Аджика з зелених помідорів на зиму

Аджика з зелених помідорів на зиму – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати аджику із зелених помідор, плоди краще надрізати і обшпарити, після чого зняти з них шкірку. Подібний прийом зробить соус більш однорідним. Томати подрібніть разом з яблуками і очищеним солодким перцем. Гострий перець очистити від насіння не обов'язково, але лише в тому випадку, якщо ви хочете приготувати по-справжньому гострий соус. Поставте суміш перців, яблук і томатів на вогонь і варіть, не забуваючи перемішувати, близько півгодини.
Тим часом подрібніть зелень або пропустіть її через м'ясорубку відразу разом з очищеними часниковими зубками. Додайте в соус зелень, слідом всипте цукор, заправте все оцтом і олією, повторно закип'ятіть і розлийте по банках, попередньо їх простерилізований. Якщо ви не плануєте готувати аджику із зелених помідорів на зиму, то достатньо охолодити готовий соус і наповнити їм будь-яку чисту ємність.
Аджика із зелених помідор без варіння
Інгредієнти:
Приготування
Озброївшись блендером, пюрируйте разом помідори та солодкий перець. Звільніть чилі від насіння і додайте його в соус разом з часниковими зубками. Повторно подрібнивши соус, доповніть його оцтом, цукром і сіллю. Гостра аджика із зелених помідор згодиться в ролі заготовки на зиму, так як, навіть не дивлячись на відсутність теплової обробки, у неї є консерванти зразок солі й оцту, які допоможуть зберегти свіжість на довгий час.
Аджика з зелених помідорів з хріном
Інгредієнти:

Приготування
Підготуйте всі складові: промийте і очистіть томати, видаліть насіння з обох видів перців, зніміть оболонку з часникових зубков. Пропустіть всі підготовлені складові через м'ясорубку разом з корінням хрону і поставте аджику на вогонь на півгодини. Доповніть соус оцтом, цукром і сіллю, а потім розлийте по стерильним банкам і закатайте.
Рекомендуємо добрі рецепти

Аджика з хріном і помідорами
Аджика з хріном хоч і далека від традиційної кавказької варіанти, але гарантовано не менш смачна. Гостра приправа до гарячих страв, доповнення супів

Аджика з болгарського перцю
Аджику з болгарського і гіркого перцю можна готувати без томатів. Вона виходить насичено червоного кольору, має приємну шовковисту консистенцію і

Аджика з агрусу
Якщо врожай агрусу досяг великих обсягів і їсти ягоди у свіжому вигляді вже несила, рекомендуємо пустити їх на приготування гострого часникового

Аджика на зиму - простий рецепт
Приготування будь аджики не являє собою нічого складного і з процесом без праці зможе впоратися самий недосвідчений кулінар. Пропонуємо найбільш

Аджика на зиму
Аджика - це гостра абхазька приправа, яку додають в супи, другі страви або використовують в якості соусу-дипа для м'яса. Давайте розберемося, як її

Аджика з солодкого перцю
Аджика - це гострий соус, що складається з перетертого червоного перцю з травами і сіллю. Цю грузинську приправу подають до різних закусок і страв.