Суп з галушками - рецепт

У цій статті ми спробуємо розібратися, як варити цей суп з галушками.
Курячий суп з галушками
В зимову пору полювання поласувати гарячим і наваристим курячим бульйоном, адже він так приємно зігріває і додає сил. Спробуйте додати в улюблене бульйон галушок, і він гарантовано стане поживніше та корисніше.
Інгредієнти:
Для галушок:
Для супу:
Приготування
Для початку займемося галушками. Борошно просіваємо через сито, і робимо посередині гірки поглиблення. Молоко в окремому посуді змішуємо з яйцем і топленим маслом, додаємо сіль і соду, отриману суміш виливаємо в поглиблення в муці і акуратно замішуємо тісто. Перекладаємо його в окремий посуд, накриваємо вологим рушником або плівкою, а тим часом варимо «швидкий бульйон».
Суповий набір слід промити і помістити в каструлю з холодною водою, поставити на середній вогонь до закипання. Після закипання, зменшуємо вогонь, і періодично знімаємо з поверхні бульйону піну. Гілочки трав перемотувати ниткою і занурюємо в наш бульйон після закипання, додаємо сіль і перець. Варимо бульйон на маленькому вогні 30-40 хвилин, після чого дістаємо курячі кістки, трави і збільшуємо вогонь. У киплячий бульйон закидаємо шматочки тіста і варимо 5 хвилин.
На приготування супу з галушками пішло менше години, а ласувати ним можна буде протягом 2-3 днів.
Суп з галушками і фрикадельками
Якщо порожній бульйон з галушками здався вам занадто нудним, спробуйте додати до нього соковитих і ароматних фрикадельок, тим більше робляться вони також швидко, як і з'їдаються.
Інгредієнти:
Приготування
Дрібно нарізаємо цибулю і змішати його з фаршем, сіллю, перцем і мускатним горіхом. Формуємо кульки розміром з лісовий горіх.
Півсправи зроблено, адже як зробити суп з галушками ми з вами вже розібралися, так що просто готуємо курячий бульйон і тісто за попереднім рецептом. Коли бульйон закипить, закидаємо спочатку фрикадельки, варимо близько хвилини, а після можна додати й галушки. Даємо бульйону покипіти 5 хвилин, потім знімаємо з вогню й даємо настоятися 15-20 хвилин. Готову страву прикрашаємо зеленню.
Грибний суп з галушками
Як зварити звичайний суп з галушками ми вже знаємо, тому спробуємо що-небудь новеньке, а саме грибний бульйон із «закордонними» галушками - галушками. Отже, давайте розберемося, як готувати грибний суп з галушками.
Інгредієнти:

Приготування
Гриби замочити в 2 літрах води 3 години. Після гриби вимити, а воду процідити. Повернути гриби в каструлю з водою, поставити на вогонь і закип'ятити. Додати моркву, цибулю і петрушку. Варити грибний бульйон 40 хвилин, потім додати сіль і процідити через 2 шари марлі. Знову ставимо каструлю з порожнім бульйоном на вогонь і доводимо до кипіння. Тим часом готуємо тісто, як на звичайні галушки, але замість молока додаємо 15 склянки води і 150 грам улюбленого тертого сиру. Варимо наші галушки 7-10 хвилин, готову страву прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Курячий суп з галушками
Легкі курячі супи запросто можна зробити більш ситними, додавши до страви овочеву зажарку і галушки. Останні можна додавати в готовому вигляді, або

Суп з галушками
Суп з галушками - просте блюдо, яке знайоме нам з дитинства. Але і в його приготуванні є свої нюанси. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих

Борщ з галушками - рецепт
Борщ з галушками - це традиційна страва української кухні, приготувати яке досить нескладно. І зараз ми з вами розберемо два оригінальних і смачних

Як приготувати галушки?
Галушки - національне і дуже популярне українське блюдо, яке подається самостійно зі сметаною, або з супом. Існує безліч різних рецептів приготування

Картопляні галушки
Картопляні галушки - це просте і смачне блюдо, для створення якого не вимагається вишуканих і дорогих продуктів. Їх можна подавати до овочів і

Суп з галушками в мультиварці
Якщо ви вже освоїли приготування перших страв в мультиварці, то і суп з галушками не викличе у вас ніяких труднощів. Це блюдо української кухні