Суп з галушками в мультиварці
Якщо ви вже освоїли приготування перших страв в мультиварці, то і суп з галушками не викличе у вас ніяких труднощів. Особливо смачний і ароматний виходить в мультиварці грибний суп з галушками.
Інгредієнти:
гриби сушені - 05 ст.;
картопля - 3 шт.;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
олія - для смаження;
зелень - 1 пучок;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Для галушок:
борошно - 1 ст.;
молоко - 05 склянки;
яйце - 05 шт.;
сіль - 025 ч. ложки.
Приготування
Сушені гриби заливаємо холодною водою і залишаємо на пару годин, а краще - на ніч. Потім їх промиваємо і дрібно нарізаємо. Також дрібно кришимо цибулю і обсмажуємо разом з грибами на режимі «Випічка». Потім додаємо терту на крупній тертці моркву, кубики картоплі. Заливаємо все водою і переходимо на режим «Гасіння» на годину.
А тим часом займемося тестом для галушок. По виду воно дуже нагадує пельменний. Змішуємо борошно з половинкою яйця і молоком, додаємо трохи солі і гарненько вимішуємо. От і все. Далі можна скачувати тісто в «ковбаски» і нарізати галушки однаковими кругляком. А можна просто довільно відщипувати невеликими шматочками від загального шматка тіста. Це не настільки важливо. Закидаємо галушки вже в самому кінці, коли картопля буде готова. Як тільки вони спливуть, присипаємо наш супчик рубаною зеленню і даємо настоятися ще хвилин 5-10. Потім розливаємо по тарілках.
Інгредієнти:
свинина - 300 г;
картопля - 4 шт.;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
лавровий лист - 2 шт.;
масло рослинне - 3 ст. ложки;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Для галушок:
борошно - 2 ст. ложки;
яйце - 1 шт.;
сир твердий - 100 г;
масло вершкове - 05 ст. ложки;
сіль - 1 щіпка.
Приготування
М'ясо промиваємо, видаляємо прожилки і плівки, нарізаємо однаковими невеликими шматочками упоперек волокон. Наливаємо в чашу мультиварки трохи олії, включаємо режим «Випічка» на годину. Закладаємо свинину і 20 хвилин обсмажуємо її. Потім додаємо накрошенние кубиками моркву і цибулю. Перемішуємо і смажимо 5 хвилин під закритою кришкою. Після завантажуємо в каструлю картоплю, заливаємо гарячою водою. Солимо, перчимо і знову закриваємо.
Поки вариться суп, приготуємо тісто. Сир тремо на дрібній тертці. У борошно додаємо яйце, додаємо розм'якшене вершкове масло і сир. Вимішуємо тісто, скачуємо його в кулю, загортаємо у плівку і кладемо в холодильник. За 10 хвилин до сигналу вологими руками скачуємо з тіста невеликі кульки і закидаємо їх у каструлю. Додаємо лавровий лист.
Мультиварку закриваємо і чекаємо закінчення програми. Готові галушки в мультиварці повинні спливти, якщо ж ні, даємо супчику потомитися ще 5-10 хвилин.
Рецепт приготування грибного супу з галушками в мультиварці
Інгредієнти:
Для галушок:
Приготування
Сушені гриби заливаємо холодною водою і залишаємо на пару годин, а краще - на ніч. Потім їх промиваємо і дрібно нарізаємо. Також дрібно кришимо цибулю і обсмажуємо разом з грибами на режимі «Випічка». Потім додаємо терту на крупній тертці моркву, кубики картоплі. Заливаємо все водою і переходимо на режим «Гасіння» на годину.
А тим часом займемося тестом для галушок. По виду воно дуже нагадує пельменний. Змішуємо борошно з половинкою яйця і молоком, додаємо трохи солі і гарненько вимішуємо. От і все. Далі можна скачувати тісто в «ковбаски» і нарізати галушки однаковими кругляком. А можна просто довільно відщипувати невеликими шматочками від загального шматка тіста. Це не настільки важливо. Закидаємо галушки вже в самому кінці, коли картопля буде готова. Як тільки вони спливуть, присипаємо наш супчик рубаною зеленню і даємо настоятися ще хвилин 5-10. Потім розливаємо по тарілках.
Суп зі свинини з сирними галушками в мультиварці
Інгредієнти:
Для галушок:
Приготування
М'ясо промиваємо, видаляємо прожилки і плівки, нарізаємо однаковими невеликими шматочками упоперек волокон. Наливаємо в чашу мультиварки трохи олії, включаємо режим «Випічка» на годину. Закладаємо свинину і 20 хвилин обсмажуємо її. Потім додаємо накрошенние кубиками моркву і цибулю. Перемішуємо і смажимо 5 хвилин під закритою кришкою. Після завантажуємо в каструлю картоплю, заливаємо гарячою водою. Солимо, перчимо і знову закриваємо.
Поки вариться суп, приготуємо тісто. Сир тремо на дрібній тертці. У борошно додаємо яйце, додаємо розм'якшене вершкове масло і сир. Вимішуємо тісто, скачуємо його в кулю, загортаємо у плівку і кладемо в холодильник. За 10 хвилин до сигналу вологими руками скачуємо з тіста невеликі кульки і закидаємо їх у каструлю. Додаємо лавровий лист.
Мультиварку закриваємо і чекаємо закінчення програми. Готові галушки в мультиварці повинні спливти, якщо ж ні, даємо супчику потомитися ще 5-10 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з галушками - рецепт
Суп з галушками - відмінний варіант швидкого, гарячого і смачного обіду. Вариться він дуже легко - для нього знадобитися лише курячий бульйон і
Курячий суп з галушками
Легкі курячі супи запросто можна зробити більш ситними, додавши до страви овочеву зажарку і галушки. Останні можна додавати в готовому вигляді, або
Суп з галушками
Суп з галушками - просте блюдо, яке знайоме нам з дитинства. Але і в його приготуванні є свої нюанси. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих
Борщ з галушками - рецепт
Борщ з галушками - це традиційна страва української кухні, приготувати яке досить нескладно. І зараз ми з вами розберемо два оригінальних і смачних
Галушки з картоплею
Галушки - це популярне українське блюдо, варіантів створення якого досить багато. Це може бути і борщ, і суп або просто тісто з м'ясом, приготоване
Гливи в мультиварці
Гливи - смачні і досить доступні гриби. Їх можна приготувати різними способами: варити, смажити, тушкувати або додавати в салати. І сьогодні ми