Запіканка з кабачків в духовці

Запіканка з кабачків з печерицями в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Рис відварюємо до розсипчастого стану. Кабачок розрізаємо уздовж, шаткуємо тонкими пластинками і обсмажуємо в маслечко з усіх боків. Окремо пасеруємо терту моркву і гриби, нарізану скибочками. Сир натираємо і перемішуємо з рисом. Форму промазуємо маслом, викладаємо на дно кабачки, потім трохи рису, овочеву обжарку і залишився рис. Яйця збиваємо з холодним молоком і підсолюємо за смаком. Заливаємо цією сумішшю запіканку і відправляємо на 20 хвилин в добре прогріту духовку.
Рецепт запіканки з кабачків в духовці
Інгредієнти:
Приготування
З кабачків зрізаємо шкірку і рубаємо їх тоненькими скибочками. Цибулю чистимо і шаткуємо дрібними кубиками. Яйця розтираємо зі сметаною і вливаємо олію. Потім всипаємо борошно, додаємо спеції, натираємо бринзу і все перемішуємо. Далі вводимо в тісто цибулю і кабачки. Форму для запікання промазуємо маслом, викладаємо овочеву масу і розрівнюємо. Відправляємо запіканку в гарячу духовку на 35 хвилин.
Запіканка з фаршем і кабачками в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо кубиками, пасеруємо на сковороді і додаємо фарш. Приправляємо спеціями за смаком і вводимо пасту. Кабачки промиваємо, обсушуємо, шаткуємо на крупній тертці і підсолюємо. Помідори нарізаємо кружечками, а яйця збиваємо зі сметаною. Форму промазуємо маслом, викладаємо трохи тертих кабачків, потім фарш і знову кабачки. Далі розкладаємо помідори і заливаємо сметанним соусом. Посипаємо запіканку тертим сиром і випікаємо 30 хвилин.
Запіканка з кабачків і картоплі в духовці
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо в ковшичке, вводимо борошно і гарненько розмішуємо. Потім вливаємо молоко, підсолюємо і доводимо суміш до загустіння, помішуючи. Знімаємо посуд з плити і залишаємо соус остигати. Кабачок обполіскуємо і нарізаємо кружечками. Томати та картопля обробляємо і шаткуємо точно також. Далі, підготовлені овочі викладаємо у форму для запікання шарами. В охолоджений соус вводимо збите яйце, додаємо подрібнений часник і заливаємо цією сумішшю кружечки овочів. Зверху посипаємо тертим сиром і відправляємо запіканку в духовку.
Запіканка з тертих кабачків в духовці
Інгредієнти:

Приготування
Молоді кабачки промиваємо і шаткуємо за допомогою терки. Додаємо сметану, яйця, майонез, приправляємо спеціями і ретельно перемішуємо. Потім вводимо борошно і перекладаємо отримане тісто у форму для випічки. Відправляємо блюдо в духовку і засікаємо 50 хвилин, виставивши температуру на 150 градусів. Готовність перевіряємо шпажкою і подаємо смачну запіканку з кабачків в духовці до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Запіканка з кабачків з фаршем
Рекомендуємо вам приготувати запіканку з кабачків з фаршем. Смачна варіація на тему поєднання овочів з фаршем. Вона готується неймовірно просто і

Запіканка з кабачків з сиром
Це повноцінне, самостійне, досить ситне блюдо, до того ж - смачне і ароматне. Запіканка з кабачків з сиром виглядає дуже красиво і апетитно. Так само

Кабачки в духовці з сиром
Кабачки, запечені в духовці з сиром, можуть підкорити серце навіть самого бувалого гурмана, якщо правильно підібрати рецепт і не прогадати з соусом.

Запіканка з кабачків
Кабачки - приголомшливо смачні і корисні овочі. З них можна приготувати дуже багато страв: замаринувати, посмажити, зробити рататуй або ікру, однак

Що приготувати з кабачків?
Свіжі кабачки можна знайти на прилавках супермаркетів круглий рік. А якщо ні, то в продажу вже напевно є заморожений варіант ці овочів, яким теж

Кабачки з сиром
Кабачки з сиром - відмінний варіант закуски до будь-якого гарніру. Таке просте, але в теж час оригінальна страва, неодмінно оцінять ваші рідні та