Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп з галушками на курячому бульйоні

Суп з галушками на курячому бульйоні

16-09-2015, 20:56
695
Суп з галушками на курячому бульйоні
Галушки – класичне доповнення супу для тих, хто бажає зробити перше блюдо ситніше просто й швидко, адже нічого не коштує додати невеликі порції тіста в киплячий бульйон, почекати кілька хвилин до їх спливання і приступати до зняття проби. У цьому матеріалі ми будемо ділитися рецептами супу з галушками на курячому бульйоні.

Курячий суп з галушками – рецепт


Інгредієнти:

  • вершкове масло - 35 г;

  • сушений чебрець - 1/2 ч. ложки;

  • борошно - 120 г;

  • морква - 280 м;

  • куряча тушка - 16 кг;

  • ріпчаста цибуля - 220 г;

  • печериці - 320 г;

  • зелений горошок - 290 г;

  • розпушувач - 1 3/4 ч. ложки.


  • Приготування
    Вимивши курячу тушку, залийте її водою і поставте на повільний вогонь. Нехай бульйон вариться півтори години, за цей час вам необхідно буде лише час від часу знімати з його поверхні шум. Варену курку вийміть з рідини, повністю остудіть і розберіть.
    У сотейнику розтопіть масло і використовуйте його для пасерування цибулі і моркви. До овочів додайте сушений чебрець, пластини грибів і дочекайтеся, поки вся волога з останніх випарується. Залийте овочі і гриби готовим бульйоном, додайте шматочки курятини і горошок. Замісіть тісто для галушок з молока, борошна і розпушувача. Додавайте порцію густого тіста в киплячий бульйон і варіть їх до спливання.
    Ви можете приготувати класичний курячий суп з галушками і в мультиварці, для цього достатньо приготувати овочеву зажарку, розібрати птицю на шматки і залити все водою. Через годину «Варіння» в суп можна додати горошок і галушки.

    Курячий суп з сирними галушками


    Вам напевно не раз доводилося варити сирні супи, але як на рахунок галушок з сиром у складі? Крім тертого пармезану в рецепті цих галушок будуть ще й запашні сушені трави.
    Інгредієнти:
    Для галушок:

  • борошно - 120 г;

  • розпушувач - 2 ч. ложки;

  • яйце - 1 шт.;

  • молоко - 120 мл;

  • жменю тертого пармезану;

  • по дрібці сушеної петрушки, майорану і шавлії.


  • Для супу:

  • курячий бульйон - 17 л;

  • оливкова олія - 15 мл;

  • печериці - 190 г;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 90 г;

  • коньяк - 45 мл;

  • борошно - 15 г;

  • відварна курятина - 320 г;

  • вершки - 65 мл


  • Приготування
    Припустив печериці і цибулю на оливковій олії, залийте зажарку коньяком і дайте спиртного з нього повністю випаруватися. Змішайте овочі з борошном і розведіть вершками. Постійно помішуючи, залийте все курячим бульйоном, додайте розібрану на волокна курятину і дочекайтеся закипання супу.
    Приготуйте сирні галушки, змішавши тертий пармезан з молоком, яйцем, борошном і розпушувачем. Доповніть тісто спеціями і травами, а потім почніть порціями додавати його в киплячий бульйон. Як тільки галушки спливуть, страва готова.

    Як приготувати курячий суп з картопляними галушками?


    Картопляні бульби можна не тільки додати в суп попередньо нарізавши, але і зробити їх інгредієнтом м'яких галушок, які внесуть в блюдо текстурне різноманітність.
    Інгредієнти:

  • курятина - 12 кг;

  • стебла селери - 2 шт.;

  • головка часнику;

  • ріпчаста цибуля - 180 г;

  • борошно - 235 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • пюрированный картопля - 1 1/2 ст.;

  • морква - 110 г;

  • кабачок - 85 р.
  • Суп з галушками на курячому бульйоні


    Приготування
    У сотейник покладіть шматочки курятини, а також нарізану ріпчасту цибулю, моркву, селеру, кабачок, розрізану навпіл часникову голівку і залийте все 25 літрами води. Після того як рідина закипить, варити бульйон ще 40-45 хвилин. Цього часу достатньо для приготування галушок. Для останніх необхідно змішати разом борошно і пюрированный картоплю, додати яйце, а потім вимісити тісто руками не менше 2-3 хвилин. Охолодивши тісто, розділіть його і скачайте в невеликі кульки. Опустіть кульки тіста в киплячий бульйон і дочекайтеся їх спливання.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Суп з гречкою на курячому бульйоні
    Суп з гречкою на курячому бульйоні
    Гречаним супом сьогодні нікого не здивувати. Це перше блюдо вміє готувати, напевно, кожна господиня. Пропонуємо урізноманітнити його і зварити на
    Суп з галушками - рецепт
    Суп з галушками - рецепт
    Суп з галушками - відмінний варіант швидкого, гарячого і смачного обіду. Вариться він дуже легко - для нього знадобитися лише курячий бульйон і
    Курячий суп з галушками
    Курячий суп з галушками
    Легкі курячі супи запросто можна зробити більш ситними, додавши до страви овочеву зажарку і галушки. Останні можна додавати в готовому вигляді, або
    Борщ з галушками - рецепт
    Борщ з галушками - рецепт
    Борщ з галушками - це традиційна страва української кухні, приготувати яке досить нескладно. І зараз ми з вами розберемо два оригінальних і смачних
    Картопляні галушки
    Картопляні галушки
    Картопляні галушки - це просте і смачне блюдо, для створення якого не вимагається вишуканих і дорогих продуктів. Їх можна подавати до овочів і
    Суп з галушками в мультиварці
    Суп з галушками в мультиварці
    Якщо ви вже освоїли приготування перших страв в мультиварці, то і суп з галушками не викличе у вас ніяких труднощів. Це блюдо української кухні