Галушки з картоплею

Рецепт українських галушок з картоплею
Інгредієнти:
Для тіста:
Приготування
Просіваємо борошно з сіллю гіркою на стіл. Робимо поглиблення і вливаємо туди воду і розтоплене масло, вбиваємо яйця. Замішуємо тісто як на вареники. Ділимо його на частини і скачуємо однаковими ковбасками.
Картоплю чистимо, нарізаємо досить великими шматочками і кидаємо в киплячу підсолену воду. Хвилин через 10 туди ж за допомогою кухонних ножиць з «ковбасок» нарізаємо галушки. І варимо все разом до готовності.
Тим часом готуємо зажарку. Цибулю нарізаємо півкільцями і доводимо його на сковорідці до красивого золотистого кольору. Також можна зробити «шкварки» з сала чи бекону. Готові галушки з картоплею відкидаємо на друшляк і змішуємо з смаженою цибулею. І звичайно ж, подавати справжні українські галушки потрібно обов'язково зі сметаною.
Швидкі галушки з картоплею
Інгредієнти:
Для тіста:
Приготування
У борошно вливаємо воду і поступово замішуємо не дуже круте тісто. Накриваємо його рушником і даємо трохи «відпочити».

Рекомендуємо добрі рецепти

Галушки з сиру
Галушки з сиру - це, по суті, ліниві вареники. Подавати їх можна зі сметаною, шкварками, вершковим маслом або варенням. Давайте розберемо кілька

Галушки з м'ясом
З такою стравою, як галушки, природно знайомі багато. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижні галушки з м'ясом. Таку страву, ми впевнені,

Як приготувати галушки?
Галушки - національне і дуже популярне українське блюдо, яке подається самостійно зі сметаною, або з супом. Існує безліч різних рецептів приготування

Галушки з куркою
Галушки з куркою - чудовий варіант нескладного домашнього обіду. Це блюдо популярно у східноєвропейських та деяких кавказьких народів - являє собою

Картопляні галушки
Картопляні галушки - це просте і смачне блюдо, для створення якого не вимагається вишуканих і дорогих продуктів. Їх можна подавати до овочів і

Суп з галушками в мультиварці
Якщо ви вже освоїли приготування перших страв в мультиварці, то і суп з галушками не викличе у вас ніяких труднощів. Це блюдо української кухні