Суп з галушками на курячому бульйоні

Курячий суп з галушками – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Вимивши курячу тушку, залийте її водою і поставте на повільний вогонь. Нехай бульйон вариться півтори години, за цей час вам необхідно буде лише час від часу знімати з його поверхні шум. Варену курку вийміть з рідини, повністю остудіть і розберіть.
У сотейнику розтопіть масло і використовуйте його для пасерування цибулі і моркви. До овочів додайте сушений чебрець, пластини грибів і дочекайтеся, поки вся волога з останніх випарується. Залийте овочі і гриби готовим бульйоном, додайте шматочки курятини і горошок. Замісіть тісто для галушок з молока, борошна і розпушувача. Додавайте порцію густого тіста в киплячий бульйон і варіть їх до спливання.
Ви можете приготувати класичний курячий суп з галушками і в мультиварці, для цього достатньо приготувати овочеву зажарку, розібрати птицю на шматки і залити все водою. Через годину «Варіння» в суп можна додати горошок і галушки.
Курячий суп з сирними галушками
Вам напевно не раз доводилося варити сирні супи, але як на рахунок галушок з сиром у складі? Крім тертого пармезану в рецепті цих галушок будуть ще й запашні сушені трави.
Інгредієнти:
Для галушок:
Для супу:
Приготування
Припустив печериці і цибулю на оливковій олії, залийте зажарку коньяком і дайте спиртного з нього повністю випаруватися. Змішайте овочі з борошном і розведіть вершками. Постійно помішуючи, залийте все курячим бульйоном, додайте розібрану на волокна курятину і дочекайтеся закипання супу.
Приготуйте сирні галушки, змішавши тертий пармезан з молоком, яйцем, борошном і розпушувачем. Доповніть тісто спеціями і травами, а потім почніть порціями додавати його в киплячий бульйон. Як тільки галушки спливуть, страва готова.
Як приготувати курячий суп з картопляними галушками?
Картопляні бульби можна не тільки додати в суп попередньо нарізавши, але і зробити їх інгредієнтом м'яких галушок, які внесуть в блюдо текстурне різноманітність.
Інгредієнти:

Приготування
У сотейник покладіть шматочки курятини, а також нарізану ріпчасту цибулю, моркву, селеру, кабачок, розрізану навпіл часникову голівку і залийте все 25 літрами води. Після того як рідина закипить, варити бульйон ще 40-45 хвилин. Цього часу достатньо для приготування галушок. Для останніх необхідно змішати разом борошно і пюрированный картоплю, додати яйце, а потім вимісити тісто руками не менше 2-3 хвилин. Охолодивши тісто, розділіть його і скачайте в невеликі кульки. Опустіть кульки тіста в киплячий бульйон і дочекайтеся їх спливання.
Рекомендуємо добрі рецепти

Суп з гречкою на курячому бульйоні
Гречаним супом сьогодні нікого не здивувати. Це перше блюдо вміє готувати, напевно, кожна господиня. Пропонуємо урізноманітнити його і зварити на

Суп з галушками - рецепт
Суп з галушками - відмінний варіант швидкого, гарячого і смачного обіду. Вариться він дуже легко - для нього знадобитися лише курячий бульйон і

Курячий суп з галушками
Легкі курячі супи запросто можна зробити більш ситними, додавши до страви овочеву зажарку і галушки. Останні можна додавати в готовому вигляді, або

Борщ з галушками - рецепт
Борщ з галушками - це традиційна страва української кухні, приготувати яке досить нескладно. І зараз ми з вами розберемо два оригінальних і смачних

Картопляні галушки
Картопляні галушки - це просте і смачне блюдо, для створення якого не вимагається вишуканих і дорогих продуктів. Їх можна подавати до овочів і

Суп з галушками в мультиварці
Якщо ви вже освоїли приготування перших страв в мультиварці, то і суп з галушками не викличе у вас ніяких труднощів. Це блюдо української кухні