвилин. Готові картопляні галушки з фаршем трохи обсмажте або запечіть в духовці.
Суп з картопляними галушками
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт супу з картопляними галушками досить простий і не вимагає великих трудовитрат. Для початку зніміть з помідорів шкірку, видаліть напіврідку м'якоть і насіння, а частину м'якоті, яка прилягала до шкірці, наріжте невеликими шматочками. Селера і моркву поріжте кубиками. Остиглий картоплю пропустіть через прес, додати сіль, перець і борошно і замісіть м'яке тісто. Розділіть його на 2-3 частини, розкачайте кожну в ковбаску, товщиною приблизно з великий палець і наріжте невеликими шматочками.
Кожен шматочок злегка розплющить, в бульйон киньте морква, селера і галушки, а коли останні спливуть відправте в суп подрібнений часник і помідори. Проваріть ще пару хвилин, зніміть з вогню і посипати зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Борщ з галушками - рецепт
Борщ з галушками - це традиційна страва української кухні, приготувати яке досить нескладно. І зараз ми з вами розберемо два оригінальних і смачних
Галушки з м'ясом
З такою стравою, як галушки, природно знайомі багато. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижні галушки з м'ясом. Таку страву, ми впевнені,
Як приготувати галушки?
Галушки - національне і дуже популярне українське блюдо, яке подається самостійно зі сметаною, або з супом. Існує безліч різних рецептів приготування
Галушки з куркою
Галушки з куркою - чудовий варіант нескладного домашнього обіду. Це блюдо популярно у східноєвропейських та деяких кавказьких народів - являє собою
Галушки з картоплею
Галушки - це популярне українське блюдо, варіантів створення якого досить багато. Це може бути і борщ, і суп або просто тісто з м'ясом, приготоване
Суп з галушками в мультиварці
Якщо ви вже освоїли приготування перших страв в мультиварці, то і суп з галушками не викличе у вас ніяких труднощів. Це блюдо української кухні