» » Суп з помідорів – рецепт

Суп з помідорів – рецепт

Суп з помідорів – рецепт
Томатний суп доступний до приготування практично в будь-який час року: влітку стиглих плодів виходить освіжаючий гаспачо, а в холоди в якості суповий основи можна використовувати томати у власному соку, з яких виходять смачні супи-пюре.

Суп з баклажанами та помідорами


Інгредієнти:

  • баклажан - 145 г;

  • томати - 470 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 85 м;

  • оливкова олія - 55 мл;

  • овочевий бульйон - 240 мл;

  • вершки - 65 мл;

  • сушений орегано, базилік - по 1 ч. ложці.


  • Приготування
    Для того, щоб зберегти максимум смаку плодів, ми не гасити їх, а перед пюрированием запечемо до м'якості. Розділіть баклажан, помідори і цибуля на кубики однакового розміру, додайте цілі часникові зубки, все посоліть і полийте олією. Перемішавши всі складові разом, розподіліть їх на деку і посипте сумішшю сушених трав. Надішліть овочі в духовку (200 градусів) на 20 хвилин, потім злегка остудіть і пюрируйте з вершками і бульйоном.

    Томатний суп-пюре зі свіжих помідорів – рецепт


    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 115 г;

  • часникові зубки - 4 шт.;

  • томати - 12 кг;

  • консервована біла квасоля - 425 г;

  • овочевий бульйон - 940 мл;

  • гілочка розмарину.


  • Приготування
    У каструлі спасеруйте цибулю до м'якості і додайте до нього часникові зубки. Всипте листочки з розмаринових гілок, а потім додайте нарізані кубиками томати і консервовану квасолю. Перемішавши всі складові, приправте їх щедрою пучкою солі, а потім залийте бульйоном. Через 20 хвилин варіння складові супу слід пюрировать разом.

    Томатний суп з свіжих помідорів – рецепт


    Інгредієнти:

  • томати - 630 г;

  • ріпчаста цибуля - 85 м;

  • свіжий огірок - 45 г;
  • Суп з помідорів – рецепт

  • солодкий перець - 30 г;

  • часниковий зубок - 1 шт.;

  • скибочка білого хліба;

  • оливкова олія - 35 мл;

  • оцет - 15 мл


  • Приготування
    Рецепт супу гаспачо з помідорів починається з підготовки всіх овочів, видалення плодоніжок, насіння і ретельного промивання. Після, всі інгредієнти помістити в чашу блендера, додають рідину, шматочки білого хліба, а потім збивають до однорідності. Готовий суп доповнюють маслом, оцтом і сіллю, після чого залишають у холодильнику на кілька годин перед подачею.
    Додав: admin | 2-11-2015, 19:55
    Переглядів: 534